neděle 8. března 2015

NEW IN ~ DERMACOL, NYC A VZORKY LIRENE

V pátek jsem si musela ve městě zařídit několik nutností, a také si zařídit novou kartičku do knihovny, tudíž jsem musela zamířit i do Rossmanna a Tety, které jsem měla právě při cestě. Tím pádem jsem samozřejmě nemohla odejít s prázdnou, to bych nebyla já. Co jsem tedy zakoupila? :)
Odličovací vody od Dermacol mám opravdu v oblibě, a protože už mi začala docházet ta současná, začala jsem se poohlížela po nové. Čekala jsem však na nějakou akci, protože plná cena (která se pohybuje kolem 100,- a výše) se mi zdá docela dost. V pátek jsem ale měla štěstí! V Tetě mají teď na micelárky od Dermacolu akci, takže mě vyšla na krásných 60,-. Možná jste tuto micelárku už mohli zahlédnout na mém blogu dříve, protože už jsem jedno balení měla, a byla jsem spokojená. Právě proto jsem po ní ihned sáhla. Mohu ji doporučit i vám! :-)
V Rossmannovi mě zaujalo hned více produktů, ale říkala jsem si, že zas všechno tak akutně přeci nepotřebuji. Jenže rtěnky ve stojanu NYC mě prostě zaujaly natolik, že jsem si jednu z nich musela koupit. Rozhodla jsem se pro krásný růžovoučký odstín - jedná se konkrétně o odstín 449 Creamy Mauve, a jsem z něj teda úplně odvařená (a taky ta vůně, ach!!!). Růžových rtěnek mám hodně, ale tenhle odstín mi chyběl a přesně se mi hodí k některým kouskům oblečení! Paráda. Jsem z ní opravdu nadšená. Navíc jsou tyto rtěnky v Rossmannovi v akci. Zakoupíte za krásných 40,-
DM drogérie je tedy jediná, kde jsem si nic nezakoupila, ale objevila jsem tam tyto vzorky CC krému od značky Lirene. Žádný CC krém jsem ještě nezkoušela, takže jsem na tyto vzorky opravdu velmi zvědavá. Máte někdo zkušenosti? :-)

No, a to je k dnešnímu NEW IN vše :-) Teď nějaké ty otázky na vás: Copak jste si v poslední době pořídili nového vy? Nakupujete v běžných drogériích, nebo dáváte přednost lepším značkám? Podělte se o svoje zkušenost. Zároveň prosím, abyste se zapojili do diskuze na CALL ME KETRIN FACEBOOKU. Chtěla jsem vědět váš názor na to, zda by jste si rádi přečetli něco o Akupunktuře, kterou jsem podstoupila minulý týden :-) Budu se těšit na vaše odpovědi.

8 komentářů:

  1. Dermacol micelární vodu přímo miluji! :))) A rtěnku od NYC mam také dva odstíny a vypadají skvěle! :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  2. Tuhle micerálku kupuju nejčastěji, mám asi 4. balení a i když mám i jiné, tuhle musím mít doma furt. Zrovna včera jsem s ní odlíčila tekuté linky, které nejdou ničím jiným odlíčit a pustily. Takže jsem s ní fakt spokojená.
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
  3. Na tu micelárku se podívám a koupím ! :)
    http://stylebybell.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. tuhle micelárku musím zkusit! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já nejčastěji kupuju kosmetiku v DM a v Rossmanu :) Naposledy jsem si zrovna minulý týden koupila ten sprej od Baley na ochranu vlasů před teplem + vitamíny na vlasy :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  6. Ty rtěnky od NYC jsou super. Mám jeden odstín a moc ráda jej nosím. Určitě si koupím další. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  7. od Dermacolu mám rada čistiacu vodu z rady Detox a rúž musím vyskúšať, už dlho som si nič od NYC nekúpila :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  8. Na odličovadlo od Dermacolu jsem narazila v Ladyboxu a byla jsem spokojená.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat