pondělí 5. ledna 2015

INSTAGRAM ~ DECEMBER 2014

Dnes tu pro vás mám připravený tradiční článek s fotkami z Instagramu. Pojďte se podívat, co se  u mě dělo poslední měsíc starého roku :-)
Shánění dárků samozřejmě typicky patří k prosinci - tedy aspoň u mě. Zrovna napadl sníh, když jsem se vydala s přítelem do Futura.. a velmi mě zaujala výzdoba :-) 
Také jsem vyhrála tento Yankéé candle vosk. Ale o tom jsem vás zde již samozřejmě informovala. Ještě jsem nebyla schopná si jej zapálit, ale i tak mi tu nádherně voní po celém pokoji :-)

Minulý rok v Pardubicích napadl sníh. To jsem zveřejnila ještě před tím, než tento rok taky napadl sníh. Počasí je totiž tento rok naprosto zvláštní - na Štědrý den to u nás vypadalo jako na jaře a včera i dnes se tu prohání naprosté sněhové bouře. 
Od přítelovy maminky jsem dostala k Mikuláši takovýhle velký Kinder překvápko. Ach bože, jak já miluji Kinder čokošku :-) 
Přítel ví, že ráda čtu a tak jsem k narozeninám dostala pokračování Divergent série - a to Rezistence. A abych to měla kompletní, k Vánocům jsem dostala i ten třetí díl :-) 
K oslavě 21. narozenin samozřejmě nesměl chybět dort. Tohle tiramisu jsem dostala od mamky a bylo super :-)  
Řekla bych, že největší radost z dárků měla naše Sárinka. Byla u stromečku první, několikrát si dárečky obešla, a pak si před ně sedla :-) Asi si střežila svoje poklady.

7 komentářů:

  1. To tiramisu vypadá skvěle ! :)
    https://katerinazuzanakova.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Kinder take miluji.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Hezké fotky, taky jsem dostala kinder mikuláše. Ten dort vypadá báječně.

    OdpovědětVymazat
  4. Divergenci, rezistenci a alianci jsem taky četla. Je to hodně povedené.

    OdpovědětVymazat
  5. Toľko sladkostííí :)

    suzzie-world.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat