neděle 2. listopadu 2014

SPOTŘEBOVÁNO ~ ŘÍJEN 2014

1. L´OREÁL ELSEVE FULL REPAIR 5
Tento šampon jste mohli vidět i v minulém spotřebováno. Takže hodnotím stejně jako minule - šampon je fajn, příjemně voní, vlasy jsou po umytí opravdu pěkné, akorát nemám dojem, že by poškozené vlasy byly nějak lepší :/ Ale nestěžuji si jinak, myje se s ním dobře.
2. GARNIER DEODORANT
Tento deodorant od Garnier jste už před několika měsíci taky mohli vidět ve spotřebováno. Musím říct, že vůbec není špatný - i příjemně voní, akorát brání pocení méně, než třeba deodorant od Rexony nebo Dove, kteří patří mezi mou absolutní topku :-)
3. NEVO DEAD SEA SPA HAND&BODY LOTION
Tak tenhle krém byl úplně úžasný. Hrozně ráda jsem se s ním mazala. Kladnou recenzi na tento krém jste už také mohli vidět na blogu - kdo si ještě nestihl přečíst, tak můžete napravit kliknutím SEM.
5. MISS SPORTY SO MATTE PERFECT STAY MAKE-UP
Tento make-up jsem si koupila v akci před létem, abych neplýtvala zbytečně lepší make-upy, když se člověk potí a nechodí do školy nebo někam do společnosti. Ze začátku byl celkem přijatelný na tu cenu, žádné extra zázraky v oblasti krytí se nekonaly, ale na takové to obyčejné nošení byl celkem fajn. Jenže, před pár dny jsem zjistila, že už se s ním absolutně nedá líčit. Po nanešení se začne drolit a úplně to zohyzdí celý obličej. Takže ještě tam kousek je, ale už se nedá používat. 
6. FLEUR DE SANTÉ RADIANT BLUSH
Tahle tvářenka byla v mém úplně prvním Ladyboxu - v listopadu 2012 :-) Od té doby jsem jí pravidelně používala a teprve před pár dny mi došla. Byla to nádherná růžová barvička a neskutečně ráda jsem jí používala. Recenzi na ní si můžete přečíst TADY.
7. ESSENCE SUN CLUB BRONZER
Další z mých velice oblíbených produktů. Koupila jsem jej ve výprodeji Essence v lednu minulý rok, od té doby jsem ho používala téměř každý den, takže mi vydržel opravdu hodně dlouho. Hrozně mě mrzí, že se jedná o produkt, který už neseženu, jelikož bych si ho koupila hned znovu :-)
8. VZORKY MIXA
Po dlouhé době jsem se taky dokopala k tomu, abych trochu snížila zásoby svých pytlíčkových vzorků. Rozhodla jsem se sáhnout po Mixe, a to konkrétně po regeneračním promašťujícím tělovém mléku (větší pytlíček) a krému proti začervenání. Oba vzorky byly super, ale větší hodnocení se k tomu psát nedá, jelikož jestli by mi produkt seděl či ne se nedá poznat z jednoho použití :-)

6 komentářů:

  1. ten makeup od Miss Sporty není nejhorší, ale ze začátku jsem s ním byla docela spokojená a pak se začínal stejně jako u tebe drolit po aplikaci :/

    OdpovědětVymazat
  2. Měla jsem akorát vzorečky od Mixy a sešlo se mi jich víc a byly super, tak jsem si říkala, že bych si od Mixy koupila ráda nějaké krémy. Teď má od Mixy micelárku a spokojená jsem moc :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Jo taky jsem zažila drolení, ale u tohodle ne, ale u Rimmel té jeho starší verze, to byla hrůza a ještě k tomu fleky na obličeji no prostě hnus :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Škoda, že se už nedá sehnat ten bronzer od Essence, hned bych jej brala :)

    REALASH GIVEAWAY ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Měla jsem masku z té řady jako si měla šampon a ta byla fajn :) Jinak tyhle Garnier deodoranty jsem dřív používala pořád :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  6. Deodorant používám úplně stejný, střídám ho ještě s jeho růžovým provedením:) A jsem spokojená:)
    S Mixou stále žádné zkušenosti nemám. Snad jednou..:)
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat