středa 17. prosince 2014

LADYBOX GOLD EDITION ~ PROSINEC 2014

Jelikož odebírat Ladybox byla vždycky moje radost, ale kvůli tomu, že mi pokaždé něco nevyhovovalo v obsahu, který jsem si přečetla v nápovědách, jsem už od srpna žádnou krabičku neotevřela. A protože mě dle obsahu nenadchla ani ta prosincová, rozhodla jsem se, že si musím udělat radost alespoň Gold edicí. Jelikož se ale nikdo z mých blízkých nenabídl, že by mi jí věnoval k Vánocům, musela jsem si jí koupit sama - tudíž vás právě v tuto chvíli mohu informovat, co se v ní skrývalo. Samozřejmě, pokud LB GOLD EDICI očekáváte jako dáreček, tak prosím na tento článek nekoukejte a nekažte si PŘEKVAPENÍ! :-)

Pokračování v celém článku kvůli Vánocům
(PS: Doufám, že se na mě už tak někdo nebude zlobit, že mu kazím překvapení z krabičky :P)

Jak sami můžete vidět, design krabičky Gold edice je krásně zlatý se zajímavým ornamentem ve spodním růžku :-) Stejně barevně je laděn i úvodní dopis, který můžete vidět na fotce níž. Tady tedy mohu dát jedničku s hvězdičkou za hezký vzhled obou zmíněných.

Zároveň bych se jen chtěla omluvit za světelné efekty na fotkách - fotila jsem u okna a jak na něm mám nalepené blikačky na Vánoce, tak to hází odlesky po produktech a tak :-) Teď už se ale pojďte na produkty podívat z blízka. 
EFFFI gold - plné balení (50 ml), cena: 540,-
Prvním velmi hodnotným produktem je emulze od EFFFI, která obsahuje látky z hadího jedu, který zpomaluje stárnutí pokožky a tvorbu vrásek. Ach jo! Jako chápu, že LB nemůže vyjít vstříc všem, ale prostě jak mohu ve svých 20ti letech používat produkty na vrásky, když ještě žádné nemám? Tím pádem tento produkt věnuji mamce k Vánocům, protože já pro něj nemám uplatnění.

Vichy Liftactiv Supreme celodenní liftingová péče pro normální až smíšenou pleť - 15 ml, plné balení (50 ml) - cena: 699,-
Opět produkt na vrásky, takže pro mě nepoužitelný. Půjde jako dárek k Vánocům pro mou maminku. Každopádně v tomto směru jsem neskutečně zklamaná, protože box obsahuje 8 produktů, ze kterých 2 musím dát pryč, jelikož nejsou vhodné pro mě.

Bellápierre Shimmer Powder - plné balení (2,34 g), cena: 12,99€
Produkt, který mě potěšil, jsou tyto sypké stíny, které mi přišly ve velmi krásném odstínu - SP030 Reluctance. Každopádně, abych se neradovala asi příliš, tak dorazily trochu rozsypané. Naštěstí né příliš, ale i tak stačil tento produkt pošpinit další produkty + dno krabičky :D ale za to samozřejmě nikdo nemůže. Ale i tak jsem velmi spokojená :-)

Estée Lauder DayWear BB Cream - cestovní balení (15 ml), plné balení (30 ml) - cena: 1050,- 
Make-upy a BB krémy nedostávám příliš ráda, jelikož né vždycky se vám trefí do odstínu. Každopádně mi tento BB dorazil v odstínu 01 Light, a vypadá to, že by mi teď přes zimu mohl opravdu dobře sedět. Navíc náááádherně voní :-) Tak super, už se těším, až vyzkouším na obličeji. 

Clarins Nettoyant Gommant Express - cestovní balení (20 ml), plné balení (125 ml) - cena: 750,-
Tento produkt mě docela zaujal - hlavně tedy svou výraznou oranžovou barvou. Jedná se o čistící gel, který pleť zbavuje make-upu, nečistot i odumřelých buněk. Jsem na něj tedy velmi zvědavá. Určitě vyzkouším a už se těším :-)

Mavala Cuticle remover - cestovní balení (5 ml), plné balení (10 ml) - cena: 305,-
Tento produkt je jakási péče o nehty, která jemně odstraňuje přebytečnou kůžičku a udržuje nehty v dobrém stavu. Tak na to jsem hodně zvědavá. Určitě využiji :-)

Nicka K New York Perfecting Eyeshadow Primer - plné balení (7,5 g), cena: $7,99
Oční báze už mám doma dvě, takže tahle je mým dalším přírůstkem. Určitě je to produkt, který se hodí, takže mě určitě neurazí. Jen abych všechny báze stihla vypotřebovat :D
BONUS: ALCINA Roayal testovací balíček - vzorky
Jedná se o sadu na vlasy - šampon + balzám. Měly by navracet lesk poškozeným vlasům. Velmi milý bonus, ráda vyzkouším :-)

