neděle 8. února 2015

NEW IN ~ GATE

Během ledna jsem se několikrát vydala do Gatu, a nakoupila jsem si hned několik nových kousků. Některé z nich jsem využila i při svém zkouškovém :-)
Ani si nevzpomínám, kdy jsem na sobě měla takovouhle vestu naposledy, protože to bylo možná ještě na základní škole. Nejsem zrovna ten typ, co by vestám nějako fandil, protože jsem věčně promrzlá, takže většinou tahám svetry, bundičky, a tak dále, ale vesty jsem vždy v obchodě přehlížela. Až na poslední návštěvu Gatu, kdy mě zaujala zadní strana téhle vestičky. Nakonec jsem se rozhodla si jí v kabince vyzkoušet. Nakonec vestička vyhrála na celé čáře + velký bonus v podobě krásného měkkého kožíšku, který se nachází kolem krku - ačkoliv je velmi nevýhodný v tom, že je bílý, takže bude věčně špinavý od make-upu. No, ale prostě fakt se mi zalíbila, tak jsem jí musela mít! 
Hned nějak z kraje měsíce ledna jsem si v Gatu zakoupila tento peplum top v bílé barvě, protože mě velmi zaujal. Nakonec jsem si asi po dvou týdnech zajela i pro kolegu v černé variantě, protože mi tento střih topů celkem pěkně sedí a navíc se mi opravdu strašně moc líbí! :-) 
Sukni jsem si zakoupila společně s bílým peplum topem, se kterým tvoří takový komplet, jelikož mají stejný vzor. Oba jsem využila při zkouškovém, jelikož zrovna na mnoho společenských akcí nechodím, tudíž doma nemám příliš slušnějšího oblečení, které je při zkouškovém potřeba. Nakonec mi došlo, že v kombinaci s černým topem bych tuto sukni mohla využívat i jako šaty - protože jak jsem se zmínila, jedná se o stejný vzor. Takže zabiji dvě mouchy jednou ranou, jak se říká! :-)

6 komentářů:

  1. Wow ty peplum vypadaji perfektne! Take mam jeden peplum v ruzovem a take mi krasne sedi.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Všechno se mi líbí, hlavně ty peplum topy :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Tu sukni mám taky :) Je super. Jenom mě trošku štve, že se pod ní všechno rýsuje - musím si dávat hodně pozor, aby nešel vidět lem silonek, které jsou na zkoušky nezbytnost :D
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat