sobota 28. února 2015

BEAUTY BAG ~ 04

Jelikož tu a tam navštěvuji svoje oblíbené kosmetické stránky, všimla jsem si, že na KOSMETIKA-USA.CZ opět mají v nabídce Beauty Bag. Dala jsem si pár dní na rozmyšlenou, jestli opravdu kosmetiku potřebuji, jelikož jí mám hrozně moc, ale závislost byla silnější, takže jsem si jeden musela objednat. Co jsem teď koukala, už Beauty Bag v nabídce opět není, takže zas snad třeba příště :-) No, a teď už teda k tomu, co jsem v BB našla...
Kosmetika byla zabalená v této nádherné kosmetické taštičce od značky Clinique. Musím teda říct, že taštička se mi opravdu líbí, je krásně barevná, veselé a hlavně prostorná :-) Takže určitě využiji! Bohužel, cenu taštičky jsem na eshopu nenalezla, jelikož jí tam pravděpodobně nemají, ale cena těchto Clinique taštiček se většinou pohybuje kolem 99,- - 150,- 
1. MICHAEL VAN CLARKE 3 MORE INCHES CONDITIONER
V taštičce jsem objevila jak kondicionér, tak šampon od této značky. Jedná se o cestovní balení (75 ml). Měl by mít obnovující účinky, vlasy by měly vypadat silnější a mladistvější. Jsem tedy velmi zvědavá na jeho účinky. V současné době mohu akorát říct, že se mi velmi líbí obal. Vůně produktu je taková velmi zvláštní. Příjemná, ale zároveň z ní velmi cítím takový chladivý účinek mentolu :-) No, pořádně posoudit budu moci až po vyzkoušení. Na oficiálních stránkách stojí toto cestovní balení 8 liber.
2. MICHAEL VAN CLARKE 3 MORE INCHES SHAMPOO
Tak tady nemám příliš co dodat (vše podstatné jsem napsala u kondicionéru), jsem moc zvědavá, jak mi bude sedět po vyzkoušení. Opět je to cestovní balení (75 ml). Cena tohoto produktu na oficiálních stránkách je 8 liber.
3. EYEKO SKINNY LIQUID EYELINER BLACK
Popravdě s tekutými očními linkami v peru nemám žádnou zkušenost, typicky si kupuji ty obyč, ale pero jsem chtěla dlouho vyzkoušet. Myslím, že mi bude chvíli trvat, než se s tím naučím pracovat, protože při první zkoušce s tímto to nevypadalo zrovna dvakrát nejlíp. :D Ale to je tím, že se mi u toho vždycky klepe ruka. Věřím, že mi ale bude vyhovovat. Vypadá moc dobře. Na oficiálních stránkách stojí 12 liber.
4. SPECIÁLNÍ OSUŠKA NA VLASY
V taštičce jsem také našla tuto osušku na vlasy ve fialkovém provedení. Takovou věc určitě využiji, hned dneska jí vyzkouším :-) Na stránkách kosmetika-usa.cz stojí tato osuška 89,-
5. VZORKY
V taštičce se dnes nacházelo více vzorků, než tomu bylo v těch předešlých. Našla jsem vzorek parfému od Chloé, anti-aging bázy pod oční stíny od Urban Decay a vzorek krému od L´Occitane en Provence.

Shrnutí: Já osobně jsem tedy opět spokojená :) Věřím, že využiji vše, co jsem v taštičce našla. Pokud nebude recenze, určitě uvidíte závěrečné hodnocení ve Spotřebováno :-)

Sledujte mě a nic vám neunikne!

8 komentářů:

  1. Jeee tak to je super, ze to jen na chvi I u obnovily a ted uz zase nic. Vypada to skvele vse bych vyuzila.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Tak mě by obsah taštičky taky potěšil :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. To jsem si ani nevšimla, že opět byla v prodeji. Ale tentokrát mě to ani nemrzí, tohle by mě zas tolik nepotěšilo :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten beauty bag byl v prodeji jen velmi malou chvíli, já si toho všimla, objednala jsem asi za dva dny, a když jsem se tam dneska koukla, tak už to tam není.

      Vymazat
  4. No, zdá se mi, že po tom boomu co beauty bag zaznamenal se přestali tak nějak snažit... tohle by mě moc nenadchlo abych pravdu řekla... Žádná dekorativka, nic...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mě to trochu zaskočilo, že tam není nic z dekorativky, až na ty linky.. :-) Ale tak je to jak to je, každý den není posvícení. Ale já jsem spokojená, věci určitě užiju.

      Vymazat
  5. tu osusku na vlasy jsem mela z ebaye za snad 1-2 dolary. Muj salek caje tenhle styl rozhodne neni a na vlasy od urcite delky mi prijde vylozene nepouzitelna. Obsah obecne nic, za cim bych bezela :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Tu osušku mám taky a je naprosto skvělá! zrovna dneska jsem ji použila a nemůžu si ji vynachválit. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat