neděle 5. října 2014

SPOTŘEBOVÁNO ~ ZÁŘÍ 2014

Máme před sebou první podzimní spotřebováno za rok 2014. Takže se pojdte podívat, jaké produkty jsem v září používala a vypotřebovala.
1. PALMOLIVE SPRCHOVÉ MLÉKO SMOOTH DELIGHT
Musím říct, že tohle sprchové mléko bylo opravdu super. Mě osobně tak nádherně vonělo, že bych ho byla snad i snědla, kdyby to šlo :D Vůně absolutně nádherná, celkově byl tento produkt velmi příjemný k pleti - určitě si jej ráda někdy znovu pořídím, až trochu zredukuji zásoby všech svých sprchových gelů a mlék, které ještě mám doma :-)
2. L´OREÁL ELSEVE FULL REPAIR 5
Tak tento šampon není vůbec špatný, vlasy dobře umyje, hezky voní - vlasy jsou pak celkem příjemné na dotek, akorát bych řekla, že s vlasy nic moc jinak nedělá - na to, že to má být expertní péče na poškozené vlasy. No nic, co jest poškozeno, nemůže být lehce napraveno - tak to znamená, že mým vlasům už pomůže asi jen ruka kadeřníka :-) 
3. REXONA DEODORANT S VŮNÍ FIALEK A JABLKA
Deodorant od Rexony už jste u mě ve spotřebováno mohli také párkrát vidět, řekla bych totiž, že Rexona a Dove jsou moji největší oblíbenci, co se týče deodorantů. Mám s nimi nejlepší zkušenost, protože nejdéle zabranují pocení a navíc příjemně voní. A tenhle deodorant s vůní fialek a jablka voní teda přímo parádně! Určitě ho nemám naposled.
4. L´OREÁL ELSEVE HEDVÁBNÝ OLEJ
Tento olejíček jsem měla opravdu hodně ráda. Vlasy byly po použití velmi pěkné, lesklé, opravdu bylo vidět, že na poškozené vlasy působí dobře. Taky se po něm vlasy pěkně rozčesávaly. A hrozně jsem si vychvalovala, že vlasy nebyly mastné. Snad se ještě někdy objeví u mě na kosmetické poličce :-) 
5. GILLETTE VENUS&OLAY
Poprvé, co dávám podobný produkt do spotřebováno. Každopádně, mohu říct, že s žiletkami od Gillette jsem opravdu spokojená, tyhle nástavce navíc mají kolem břitev dva mýdlové pruhy - nebo ani nevím, jak to nazvat. Ale je to opravdu fajn, jelikož se díky tomu pokožka při holení "namydlí", takže nemusíte používat ani pěnu nebo jiný produkt pro lepší holení. Horší je, že se ty mýdlové a zjemnující pruhy rychle vyplýtvají, například mě osobně to tam pořádně vydrží asi max 5-6 holení. Ale samotná žiletka je ostrá celkem dlouho, takže není potřeba měnit tak často.
6. MUA KISS PROOF LIP STAIN
Fixa na rty od MUA nikdy nebyla nějakým mým TOP produktem, což se taky ukazuje na tom, jak jsem jí (ne)používala. Popravdě jsem nikdy nepochopila, jaký má tento produkt smysl. Při otevření víčka to po místnosti zavonělo jako balení žvýkaček Hubba Bubba nebo jak se jmenují, ale na rtech nedělá téměř nic. Takže vyhazuji, i když jsem jí použila tak maximálně 6x, protože jsem zkoušela, jestli jen přeci něco se rty neudělá - ale bohužel. Tento produkt bych si určitě už nekoupila.
7. RIMMEL STAY MATTE PUDR
Už několikrát jsem se zminovala, že pudr Stay Matte od Rimmelu je můj oblíbenec, nemám jedinou věc, co bych mu vytkla, a proto už mám hned v zásobě další :-)

7 komentářů:

  1. Hezký článek :) Na ten olejíček mám zálusk :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  2. Rexona je Moje TOP , žádný jiný antiperspirant mě neochrání tak, jako Rexona ....pěkný článek :)
    Ps: Já toho mám spotřebováno nějak mooooooc :D

    OdpovědětVymazat
  3. Stay Matte je jeden z nejlepším drogerkových pudrů :)

    OdpovědětVymazat
  4. Spreje od Rexony taky miluju, zrovna mám vůně Fresh a Sexy a obě vůně jsou fakt nádherné! Palmolive sprcháč jsem měla taky a byl super :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  5. Olejíček zrovna testuju a je super, moc mi vyhovuje. Je asi nejlepší, který jsem kdy zkoušela.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem teďka ve spotřebováno neměla nic :D Jinak by mě zajímalo kde si tady koupím Dove a Rexonu ach jo nemají to tu :( :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Palmolive v poslednom čase spravili veľké zmeny a je to vidieť tak na nových obaloch ako aj na skvelých vôňach ich sprcháčov, sprcháče navyše krásne penia, tú penivosť by som si trúfla porovnať s penivosťou Dove sprcháčov, a tie nové sladké vône, skrátka láska na prvý kuk.
    Bianka

    OdpovědětVymazat