úterý 3. února 2015

SPOTŘEBOVÁNO ~ LEDEN 2015

Zkouškový měsíc za námi, a před námi jeho spotřebováno. Tentokrát to vezmeme hopem, jelikož jsem toho během ledna příliš mnoho nespotřebovala :-) Co za to tedy (ne)stojí?
1. REXONA DEODORANT S VŮNÍ FIALEK A JABLKA
Pokud sledujete moje spotřebováno nějak pravidelněji, tak víte, že se tu tento deodorant objevuje už po několikáté. Zrovna tato varianta s fialkami a jablkem je přímo perfektní, nádherně voní a já se k ní stále a stále ráda vracím :-) 

2. FENNEL CUCUMBER MELON BODY BUTTER
Tohle tělové máslo jsem měla moc ráda, mě osobně velmi krásně vonělo, příjemně se roztíralo a celkově mi vyhovovalo. Jedinou chybkou byla malinko slabší hydratace, ale já mám třeba ruce a nohy dost suché, takže někomu s normální pletí by mohlo vyhovovat na 100%
3. ESSENCE PUDR
Tento pudr často střídám s tím od Rimmel Stay Matte, protože mi také velmi vyhovuje, takže se k němu ráda vracím :-) Je to jedna z mála věcí, které mám u Essence opravdu velmi dobře ozkoušené, a které mi za to stojí si zase koupit.

4. RIMMEL STAY MATTE MAKE-UP 
Rimmel stay matte make-up mi vždycky vyhovoval - kupovala jsem si - ač né nijak pravidelně - jeho předchůdce, v takovém tom hnědém balení, který mi dost vyhovoval. Tenhle v novém designu mi tak úplně nesedí, jako ten předtím, každopádně nejsem zas úplně nespokojená. Musím mu příčíst bod k dobru za to, že opravdu dobře kryje, možná působí trošku jako maska, ale během nějaké chvilky docela splyne s pletí.. akorát nemá teda výdrž několik hodin. Stává se mi pak často, že třeba večer už vypadá, jako bych si make-up dala minimálně včera. Ale jinak spokojenost :-)

5. B.U. MAKE IT HAPPEN VZOREK VŮNĚ
Musím říct, že mi tento vzorek velmi příjemně voněl, ale ke koupi by mě teda nepřesvědčil. Protože mi přišlo, že ta vůně hrozně brzy vyprchala a nebyla vůbec cítit. Zkoušela jsem tedy přes tester v drogérce a to samo, brzy jsem vůni přestala vnímat a "nevyčmuchala" jsem jí pak ani z kůže :/ Ale jinak voněla příjemně, to zase ano.

7 komentářů:

  1. Tento makeup mam celkem rada akorat si myslim, ze jsem zvolila tmavsi odstin. Rexonu miluji.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Rexonu mám ráda moc :) OD BU jsem měla jednou deodorant a jednou tělový sprej a byly fajn :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Essence pudr jsem ještě nezkoušela, ač jsem nad ním taky uvažovala.
    Tak jsem si navykla na Stay Matte od Rimmel, že už mi žádný jiný prostě nevyhovuje :D

    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  4. Fennel ted používám, jediný problém, že se špatně roztírá, když se ho použije více. Rimmel make-up jsem ted také vyndala a zatím ok, plet mám spíše sušší, tak jsem se bála, že nebude úplně vyhovovat, ale je fajn, tak snad vydrží :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  5. Rimmel make-up som skúsila nedávno a bola som veľmi milo prekvapená, pretože odtieň bol krásny svetlý a sadol mi úplne perfektne. Kryje výborne, zmatnenie je strašne slabé a výdrž tiež, celý deň v práci neprežije rozhodne, takže vhodný skôr na kratšie príležitosti.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
  6. Ten make-up od Rimmelu používám v létě na mou mastnou a problematickou pleť je hodně dobrý. Hlavně to krytí a matný efekt je fajn:-).

    OdpovědětVymazat