čtvrtek 20. listopadu 2014

FESTIVAL EZOTERIKA 2014 ~ PARDUBICE

V minulém info článku jsem psala, co si vše pro vás chystám v následujících dnech. Zmínka padla i o velmi zajímavém festivalu, který jsem navštívila o víkendu. Možná to není téma pro všechny, ale třeba se najdou tací, které taková tématika zajímá a proto je potřeba tento festival představit. :-)

Ezoterický festival se konal v Pardubicích o víkendu, a to konkrétně 15. a 16. 11.2014 v Kulturním domě Hronovická. V hlavním sále se nacházelo velké množství stánků, u kterých jste si mohli zakoupit různé předměty, které souvisejí s ezoterikou. V nabídce bylo také několik velmi zajímavých přednášek, kterých jste se mohli účastnit. Já s mamkou jsme navštívily festival v sobotu odpoledne a v nabídce jsme si vybraly přednášku od paní Evy Kalivodové Štichové - Duše promlouvá skrze zdraví. Musím říct, že to bylo opravdu zajímavé! 
Kromě jiných jsme si s mamkou zakoupily tyto plovoucí svíčky na Vánoce, z nichž každá symbolizuje jinou hodnotu, a podle toho, která vyhoří jako první, toho budeme mít v příštím roce hojnost. No to jsem velmi zvědavá, která to bude? :-)

"Festival EZOTERIKA bude v pořadí osmým ročníkem veletrhu zdravého životního stylu. Jde o akci, jejíž základ tvoří zajímavé přednášky, meditace, relaxace, mantry, tanec, cvičení a besedy na téma zdravý životní styl. Součástí festivalu jsou i praktické semináře – psychologie, kineziologie, hlubinná terapie, rodinné konstelace, astrologie, chirologie, jóga, shiatsu, feng shui, taj ji, tantra a další. Nedílonou součástí veletrhu je i prodejní výstava všechno, co s ezoterikou souvisí."


A na závěr otázka na vás: Pokud byste měli možnost, zúčastnili byste se takového festivalu? Podělte se o svoje názory :-)

7 komentářů:

  1. Tak na tuhle akci jsem ani žádný leták nebo něco neviděla. To víš, že bych se zúčastnila z popisu mě akce zaujala :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Popravdě jsem na to taky neviděla žádný leták, upozornila nás mamky kamarádka.. ale na festivalu bylo fakt neskutečně hodně lidí, takže na to asi někde nějaké upozornění viset muselo.. ale já si nevšimla :-)

      Vymazat
  2. ty svíčky jsou super! :) co symbolizují? tipuji, že ta červená určitě lásku :)
    musíš se pak po Vánocích svěřit, která ti vyhořela jako první :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bílá - štěstí
      Červená - láska
      Zelená - peníze
      Modrá - zdraví

      Taky jsem zvědavá, která to bude :-)

      Vymazat
  3. Tak tohle vypadá fakt skvěle! :) Hned bych klidně šla, pak dej vědět jaká vyhořela :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Festival musel by úžasný a hodně nových věcí ses musela dozvědět. Přála bych ti, aby všechny vyhořely ve stejný čas, ať je všeho dost :)

    bayachick.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Tohle vypadá zajímavě :) Určitě bych se zúčastnila! :)

    OdpovědětVymazat