pondělí 29. prosince 2014

29.12.2014 ~ VÁNOCE U KETRIN

Vánoční svátky uplynuly jako voda a nyní se člověk může pomalu připravovat na oslavy Nového roku, které nás čekají už pozítří. Každopádně jsem si pro vás dneska připravila článek o tom, jak probíhaly Vánoce u mě doma, a také co mi Ježíšek nadělil u přítele. 

Jak probíhají Vánoce u nás doma jsem už tak nějak shrnula ve Vánočním tagu, který jsem tu před nedávnem zveřejňovala, ale pokud ho někdo nečetl, tak vám rychle svůj vánoční den popíšu. Ráno a dopoledne se u nás většinou neděje nic zajímavého. Obvykle snídáme vánočku (já vánočku s medem) a poté koukáme na nějaké pohádky v televizi. K obědu tradičně míváme česnekovou polévku, ale letos jsme jí neměli, protože babička generálka neměla hlad (ale já ho měla! :D). Odpoledne pak jezdíváme na hřbitov, a potom už se chystáme na večeři - ta je u nás samozřejmě tradiční: kapr + bramborový salát. Před hlavním chodem míváme samozřejmě ještě polévku - děláme tradičně houbovou s domácími nudlemi, a jediný taťka má vždycky rybí. Po večeři rozkrajujeme jablíčka. Letos jsme dávali i pod každý talíř minci, aby jsme měli hojnost v nadcházejícím roce. Pokud sledujete můj blog pravidelně, zveřejňovala jsem zde i barevné plovoucí svíčky, kde každá znázorňovala nějakou hodnotu - nakonec nám první vyhořela modrá a bílá (tedy zdraví a štěstí) :-) Po večeři chodíváme s bráchou a taťkou ven "vyhlížet Ježíška".. díváme se po obloze a vyčkáváme do té doby, než se na okně rozsvítí světýlka - to je u nás znamení, že Ježíšek už nadělil dárečky :-) Teď se tedy pojďte podívat, co všechno jsem dostala.
Prvně bych vám chtěla ukázat, co jsem našla pod stromečkem u nás doma :-) Dostala jsem tedy tablet, který pro mě nebyl takové překvapení, jelikož jsem si ho koupila sama - část mi na něj přispěl přítel :-) Jedná se o tablet Colorovo - je tedy normálně s Windowsem 8, což jsem chtěla kvůli tomu, abych na něm mohla pracovat. Pod stromkem jsem také našla dva historické románky od sester Bronteových. A diář, který jsem konečně dostala v menším provedením :-) 
Před nedávnem jsem se tu také zmiňovala o tom, že jsem se pustila do úprav ve svém pokoji. Kromě toho, že jsem si nově vymalovala, jsem si také koupila novou - a hlavně větší - postel, takže Ježíšek na to myslel a já tedy dostala pěkné prostěradlo. Ježíšek taky myslel na moje chutě - dostala jsem svou oblíbenou kávičku od Douwe Egberts v karamelové variantě :-) Jelikož mám velmi ráda svíčky, dostala jsem ještě citronovou svíčku, která velmi příjemně voní :-) Taky jsem dostala úplně náádhernou peněženku, která je navíc úplně výborně vymyšlená uvnitř! A abych byla ještě hezčí, dostala jsem také nějakou tu bižuterii - hodinky a dva přívěsky se sovičkou :-) 
Kosmetika nikdy nesmí chybět, takže jsem dostala sadu na vlasy od Garnier, velkou sadu štětců z eshopu kosmetika-usa.cz, také deodorant, vůni a sprchový gel od Playboy, svou oblíbenou řasenku od Rimmelu a set na úpravu obočí od Essence, se kterým jsem více než spokojená a mohu vřele všem doporučit :-) 
U přítele jsem našla pod stromečkem tyto nádherné dárky - kulmu na vlasy od Remingtonu, třetí díl Divergent série - Aliance, absolutně nádhernou vůni od Oriflame. Od jeho rodičů jsem pak dostala sadu od Palmolive a pyžamko, které na fotce nemám, protože už v něm u přítele spím :D

A na závěr bych jen chtěla dodat, že jsem samozřejmě dostala i ponožky :D tradiční dárek, který nesmí chybět snad pod žádným stromečkem.

10 komentářů:

  1. Ta peněženka je nádherná :) No kulmu bych taky chtěla, ale mám v malém provedení žehličku od Britney Spears :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vid, mě se taky moc líbí :-) A malou žehličku bych na to svoje háro bohužel mít nemohla. Páč bych s ní asi nic moc nevyžehlila :D

      Vymazat
  2. Moc pěkné dárečky jsi dostala :) Ta kulma vypadá moc dobře. Máš hezký blog a tak se stávám tvou novou pravidelnou čtenářkou.
    pandulka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Dostala jsi spoustu krásných dárečků :) Ta peněženka se mi líbí úplně nejvíc, ta je fakt krásná
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné dárečky, moc se mi líbí peněženka, ta je nádherná :)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  5. Ta peněženka je nádherná :)
    http://chickflickcherry.blogspot.cz/2014/12/vanocni-opi-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné dárky :)
    Ta vůně od Oriflame se mi taky líbí a peněženka je boží!
    .. a small miracle CZ

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné dárky :) já jsem se letos musela obejít bez ponožek :D
    EVA HEARTS LIFE

    OdpovědětVymazat
  8. moc krásné dárečky :) ta peněženka je úžasná :)

    http://lifewithpett.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Dárečky jsou moc hezké! Takovou kulmu bych si taky moc ráda do budoucna pořídila :)

    OdpovědětVymazat