čtvrtek 15. ledna 2015

SPOTŘEBOVÁNO ~ PROSINEC 2014

S menším zpožděním jsem si pro vás konečně připravila spotřebováno za měsíc prosinec. Důvody, které ke zdržení vedly jsem tu už psala :-) Tato situace platí nadále, ale myslím si, že do konce ledna by měla být reklamace vyřízená. Tak pak už vše pojede, jako vždy. Teď se ale pojďte podívat, kterým produktům jsem se podívala na dno a které za to (ne)stály! :-)
1. SCHAUMA ŠAMPON CREAM&OIL PRO LÁMAVÉ VLASY SE SKLONEM K TŘEPENÍ
Se šampony od Schauma jsem neměla snad v životě žádné problémy. Po použití tohoto šamponu jsou vlasy velmi pěkné, příjemné na dotek - nemohu teda tvrdit na 100% že by nějako zabraňoval poškození vlasů, ale myje pěkně a navíc příjemně voní :-) Takže proč ne? 

2. PALMOLIVE ŠAMPON A KONDICIONÉR 2V1
Palmolive má určitě příjemné šampony, které navíc krásně voní, ale všimla jsem si, že mě osobně nesedí, když je používám delší dobu. Když je prostřídám s jinými šampony, tak ok - myje se s nimi hezky, ale jak Palmolive používám delší dobu, začínají se mi z vlasů tvořit takové ztvrdlé prameny.. nevím, jak to popsat.. ale není to zrovna nic moc příjemného :-/

3. SWISS O´PAR VLASOVÁ KÚRA S ARGANOVÝM OLEJEM
Musím vám tedy říct, že tato vlasová kúra byla hodně příjemná na vlasy a určitě - pokud se mi zase na ní podaří někde narazit v akci, tak si jí pořídím. Vlasy byly po použití velmi příjemné na dotek a bylo vidět, že s vlasy opravdu něco dělá :-) Navíc hezky voněla.
4. BATH & SHOWER GEL
Tento produkt jsem měla v kosmetickém balíčku, který jsem vyhrála v tombole na podzim na jedné akci. Když to vezmu kolem a kolem, tak se s ním mylo hezky, celkem přijatelně pěnil. Ale tak strašně smrděl! Promiňte, že to takto napíšu, ale to jinak nejde! Připomínalo mi to vůni takových těch nechutně těžkých parfémů, které osobně úplně nesnáším.. akorát v malinko menším měřítku, takže se to ještě dalo přežít a já ve sprše neomdlívala. Každopádně, jsem ráda, že jsem to vypotřebovala a jediná útěcha na celém tomto produktu byla to, že ta šílená vůně nebyla po vykoupání cítit z kůže.

5. DERMACOL ODLIČOVACÍ A ČISTÍCÍ MICELÁRNÍ VODA
Odličovací vody od Dermacolu jsou moje oblíbené, takže nemám co vytknout a určitě si jí zase pořídím znova :-)

6. PHILIP B. ŠAMPON A KONDICIONÉR
Tyhle vzorečky jsem objevila v jednom z Ladyboxů. Musím říct, že nebyly špatné - jenže člověk těžko soudí po jednom či dvou použití. Vlasy po nich byly opravdu pěkné, ale preferovala bych spíše kondicionér, protože šampon mi zrovna dvakrát nevoněl. 
7. FREEMAN PLEŤOVÁ SLUPOVACÍ MASKA - OKURKA
Na tyto masky čtu zajímavé recenze - lidé je buď milují, nebo nemusí. Zrovna nedávno před tím, než jsem tuto masku vyhrála, jsem četla u jedné ze svých oblíbených blogerek (teď si nejsem jistá, která z vás to byla :D), že jí moc nevyhovovala. Tak jsem měla celkem obavy, jak s ní budu spokojená já.. ale musím říct, že byla opravdu super! Celkem přijatelně se nanášela, na obličeji jsem jí teda nechávala o něco déle, aby pořádně zaschla - a pak šla výborně sloupnout, takže jsem měla opravdu radost. Po použití navíc byla pleť opravdu nádherná, jemňoučká. Fakt super! Nemám co vytknout, určitě si pořídím zase :-)

8. REDKEN DIAMOND OIL VZORKY - ŠAMPON A KONDICIONÉR
Tohle jsou jedny z nejlepších vlasových vzorků, co jsem kdy zkoušela :-) Musím opravdu pochválit, protože nádherně voní a navíc vlasy byly po použití opravdu boží. Brala bych hned plná balení! Perfekt! :-)

12 komentářů:

  1. Já jsem měla jen ty vzorečky šamponu a kondicionéru z LB a mě zase vůbec nesedly :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No popravdě, na to, že to má být nějaká luxus vlasová značka, tak mi to teda taky nepřišlo. Jako dobrý, ale prostě průměr.. třeba s těmi vzorečky od Redken se to absolutně nedá srovnávat, ty byly absolutně perfektní :-)

      Vymazat
  2. Micelární vodu od Dermacol zbožňuji :)) A schaumu mám poměrně ráda :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. TU okurkovou masku od freemana mám..je super..ale lepší je ta avokádová..doporučuji!

    OdpovědětVymazat
  4. Odličovací vody od Garnier mám taky moc ráda :) A Palmolive šampony úžasně voní! ChickFlickCherryBlog

    OdpovědětVymazat
  5. Perfect skin jsem měla a vůbec mi to nesedlo :/
    Zvu vás všechny na mou Giveaway o voňavé ceny :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Dermacol micelarky jsou super, na tuhle uz planuji recenzi. Philip B mi naopak moc nesedl, navic smrdel.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě smrděl jen ten šampon.. ten mi také příliš nevyhovoval.. ten kondicionér byl ale fajn, vlasy jsem po něm měla hezké :-)

      Vymazat
  7. Páni, ta vlasová kůra s arganovým olejem zní hodně dobře. Tu musím zkusit :)

    New in and Christmas Gifts: December 2014

    OdpovědětVymazat
  8. Odličovacia micelárka Dermacol je vynikajúca, patrí medzi moje obľúbené odličovače, pekne vonia a pleť je po nej matná, žiadne nánosy ani lepivý pocit.
    Bianka

    OdpovědětVymazat