čtvrtek 5. března 2015

BRANDNOOZ BOX ~ ÚNOR 2015

Krásný den moji milí čtenáři, ačkoliv tu máme začátek března, dnes pro vás mám připravený článek na únorový Brandnooz box, který kvůli několika komplikacím dodala pošta teprve dnes. Stálo tedy čekání za to? Na to se pojďte tedy podívat :-)
Jak jsem se zmínila, boxík tedy dorazil s menším zpožděním - vše bylo ze strany Brandnooz vysvětleno a já osobně s tím nemám vůbec žádný problém :-) I tak jsem se velmi těšila. Boxík je stejně jako vždy v zeleném kabátku, změna nenastala ani u úvodního dopisu, tudíž je vše, jak jsme zvyklí. A co obsah? Tak to musíte pokračovat ve čtení :-) 
1. SERAF Energy drink - cena: 34,90,- (0,5 l), na trhu od března 2014
Některé tento energy drink určitě potěší, já velký příznivce těchto nápojů nejsem. Už jsem se tu několikrát zmínila, že energeťáky nevyhledávám. Samozřejmě nemohu více hodnotit, dokud neochutnám, ale klidně bych brala v boxu jiný produkt. Plus dávám za to, že tento drink neznám.

2. Kitl Syrob - Mátový - cena: 119,- (0,5 l), na trhu od května 2014
V tomto případě jste mohli v boxu nalézt buď mátovou variantu tohoto sirupu, nebo zázvorovou. Obě tyto příchutě nejsou zrovna moje top příchutě, já osobně bych brala úplně jinou. Velmi mě ale zaujalo, že se jedná o sirup dělaný podle tradičních domácích předpisů, takže doufám, že mi bude chutnat :-)

3. Jumex Mango - cena: 39,- (0,5 l), na trhu od května 2014
Já Jumex prostě miluju :-) Zatím všechny nektary, co se v boxu objevily, mi opravdu chutnaly, akorát bych to občas trochu prostřídala. Jumex se v boxu objevil už poněkolikáté a já bych klidně uvítala ochutnat i nektar (nebo nějaký jiný nápoj) od dalších značek :-) 
4. Emco Ovocné tyčinky - cena: 39,90,- (3x30 g), na trhu od února 2015
Opět jste mohli v boxíku najít jednu ze tří variant - malinu, ananas a grepík. Já našla právě ty poslední - grepové. Všechny tři příchutě zní zajímavě, takže si nemohu stěžovat na to, že na mě vyšly zrovna tyhle. Jsem velmi zvědavá, jak budou chutnat, nicméně je mohu ochutnat až za 14 dní, to budu mít po akupunkturové kůře :-)

5. Tuty krekry Grahamové - cena: 18,- (85 g)
V minulém boxu se tyto krekry také objevily, akorát s příchutí tomato a oliva. Já na ně dělala před nějakou dobou ochutnávku v jednom hypermarketu, tudíž moc dobře vím, jak chutnají. Musím říct, že se jedná o opravdu výborné krekry, ale já sama osobně dávám přednost spíš těm rajčatovým :-)

6. Bertyčky Opravdu sýrové - cena: 12,90,- (100 g), na trhu od ledna 2015
Tak tyčinky určitě potěší :-) Jsem na ně moc zvědavá. Tyhle silnější tyčinky preferuji o malinko více, než ty typické úzké. Snad jejich sýrová chuť nebude příliš umělá.

7. Lipton Blueberry Muffin - cena: 49,90,- (28 g), na trhu od října 2014
Jé, já jsem tak unešená! Minulý měsíc jsem juchala nad čajíkem s makronkami a teď tu máme čajíček s muffinami. Jsem velmi zvědavá, jak bude chutnat :) Hned po dopsání článku ho jdu otestovat.

8. Kotányi Tomato mix - cena: 19,90,-, na trhu od léta 2014
Tohle koření se k nám domů dostává prvně, takže určitě využiju k nějaké své tvorbě - protože velmi ráda vařím těstoviny (většinou tedy italsko-českým způsobem), ale tahle směs se mi určitě bude hodit :-) 
BONUS: VITANA BEŠAMELOVÝ ZÁKLAD
Opět jsem využila věrnostní program, bohužel jsem ale přišla krapet pozdě a vše, kromě tohoto základu, bylo už vyfouknuté. Nicméně stejně bych se pro něj asi rozhodla, protože jsem ho využila na lasagně a byly opravdu výborné :-)

Shrnutí: Já jsem s únorovým boxem opravdu spokojená, zase vše využijeme, akorát jak říkám, radši než energy drink bych nalezla v boxu něco jiného, ale tak vypije si ho bratr. Velmi zvědavá jsem na ten domácí sirup, kde se trochu děsím té mátové příchutě. No, nezbývá nic jiného, než se opět těšit na další - už březnový - box :-)

8 komentářů:

  1. Zda se mi, ze tohle vydani bylo celkem chude.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Tento boxík jsem si ještě nikdy neobjednala, ale kolikrát když vidím ty zajímavé dobroty, tak bych jej i zkusila :) Každopádně Jumex musím ochutnat :)

    Giveaway :)

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. Já jsem také spokojená :-) A jsem moc ráda, že i ty!

      Vymazat
  4. Dobroty z druhé fotky by mě potěšily :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  5. No, upřímně mě toto balení moc nenadchlo :(
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat