pátek 1. května 2015

BRANDNOOZ BOX ~ DUBEN 2015

Drazí čtenáři, drahé čtenářky,
máme tu první květnový den a já doufám, že každý z vás dnes dostal polibek pod rozkvetlou třešní či jiným rozkvetlým stromem. S novým měsícem tu pro vás mám také článek o tradičním boxíku s jídlem, tedy o Brandnooz boxu. Pojďte se nyní podívat, jaké dobroty ukrýval.
Boxík dorazil tedy už včera, ale jelikož mi ho opět neměl kdo vyzvednout, tak jsem pro něj odpoledne ještě letěla na poštu. Následoval kolaps mého mobilního telefonu (na kterém fotím prozatím všechny fotografie), kdy jsem si myslela, že ho zas budu muset odvést někam na reklamaci, ale naštěstí se brzy vzpamatoval. Každopádně, pak už jsem se chystala odletět na koštěti, takže vám přináším článek o boxíku až dnes. Box je jako tradičně naladěn do zeleno-bílých barviček, stejně tak úvodní dopis. No, teď už tedy rovnou k jeho obsahu. 
1. Strážnické brambůrky Nesolené, Pepř a sůl - cena: 11,90,- (70 g), na trhu od roku 2014
Osobně se mi tedy velice líbí, že se v Brandnooz boxu objevují i regionální produkty. Tentokrát se jedná tedy o brambůrky z jihomoravské rodinné firmy. Za to dávám velké plus. Jsem opravdu zvědavá, jak budou chutnat :-)

2. Bonavita Křehné rohlíčky s celozrnnou moukou - cena: 35,90,- (250 g), na trhu od září 2014
Tak tyhle rohlíčky mi udělaly radost, jelikož se snažím stravovat trochu zdravěji, takže je využiji k svačince například s šunkou nebo sýrem cottage a zeleninou :-)
3. Korunní Tonic - cena: 12,30,- (0,75 l), na trhu od srpna 2013
Na to, že je tento nápoj na trhu už od roku 2013, musím se přiznat, že já ho vidím prvně. Jsem tedy velmi zvědavá, jak bude chutnat :-)
4. efko PRONTO PER PASTA - cena: 59,90,- (175 g), na trhu od roku 2014
Zde jste mohli objevit jednu ze tří variant - já osobně tedy našla sušená rajčátka s česnekem a feferony. Musím říct, že mě tento produkt potěšil snad nejvíc ze všech, protože už dlouho jsem plánovala si sušená rajčata zakoupit. Jen mě trochu mrzí ta varianta s feferonami. Osobně totiž nevyhledávám příliš pálivé věci, takže doufám, že tam nebudou příliš cítit.
5. Vitana Marinovaná krkovička & Marinované kuře - cena: 18,90,- (25 g), na trhu od března 2015
Máme tu první novinku! A také další produkt(y), které v boxu velmi chválím. Pomalu se nám začíná oteplovat a s tím přichází i opékací a grilovací sezóna, takže tyhle pytlíčky se u nás asi dlouho neohřejí! :-) 
6. Vitana Grunt polévka - cena: 28,90,-, na trhu od února 2015
Dnes se v boxíku s produkty od Vitany roztrhl pytel. Dalším produktem je tato Grunt polévka ve vaničce. Já v boxu našla Česnekový krém. No, jsem velmi zvědavá, jak bude chutnat, protože krémové polévky mám opravdu ve velké oblibě. 
7. Mentos Soda Mix Roll - cena: 17,90,- (37,5 g), na trhu od května 2015
Mentosky mám opravdu ráda, ačkoliv se snažím teď sladkému vyhýbat, tak určitě nevydržím a nějaký ten bonbonek ochutnám, abych mohla ohodnotit :-)
8. Corny Big Fruit - cena: 14,90,- (40 g), na trhu od března 2015
V minulém vydání Brandnooz boxu jste už mohli tuto Corny tyčinku vidět, akorát v jahůdkové verzi. Tentokrát tu máme jablíčkovou a já jsem ráda, jelikož mi Corny tyčinky opravdu chutnají, takže využiju k nějaké svačince, například do školy či do práce :-)
9. NESCAFÉ Sweet vanilla / Warmy caramel - cena: 5,90,- (16 g), na trhu od března 2015
Zde jsem byla krapet překvapená, jelikož bych očekávala, že se boxu objeví alespoň jedno balení s těmito 3v1 kávičkami, nicméně věřím, že jich třeba nebyl takový dostatek a muselo se to řešit touto formou a každému nadělili do boxíku po třech od obou variant. Každopádně, velice ráda ochutnám, navíc chválím opravdu zajímavé příchutě - karamel a vanilka jsou zrovna moje oblíbené :-)
10. Marianne bydlení - cena: 65,-, dubnové vydání
Nedávno brandnooz zasílal vysvětlení na email, proč do některých boxů přidávají časopis. Já proti tomu tedy vůbec nic nemám, naopak jsem ráda, když se objeví nějaký zajímavý, a zrovna časopis o bydlení si prohlédnu určitě ráda. 

Shrnutí: Já jsem s boxem tedy opět spokojená. Velice jsem zvědavá na ty sušená rajčátka a popravdě už se nemohu dočkat až je vyzkouším :-) A jak jste spokojení s boxem vy? 

9 komentářů:

  1. Já si box neobjednávám a zatím mě k tomu ani nic neláká. Pracuji brigádně v obchodě s potravinami a i já sama se o potraviny dost zajímám a pořád zkouším nové produkty které jsem třeba ještě nikdy neochutnala. Výše zmíněné strážnické brambůrky jsou velmi dobré a hodně lidí si je chválí, rozhodně mi přijdou lepší než některé od Bohemia. Sušená rajčátka jsou velmi dobrá ale i dost drahá. Od Vitany grunt polévky je výborná houbová, tuhle česnekovou nemám ozkoušenou.. Každopádně si jídlo vychutnej

    OdpovědětVymazat
  2. Noo tak tento box sa mi páči. Nieje tam nič čo by som "nespotrebovala":D
    DanyLoveLife

    OdpovědětVymazat
  3. Strážnické brambůrky miluju, stejně tak Tonic (o existenci té Korunní vím, ale ještě jsem ji neměla :D). Celkově vypadá tenhle boxík zajímavě, tak dobrou chuť :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  4. NO tak nejvíc mě zaujaly ty křupavé rohlíčky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá to zase velice skvěle :))) Přemýšlím, že když jsem teď v Česku, že napíšu tomu pánovi a zkusím jedno číslo :)

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Taky mě láká až budu u rodičů si jeden boxik objednat. :-)
    giveaway

    OdpovědětVymazat
  7. rohlíčky Active jsou strašně dobré :)

    OdpovědětVymazat