Shrnutí: Velké zklamání ze strany dvou produktů, které jsou na vrásky - tudíž nic pro mladé holky jako jsem já. Jsem opravdu ráda, že jsem si tento box nenechala koupit k Vánocům, protože najít tam pak tyto dva produkty, tak bych byla smutná, protože bych je musela rozdat. Takhle tyto dva produkty aspoň využiju jako Vánoční dárek pro někoho jiného, kdo je upotřebí víc než já. Každopádně zbytek naprosto super, jsem jinak velmi spokojená :-) 

20 komentářů:

  1. Me se libi vice nez klasicky. U Vichy by mi vadilo spise to, ze je pro smisenou plet. A takhle svetly BB by me nastval.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No mě právě ani ne hele - já mám normálně odstín Beige, takže takový ten středně tmavý - většinou je to v krámě 02-03, a tohle vypadá, že by mi mohlo sedět :-) Každopádně mě ty produkty na vrásky rozčilují, já se tím prostě nechci patlat, když vrásky nemám.. myslím, že za pár let si toho užiju až dost, až se budu snažit s nimi opravdu něco dělat.
      Ale jinak máš pravdu, tento box je určitě o mnoho lepší než ten klasický :-) Já jsem jinak velmi spokojená!

      Vymazat
    2. Tak to mame stejny odstin :)
      Ja radeji tedy kremy na zralou plet, nez smisenou atd. Plet mam suchou a docela unavenou, bez ocnich kremu kruhy a drobne vrasky. Tenhle krem by mi tak nevadil jako to moje serum na povadlou kuzi :D

      Vymazat
    3. Aha, tak to já mám právě smíšenou - jakoby mám suchá místa, ale i se mi hodně mastí, takže se mi vrásky opravdu nedělají. Ani tedy kruhy pod očima naštěstí. Jako v tomhle směru problémy nemám - takže zas nechci na sebe zbytečně plácat séra a krémy na omlazení pleti a zamezení vrásek.. to radši nechám ty krémy mamce, která je využije určitě radši než já :-) Tak mám pro ní aspoň pěkný hodnotný dárek no.

      Vymazat
    4. Tak smisenou nemam vubec, ani se mi nemasti. Mamca rika, ze v mym veku nejaky kruhy atd vubec nemela a male vrasky ma teprv az ted. Sice mam vse po ni, tak doufam, ze budu tak dobre i v 45 vypadat, kazdy mysli, ze jsme sestry, ale nevim nevim, kdyz uz ted resim kruhy, vrasky :D Proste brzke vstavani mi nesvedci :D Ale jinak jsem za plet rada, nemasti se, nemam akne...

      Vymazat
    5. Joo, tak to já zas docela problém s akné mám. Docela mě trápí i takové to červenání pleti :D no každej má něco, jak na to tak koukám.. ale kruhy nemám ani po největším flámu :D

      Vymazat
  2. jůůů, ale ta krabička krásně ladí k momentálnímu designu tvého blogu ;)

    OdpovědětVymazat
  3. krabička je pěkná, škoda, že zrovna 2 plné výrobky jsou proti vráskám :(
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. Juuj ledybox už som neobjednávala ani nepamätám. Ale táto výbavička vyzerá zaujímavo.

    OdpovědětVymazat
  5. Ja som Gold ediciu bohužiaľ nestihla, ale vyzerá skvelo. Čo sa týka krémov na vrásky, ak sa ti raz spravia už s nimi nezmôžeš nič preto sa také krémy používajú ako prevencia pred vráskami... v 30tke je už zväčša neskoro :)

    Ajush

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale tak určitě, neříkám, že za pár let je používat nebudu :-) Jen prostě nevím, proč bych na sebe i jako prevenci měla matlat krémy proti vráskám s různými složkami - které by v současné době mohly mé pleti spíše uškodit, jelikož mám smíšenou pleť, která se mastí - mám obdobnou pleť jako mamka a vrásky ani ted vyloženě nemá. Jen takové ty drobné atd.. a to už jí je přes 40. :) Jako jinak jsou to velmi krásné hodnotné produkty, i tak je daruji právě mamince, ale koho by to trochu nezamrzelo, že dva velké produkty jsou zrovna takové, které nevyužije.. alespoň ještě v nejbližších pár letech (snad!)

      Vymazat
  6. S Alcinou mám teda samé dobré zkušenosti. Doma jsem měla několik šamponů a byly super:) Hlavně ted proti padání vlasů:))
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No popravdě jsem na tyto bonusové pytlíčky velmi zvědavá :-) Už jen podle obalu vypadají luxusně :-)

      Vymazat
  7. No musim rict, ze krabicka vypada dobre.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Krabička je krásná, ale ty produkty nic moc.. Já už Ladybox skoro rok neobjednávám a vůbec mi to necyhbí..
    http://chickflickcherry.blogspot.cz/2014/12/vanocni-opi-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem s Gold edicí spokojená, ale jen proto, že mi už bude 29, takže ty krémy využiju, chápu, že takový obsah není pro všechny, to je jako kdyby tam dali krém na akné.

    OdpovědětVymazat
  10. Obsah je dosť luxusný, no škoda tých krémov :)

    OdpovědětVymazat