čtvrtek 2. dubna 2015

UŠNÍ AKUPUNKTURA ~ SHRNUTÍ TŘETÍHO TÝDNE

Ahoj dámy,
to počasí je poslední dobou úplně nesnesitelné. Venku je zima větší jak v prosinci, a já jsem z toho teda značně přešlá. Ke všemu mě dneska bolí hlava jak čert, takže se půjdu asi válet a koukat na seriály, na které jsem poslední dobou neměla vůbec čas. Každopádně, nesmím vás obrat o předem slíbené shrnutí za třetí týden a celkové výsledky ušní akupunktury, kterou jsem podstoupila :-) Tak se pojďte podívat, jak jsem v závěru dopadla.

Ve třetím týdnu samozřejmě začaly být výsledky opravdu vidět a začalo si jich všímat i mé okolí. Kamarádky a známí se mě vyptávali, co se sebou dělám, že je na mě vidět opravdu změna - to, že jsem zhubla, i to, že vypadám o dost spokojenější. Musím uznat, že jsem se začala cítit opravdu dobře, a opravdu jsem pocítila spokojenost ze sebe samé. Každopádně v třetím týdnu nastaly i krizové dny. Nevím, čím je to způsobené, ale třeba mě osobně bylo jeden den výborně, a druhý den jsem se probudila a měla jsem neustále hlad. Tento stav se mi stal, když jsem měla asi 4 dny do konce kúry a v ten den jsem si myslela, že to vzdám, a že se půjdu prostě NORMÁLNĚ najíst. Přemohla jsem to, vydržela jsem to, a druhý den jsem byla opět v pořádku a vesele jsem pokračovala ve svém jídelníčku až do konce bez pocitu hladu :-) 

Dnešní shrnutí úbytku váhy a cm udělám trochu jinak, abyste viděli ten rozdíl mezi začátkem (tj. prvním dnem akupunktury) a posledním dnem, kdy jsem kúru končila :-)

START: 25.2.2015
POČÁTEČNÍ VÁHA: 63.4 kg
% VODY V TĚLE: 50,9%
% TUKU V TĚLE: 29,2%
% SVALŮ V TĚLE: 36,7%
CM V PASE: 74 cm

PO TŘETÍM TÝDNU: 18.3.2015
VÁHA: 58,5 kg
% VODY V TĚLE: 54,8%
% TUKU V TĚLE: 24,4%
% SVALŮ V TĚLE: 39,4%
CM  V PASE: 67 cm

Musím se vám přiznat, že i přes některé těžké dny, které jsem za ty tři týdny prožila, šla bych do toho hned znovu. Výsledkem je mi celková změna ve vnímání toho, jak jsem doposud žila - a hlavně také velká motivace, když vidíte, že opravdu jde zhubnout. A nevidíte to jen vy, ale HLAVNĚ TAKÉ VAŠE OKOLÍ. Pro mě největší radostí byl úbytek tuku v těle, který už jsem měla na hraničním čísle (z normálu na nadměrný tuk), takže jsem opravdu šťastná, že se mi srovnal do úplné normy, ale ráda bych se ještě více zlepšila a ten tuk ještě o kus snížila :-) Snad se mi to povede.

8 komentářů:

  1. Super, jen tak dale.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle bylo už poslední akupunkturní shrnutí.. teď už budu dělat jen svoje obyč shrnutí třeba za měsíc nebo i delší dobu, podle toho jak se mi povede :-)

      Vymazat
  2. Ty jo, to jsou velice příznivé výsledky! Moc gratuluju k takové změně k lepšímu:))
    Hlavně ten úbytek hmotnosti a cm v pase jsou úžasné!!! (y)
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  3. Velmi pěkné a klobouk dolů, že jsi to zvládla. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. skvělé výsledky, úbytek váhy i tuku v těle :)
    obdivuji, že si to takhle úspěšně zvládla :)

    OdpovědětVymazat
  5. Super výsledky..moje známá takhle zhubla přes 20kg :).

    OdpovědětVymazat