čtvrtek 28. května 2015

BRANDNOOZ BOX ~ KVĚTEN 2015

Mí nejdražší čtenáři,
měsíc opět uplynul jako voda, a s koncem měsíce tu jako tradičně máme opět nový Brandnooz box. Já osobně se už na tento zelený boxík s jídlem těšila, tak se pojďte podívat, jestli potěšil či nikoliv.
Dnes dopoledne jsem měla zkoušku z psychologie, která mi velmi úspěšně dopadla, takže už zbývá jen jedna jediná a zkouškovému mám tento rok téměř odzvoněno. Každopádně naše pošťačky si jezdí jak na výlety. Dříve jezdívaly velice milé dámy a maximálně kolem deváté byla zásilka vždy u mě. Teď jezdí každou chvíli jiné dámy, takže i zásilky chodí zcela jinak. Zvykla jsem si už na to, že začaly jezdit po jedenácté hodině, ale dneska jako na potvoru přijely kolem desáté, když jsem ještě byla v Hradci, takže jsem si opět musela mazat pro boxík na poštu. No, co se dá dělat. Boxík jinak vypadá vzhledově pořád stejně, to samé úvodní dopis, takže nezbývá nic jiného, než se podívat na samotný obsah. 
1. Maggi Marináda + směs na bylinkové máslo; Marináda + směs na kečup - cena: 27,90,- (35 g a 47 g), na trhu od května 2015
Super, super. Já tyhle věci v boxíku velmi chválím, hlavně teď před létem, kdy je prostě grilovací a opékací sezóna v plném proudu.

2. Maggi BBQ Marináda + Marinovací sáček - cena: 27,90,- (40 g a 30 g), na trhu od května 2015
Tady platí, co jsem psala u toho předchozího. Super :-)

3. Maggi BBQ Marináda - cena: 18,90,- (40 g a 30 g), na trhu od května 2015
Těším se, až vyzkoušíme. Škoda jen, že se jedná pořád o tu stejnou variantu - kuře a krkovička. 
4. Fernet Stock Hruška - cena: 70,- (0,2 l), na trhu od dubna 2015
Ha! Tak z těchto panáků jsem teda úplně paf. Sice mi fernet nechutná - takže netuším, jestli mi bude chutnat hrušková varianta, ale musím říct, že jsem šíleně překvapená, že jsem tohle v Brandnooz boxu objevila. Jo, a šíleně se mi to líbí.. asi jsem prostě prdlá! 

5. Strongbow Gold apple - cena: 18,90,- (330 ml), na trhu od května 2015
Mňam, mňam.. Cider prostě miluju, takže mám neskutečnou radost, že jsem ho v boxu objevila. Moje tužby byly vyslyšeny, už nějakou dobu jsem si totiž říkala, že si ho musím koupit, protože na něj mám šílenou chuť. Myslím, že během dneska padne tato lahev za vlast :-)

6. Smarty White - cena: 39,90,- (250 ml), na trhu od roku 2014
V boxu jste mohli najít jednu ze dvou variant - White nebo Black. Já našla white. Je fakt, že jsem si této značky už dávno všimla, protože tahle lištička se teď objevuje snad všude, ale tohle bude moje první ochutnávka tohoto nealkoholického nápoje, takže jsem opravdu zvědavá, jak bude chutnat :-)
7. SPAK Gourmet Jemný - cena: 49,90,- (900 g), a trhu od dubna 2015
Stejně tak jako marinády na maso, tak i kečup je jedním z produktů, které najdou velmi slibné uplatnění během léta. Takže za mě super!

8. Jumex Mango, broskev - cena: 18,- (125 ml), na trhu od roku 2014
Teď jsme měli nějaký čas od Jumexu voraz, takže jsem ráda, že ho opět vidím. Mě osobně totiž tyhle nektary neskutečně chutnají. Mňam, těším se, až si dám.

9. Corny Big Fruit - cena: 14,90,- (40 g), na trhu od března 2015
Někdo už může být znuděn, že tato Corny tyčinka je v boxu už po třetí, ale mě to nevadí. Já mám tyhle Corny tyčky opravdu moc ráda, takže mi Brandnooz akorát šetří cestu do krámu, abych si jí koupila sama. No, a na tuto variantu jsem navíc obzvlášť zvědavá.

10. Chupa Chups Big babol - cena: 11,90,- (27,5 g), na trhu od prosince 2014
Mňam, mňam.. tohle je takový malý návrat do dětství.
BONUS: Korunní Tonic
Opět jsem využila věrnostního programu a vybrala jsem si navíc tuhle Korunní Tonic. Super produkt navíc, že? 

Shrnutí: Mě tenhle box přijde super. Hlavně jak já pořád chválím - jsem ráda, že vedení Brandnooz přemýšlí, co do boxu dát. Takže za mě velké plus. Produkty jsou fakt super. Ten cider si hnedka musím rozdělat, už teď se mi sbíhají sliny.

5 komentářů:

  1. Marinády jsou skvělé. Jinak velmi zajímavý box. Já byla teď v ČR a úplně na něj zapomněla, chtěla jsem aspoň jeden vyzkoušet, tak snad příště.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. J00 tak tento box byl velice povedeny :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  3. Marinády budú určite zaujímavé a ten cider by som si tiež hneď dala :D
    GlitterCircus

    OdpovědětVymazat
  4. Mě se líbí koření a Corny :)

    OdpovědětVymazat