sobota 14. února 2015

NEW IN ~ BALEA & W7

Dnes bych vám ráda představila dva nové produkty, které jsem si v posledních dnech koupila, nebo získala jiným způsobem - ale o tom více v článku :-) 
Už nějakou dobu jsem přemýšlela nad tím, že bych si pořídila nějaký produkt na ochranu vlasů. V DM jsem objevila tuto Baleu Trend it up, která má vlasy chránit před poničením, které vzniká horkem z fénování nebo také žehlením vlasů. Jsem velmi zvědavá, jak se bude tento produkt jevit po delším používání. Zatím musím ale říct, že celkem pěkně voní a i balení se mi velmi líbí. Navíc oproti produktům jiné značky stojí i o něco méně - mám dojem, že jsem za něj dávala asi 60-70,- Nejsem si teď ale stoprocentně jistá kolik. Pokud se neobjeví recenze, tak se určitě můžete těšit na závěrečné hodnocení ve Spotřebováno. 
Mono stín od W7 v odstínu Burnt Plum jsem získala díky Exchange na Ladybox.cz. Nabízela jsem tam černou tužku od značky Jelly Pong Pong, a konečně se mi tedy podařilo tužku vyměnit. Stínů mám doma sice strašně moc, a mám dojem, že to v životě nemohu vypotřebovat, ale odstín se mi velmi líbí. Jak můžete vidět na fotce, vypadá jako takový hnědo-fialkový, ale ve skutečnosti se po nanešení jedná o takový krásný hnědý zemitý odstín, který je nádherně lesklý. Takže určitě se hodí ke stylu líčení, který já osobně upřednostňuji!

A co vy? Máte zkušenost s některým z těchto produktů? Jaký je váš názor?

8 komentářů:

  1. Podobný sprej na vlasy mám od L´Orealu, ale tento je levnější a já mám Baleu ráda, tamten jsem dostala, ale až ho spotřebuji, klidně si koupím tento. W7 mě nějak neláká, nemám.
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám ten stejný sprej na vlasy, jako ty. Je celkem dobrý a taky mi moc voní, navíc mi dělá nadýchanější vlasy, což je super. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě moc těší :-) Já ho příliš dlouho nepoužívám, včera jsem si ho dávala teprve asi po čtvrté, ale zatím mi také přijde fajn :)

      Vymazat
  3. Zrovna jsem se na ten sprej dívala, když jsem právě dopotřebovala ten od L´oréalu, koupím si ho taky :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. Sprej vypadá opravdu moc dobře:) Akorát mi přijde, že tyhle spreje moc nefungují (celkově, i od jiných značek...), vlasy mi to neochrání a zničené je mám stejně...
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  5. Ten stin vypada velmi pekne.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Trend it up si chci také koupit, ale možná si nakonec raději připlatím a koupím TandG
    Beautiful while

    OdpovědětVymazat
  7. Ten stín vypadá krásně. :) A na pokožku hlavy jsem bohužel citlivá, tak jediný sprej co používám je na objem od Klorane (přírodní). :)

    OdpovědětVymazat