pátek 3. dubna 2015

KETRIN V KUCHYNI ~ NOVÍ POMOCNÍCI

Krásné páteční odpoledne,
tak jsem se rozhodla napsat první článek do nové rubriky Ketrin v kuchyni, a musím se vám teda přiznat, že jsem sama ze sebe překvapená, že takovou rubriku vůbec na blogu zakládám. Kdyby mi někdo před pár měsíci řekl, že budu psát něco na téma, kde hrají roli slova JÁ a KUCHYŇ, asi bych se tomu opravdu divila. Nicméně člověk se mění, takže tu máme první článek, kde bych vám ráda představila, jaké pomocníky jsem si v poslední době pořídila do kuchyně.
Ani nevím, jestli jsem to tu někdy zmínila, ale pořád žiji u rodičů, ačkoliv tedy už nějaký ten měsíc plánuji, že se odstěhuji. Nicméně zatím k tomu nedošlo, takže jsem nikdy nějaké nákupy do kuchyně neřešila. Proč taky, když většinou vařila mamka, že? Každopádně, se změnou jídelníčku a zájmem o zdravější potraviny a lepší životní styl, jsem zjistila, že si spoustu receptů, které mě zaujaly (především teda na snídani) nemohu udělat, protože v naší domácnosti absolutně chybí věci na pečení.Takže, když jsem si všimla tohohle setu na pečení v Lidlu, nelenila jsem a jela jsem si pro něj. Musím říct, že jsem z něj tedy nadšená. Tento pečící set obsahuje celkem 6 pečících forem + štětku na vymazávání či pomazávání. Zatím jsem tedy už 2x využila tu největší kulatou formu na koláče a velká spokojenost :-) Ale už se těším, až vyzkouším i ty další formičky. Hlavně na ty malé "bábovčičky" si už brousím zuby!  
Co mě poslední dobou velice zaujalo, jsou zdravé domácí nápoje zvané Smoothie. Takže jsem se rozhodla, že si prostě musím nějaký Smoothie maker pořídit, abych si mohla dělat své vlastní domácí smoothie. Tohohle pomocníčka jsem zakoupila v MALL.CZ. Ke všemu na něj probíhala akce, takže jsem ho zakoupila se slevou -400,- No nekupte to, že? Do budoucna pak určitě nějaké receptíky na smoothie můžete očekávat i zde na blogu :-)

9 komentářů:

  1. Ten pomocník na smoothie vypadá suprově :)

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat
  2. Ta kulatá forma by se mi taky hodila. :-) A smoothie jsem ještě nikdy neměla, taky uvažuju, že si na to něco pořídím. Na internetu nápoje vypadají suprově. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. No na smoothie bych si rada taky neco poridila.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Miluju věci z Lidlu, ten pečící set jsem nějak propásla... ale tak nevadí, mám ty jednotlivé věci víceméně samostatně :D
    Smoothie teda dělám v univerzálním robotovi, ale se smoothie makerem bych si dala říct^^

    OdpovědětVymazat
  5. wáá ten baking set vyzerá super, a teším sa na fotky výtvorov z neho :)

    OdpovědětVymazat
  6. V Lidli majú niekedy úplne úžasné veci a toto nie je výnimka :)) A veľmi sa teším na to, ako vyskúšaš Smothie maker, lebo tiež si ho chcem zaopatriť, len neviem ktorú značku :)
    GlitterCircus

    OdpovědětVymazat
  7. Nějaký pomocník na smoothie by se mi taky hodil, protože jak teď smoothie všude vidím, tak na to mám velkou chuť :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ten smoothie maker si chci už dlouhou dobu pořídit, takže možná i sáhnu přímo po tomto. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  9. Ten smoothie maker si chci už dlouhou dobu pořídit, takže možná i sáhnu přímo po tomto. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat