středa 1. dubna 2015

SPOTŘEBOVÁNO ~ BŘEZEN 2015

S prvním dubnovým dnem tu máme také spotřebováno za předešlý měsíc - to znamená za měsíc březen. V březnu jsem toho spotřebovala celkem dost, takže se pojďte podívat, které produkty jsou podle mě dobré, a které se vyplatí raději nechat ve stojanech :-)
1. DERMACOL ZKLIDŇUJÍCÍ PLEŤOVÉ TONIKUM
Stejně jako s jinými micelárními vodami od Dermacol, jsem byla i s touto velice spokojená. Navíc jsem jí koupila ve výprodeji za úplně úžasné peníze - myslím, že to bylo v rozmezí 30-40,-, takže co víc si přát? S tímto produktem jsem byla opravdu spokojená.

2. DERMACOL LIFT&MATT OMLAZUJÍCÍ A ZMATŇUJÍCÍ DENNÍ KRÉM
Opět značka Dermacol a opět spokojenost. Pleť byla po tomto krému opravdu pěkná a příjemná na dotek, určitě se k němu někdy do budoucna zase vrátím :-)

3. ESSENCE MY SKIN MATTIFYING CREM
Tenhle krém mi dost vyhovoval v období, kdy se mi opravdu hodně mastila pleť, jelikož pleť opravdu zmatnil. Jenže poslední dobou už mi tak příliš nevyhovoval (pleť se mi věkem trochu změnila). Nemohu ale říct, že by nebyl dobrý. Určitě mohu doporučit těm, kteří mají pleť smíšenou a hodně se jim mastí. 
4. KOSMETIKA MOJE SENZA ŘASENKA
Řasenka od kosmetiky Moje vůbec nebyla špatná. Mohu říct, že jsem s ní byla dost spokojená, akorát jediným mínusem je, že zrovna tahle Senza příliš řasy nezhušťuje. Ano, krásně je prodlouží, ale pokud chcete hustější objem, tak tohle není zrovna ta pravá volba. Musím říct, že se cítím o mnoho lépe, když používám svou řasenku od Rimmel. Ale určitě koupě nelituji, byla fajn :-) 

5. ESSENCE SET NA ÚPRAVU OBOČÍ
Tenhle set miluji! I když jsem vyzkoušela sety od jiných značek, Essence mi prostě velice vyhovuje. Hned jsem si pořídila další balení, které stojí cca 80,- a vydrží vám opravdu dlouho. Mě, při téměř každodenním používání, vydrželo předešlé balení asi 2 roky. Využila jsem dokonce oba stíny - v zimě používám tmavý, přes léto trochu světlejší, protože mi slunce většinou vyšisuje trochu barvu vlasů :-)

6. KEIMS BALZÁM NA RTY
Tenhle produkt jsem objevila v jenom z Ladyboxů, kdy se opět jednalo o předem velice propagovaný produkt - ale pro mě teda absolutní zklamání. Produkt mi nevoní, jeho konzistence mi vůbec nevyhovuje.. je takový dost tekutý. Vůbec jsem ho nepoužívala a teprve před nedávnem, kdy jsem třídila kosmetiku jsem si všimla, že je balení ke všemu prasklé, takže jsem se rozhodla ho vyhodit. Rozhodně bych si tento balzám znovu nepořídila.

7. URBAN VEDA DAILY RADIANCE FACIAL WASH
Opět produkt z Ladyboxu, a narozdíl od výše zmíněného balzámu na rty, jsem s produkty od Urban Veda více než spokojená. Měla jsem možnost vyzkoušet jak krém, tak tento mycí gel a oba produkty byly velice fajn. Jsem moc ráda, že jsem je mohla vyzkoušet a určitě bych se nebránila většímu balení.
8. FADIA MÝDLOVÉ LÍSTKY
Během akupunkturní kúry mi často klesal tlak, a během těchto stavů mi byla vždycky hrozná zima. I přesto, že jsem člověk, kterého koupání ve vaně nikdy moc nebavilo (považuji to za ztrátu času a také mi přijde divné se koupat ve stojaté vodě) a proto dávám tedy přednost sprše. Jenže právě během těchto stavů jsem měla potřebu tepla, tudíž jsem začala naši velkou vanu využívat častěji. A když už se tedy koupu ve vaně, potřebuji koupel alespoň něčím vylepšit. Pátrala jsem tedy ve svých skrýších, jestli nemám někde ještě zbytek pěny do koupele, ale bohužel ne - místo toho jsem objevila tohle balení s Mýdlovými lístečky, které jsem dostala asi před rokem od kamarádky k Vánocům. Musím říct, že bylo roztomilé si je sypat do vany, ale jak je asi jasné, brzy se mýdlo rozpustilo. Ale moc se mi to líbilo :-)

9. PRODUKTY Z VÝHRY V TOMBOLE
Jak už jsem se tu párkrát v minulých spotřebováno zmínila, v tombole na jedné akci jsem vyhrála sadu takové té hotelové kosmetiky. Některé produkty z té sady jsou fajn, ale některé teda příšerné, strašně nepříjemné vůně, atd. Zrovna tyhle nebyly tak úplně špatné, ale využila jsem je místo pěny do koupele :D takže jsem je využila k mému potěšení. 
10. AVON ROZPUSTNÉ KOUPELOVÉ KOULE
Také jsem využila dárek, který jsem dostala k těmto Vánocům - kouličky do koupele od Avonu. Čekala jsem po pravdě teda větší boom. Koule byly vzhledově velice pěkné - v takové levandulové barvičce, ale čekala jsem, že budou krásně vonět a třeba ve vodě šumět nebo něco dělat. Ale vůbec nic. Moc mi teda nevoněly - spíš mi to přišlo jako vůně pracího prášku, a i se blbě rozpouštěly. Jediné plus pro mě tedy měla krásná levandulová barva a hezké papírové balení s Vánočním motivem. Na příští Vánoce by tedy Avon měl zapracovat na určitých změnách :-)

11. LIRENE VZOREK A MIXA VZOREK
Vzorek Lirene CC krému mě teda velice zaujal. Žádný CC krém jsem předtím ještě nezkoušela, jelikož mi ani moc nevyhovují BB krémy (jediný asi ten od Rimmel), tudíž se těmto produktům vyhýbám. Nicméně v DM jsem narazila na vzorky, tak jsem si řekla, že to zkusím. První vyzkoušení bomba, obyčejný krém se totiž změní v make-up dle barvy vaší pleti. No, musím říct, že jsem si vzorků vzala víc, abych věděla, jestli mi bude sedět i po více vyzkoušení - a pak bych klidně uvažovala i nad plným balením :-)

Mixa vzorek snad nikdy nezklame. Krémy od Mixy jsou velice příjemné a tento nebyl výjimkou :-) Mohu doporučit.

A co jste tento měsíc vypotřebovali vy?

11 komentářů:

  1. Pěkná spotřeba :) Ten krém od Dermacolu jsem měla ve vzorečku a pleť se mi po něm líbila, takže plné balení bych chtěla vyzkoušet. Zrovna dnes jsem dopotřebovala parfémovaný sprej Playboy

    OdpovědětVymazat
  2. Zaujal mě krém od Essence který si určitě v budoucnu pořídím. Často se mi plet mastí takže by se mi hodil..

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jo, tentokrát neznám (kupodivu) žádný z těchto produktů, resp. žádný jsem nevyzkoušela:)) Ale o té sadě na obočí jsem už toho četla hodně:)
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  4. Škoda těch koulí, ty mě nejvíc zaujaly. Pěkné spotřebováno. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. řasenky značky Moje mě také mile překvapily :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten krém od Dermacolu mám doma a už se nemůžu dočkat, jak vypatlám současný a dojde na tento :) Pořídila jsem si jej díky vzorečku od Parfums, protože pokud můžu soudit podle toho jednoho použití, tak je to nejlepší krém, co jsem vyzkoušela :) :D

    OdpovědětVymazat
  7. Tento mesic jsem toho mela taky dost, bude clanecek. Nic z toho jsem nevyzkousela, ja se rada koupu ve vane, tady v Uk je to asi nejjednodussi, nesnasim tady ty kohoutky jeden na studenou a druhy na teplou...a ve sprse je to nejake pojebane tak se spise koupu, skoda tech kouli, vypadaji zajimave.

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Ketrin, tak ani já neznám žádný z tebou vyzkoušených produktů. Víc se asi přece jen orientuji v přírodních vodách. ;) Zvu Tě na oplátku k sobě a třeba nějakému tomu počtení o kosmetice. Hezký den, Veronika. :)
    http://wheretigerslive.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. Já toho tento měsíc moc nespotřebovala. Krém od Mixy bych chtěla vyzkoušet. :)

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat
  10. Set na obočí od Essence je moc fajn;) To samé platí o krému Mixa, ten jsem měla moc ráda:)

    OdpovědětVymazat
  11. Krásná spotřeba, já uvažuju o vyzkoušení toho krému od Dermacolu, tak jsem ráda, že ti seděl :)

    I jeden šperk dodá mnoho krásy ♥

    OdpovědětVymazat