pátek 22. května 2015

22.05.2015 ~ SMOOTHIE LOVER

Krásný den, mé nejdražší :-)
Tak nějak přes to zkouškové zapomínám na blog, protože to učení mi - jak se říká - už prostě leze totálně na mozek. A to mám za sebou úspěšně tři zkoušky a zbývající tři přede mnou. Jak jen to všechno do té hlavy narvat? Toť otázka. Každopádně, dnes mám pro vás takový rychloukázkový článek (jojo, opět ve stylu new in), ale musím se vám pochlubit svým úlovkem.

No, asi víte, jak to funguje. Nějaká vaše oblíbená blogerka má NĚCO!.. Ta věc je prostě totálně super.. no a vy jí prostě musíte mít taky. Ale kde jí sehnat?? Ha! Challenge accepted. Prošla jsem snad deset obchodů v Pardubicích (a to několikrát), kde jsem si myslela, že by tu věc mohli mít a hádejte CO?! No, prostě jsem jí našla. Opravdu. Poslední z nejposlednějších, chudinku osamělou, čekající na mě. A o jakou věc se tedy jedná? :-)


O tuhle úžasnou super krásnou retro smoothie sklenici! Uííí! Volejte sláva. Vím, že někomu z vás se líbit nemusí (úplně vidím obličej svojí mamky, když jsem jí svůj vítězoslavný trumf ukázala), ale já jí prostě žeru. Je perfektní, a hlavně na moje milované smoothie! A nevěřili byste, kde jsem jí zakoupila.. V levných knihách! Takže pokud jí sháníte, určitě tam zamiřte, akorát pokud jste z Pardubic, tak já brala poslední. Ale kdyby náhodou ještě naskladnili, tak mi dejte vědět :)

18 komentářů:

  1. Tak ta je opravdu parádní! Pomalu, ale jistě začínám také podobnou chtít, protože se mi prostě hrozně líbí. Sice jí má skoro každý, ale i přesto nejspíš neodolám a nějakou seženu. :D :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem viděla tento styl sklenice v NanuNana naposledy :)

    OdpovědětVymazat
  3. V LK?! Tak tam se musím stavit! :D Kupuju tam poslední dobou všechno možné, teda krom knížek... tahle sklínka je neskutečně boží, jen se mi o trošku víc líbí modrá varianta :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  4. Jee, ta je hezká :) já skleničku na smoothies mám taky, ale kupovala jsem ji v NanuNana, článek jsem taky psala na blog :) Ale já byla v levných knihách v úterý a nikde jsem ji tam neviděla a nebo jsem blbě koukala :D :)

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
  5. Ta je skvela. :)
    http://style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Joo já také ve škole pořád písemky ze všeho, dohánění známek, jako vždy. Jinak co bych ke sklenici řekla tak mě tenhle sklenicový hit vůbec nechyt.

    OdpovědětVymazat
  7. To je super, já jí viděla jen v Nanu Nana za strašné peníze :) Jinak určitě bych ocenila nějaké receptíky na smoothie :)
    Lumiere of Fashion

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem v Nanu Nana zahlédla jen takové sklenice, a to se mi nelíbilo, noo :/

      Vymazat
  8. Jsem tvá oblíbená bloggerka, jo? :) <3 Super, že jsi sehnala ;)
    V Nanunana jsem ji viděla taky, ale ta byla bez toho ouška, takže to je poloviční :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adri, no samozřejmě :-) Tvoje články jsou super. Stejně tak smoothcooking - kterou tedy sleduji spíše na instagramu.. taky má tenhle smoothie "hrneček" :)

      Vymazat
    2. Jééj :) jednak děkuji... a jednak jsem strašně ráda, když někoho takhle inspiruju, jůů... no, a pokud ho má i Smoothcooking... tak to už je pak naprostá nutnost ho vlastnit taky :) Ta má boží fotky a nápady, to jooo!

      Vymazat
  9. Tyhle skleničky miluju! Mám jednu z Nanu Nana. Kolem levných knih v Pce chodím často tak tam zajdu. Měj se hezky :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tyhle skleničky miluju! Mám jednu z Nanu Nana. Kolem levných knih v Pce chodím často tak tam zajdu. Měj se hezky :)

    OdpovědětVymazat
  11. Je krásná!
    Můžu se zeptat, jestli se to brčko používá jednorázově nebo se dá nějak pořádně umýt? Blbá otázka, ale zajímá mě to :)
    High Heels & the City

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To brčko je z takového tvrdšího plastu, takže se dá v pohodě omýt a používat znovu dokola :-)

      Vymazat
    2. Ahá, děkuju za odpověď! :)

      Vymazat