pátek 15. května 2015

NEW IN ~ C&A & NEW YORKER

Ahojky kočky,
konečně tu máme pátek. Sluníčko krásně svítí, tak doufejme, že to tak bude i v dalších dnech. Každopádně, dnes jsem si pro vás připravila new in, jelikož jsem pořídila zase několik nových kousků. Tak se pojďte mrknout :-)
Asi jsem se úplně zbláznila, ale poslední dobou trpím nějakou sukňománií, nebo nevím, jak jinak bych mohla popsat tohle své momentální poblázněné nakupování sukní. Asi jsem se až příliš těšila na léto, takže jsem si pořídila hned tři kousky - a všechny v obdobném stylu. Černou sukni jsem zakoupila v C&A asi za 178,-, což mi přijde jako velice milá cena. Sukně je navíc z velmi příjemného materiálu, takže jsem s ní naprosto spokojená. Modrou a růžovou sukni jsem riskla objednat z Číny, ačkoliv oblečení šíleně nerada kupuju na internetu. Měli pouze jen jednu velikost /asijské S/, takže jsem se bála, jaká mini velikost mi přijde (ačkoliv dle cm mi měly sukně sedět). Ale co si budeme vyprávět, víme jak to tam s těmi velikostmi je. Nakonec to nedopadlo tak tragicky, jak jsem si představovala. Sukně jsou sice kratší (to můžete vidět, když je srovnáte s tou černou), takže když si je dám do pasu, tak už mám trochu strach, aby mi někde nevykoukl zadek. Modrá sukně je pak trochu volnější, takže mi padne skvěle. Ta růžová je více těsná, tak se ještě musím rozmyslet, jestli by nebylo vhodnější jí odprodat někomu drobnějšímu, než jsem já. No, musím se rozmyslet. S cenou si teď nejsem úplně jistá, ale jedna stála asi kolem 4-5 dolarů.
V New Yorkeru jsem pak zakoupila jedno růžové tričko s krátkým rukávem a dvě tílka - jedno normální (to šedé) a černé s více vykrojenými ramínky. To jsem si koupila spíše na sport a kolo. Všechny tři jsou z velmi příjemného materiálu, ale nevím, jak kvalitně to s nima bude vypadat po pár vypráních. Věřím, že hlavně to šedé tílko se začne brzy vytahovat. No, ale co, každý z těchto tří stál 89,-, takže to je opravdu super cena :-)

A co nového jste si pořídili v poslední době vy?

12 komentářů:

  1. Krásné novinky, hned mám taky chuť jít utrácet :)

    Zaměřeno na: ASTOR + Giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem dávala tento týden na blog, co jsem si koupila :) Moc pěkné úlovky, hlavně díky za tip na ty sukně

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělé novinky, ty sukýnky jsou super! :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
  4. Ty sukně jsou krásný :-) taky si už musím nějakou koupit :-) to samé růžové tríčo mám také :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Jééé, sukýnky a sukýnky :3 Mám jich strašně moc a pořád jich není dost. Jinak ta trička vypadají super, asi si tam pro nějaké skočím, protože to růžové j naprosto boží.
    Lumiere of Fashion

    OdpovědětVymazat
  6. také jsem si poslední dobou tyto áčkové sukně zamilovala! vypadá úžasně <3

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkné věci :)
    Nějaké tílko s hodně vykrojenými zády bych taky potřebovala :)
    High Heels & the City

    OdpovědětVymazat
  8. Ty sukně jsou boží! mám jednu neonovou a moc ráda ji nosím. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  9. Ta černá sukně je boží :) to samé tričko jsem si z NY kupovala taky, akorát v černé barvě a jsem s ním spokojená.

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
  10. Ooo ty sukýnky jsou parádní!! Taky musím pomalu vyrazit na nějaké letní nákupy :3 Díky za tip :))

    www.adelaine-daily.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat