čtvrtek 30. října 2014

BRANDNOOZ BOX ~ ŘÍJEN 2014

Máme tu konec měsíce října a s ním - jako sladkou tečku na závěr - říjnový Brandnooz box :-) Box je opět v zeleném, jako tradičně. Dnes tu pro vás fotku boxíku nemám, jelikož se mi nějak nepovedlo vytvořit v pochmurném počasí pěknou ostrou fotku. Ale určitě nejste o nic ochuzeni. Nemá smysl to dále prodlužovat. Pojďte se tedy podívat, jaké produkty se ukrývaly v tomto podzimním vydání. 
1. Jumex Ananas 100% džus - cena: 39,- (500 ml), na trhu od ledna 2014
V srpnovém brandnooz boxu jste už mohli nápoj od Jumexu vidět/ochutnat. Mě osobně švestkový nektar, který jsem našla v boxu velice chutnal, a proto mě velmi potěšil i tento 100% ananasový džus. Už se na něj opravdu těším! Navíc si velmi pochvaluji ananasovou příchuť, kterou mám ráda.

2. X-life Krtečkovy bublinky - cena: 45,- (700 ml), na trhu od listopadu 2013
Věci s motivem Krtečka mi vždycky vykouzlí úsměv na tváři a vzpomenu si na své dětství, kdy jsem Krtečka opravdu neskutečně milovala. Takže už se nemohu dočkat, až bouchnu špunty tohoto neakoholického nápoje. V nabídce jsou pak dvě varianty - modrá a růžová. Já v boxu našla modrou, která je s příchutí lesní směsi :-)

3. Somersby Apple Cider
U tohoto produktu jsem trochu zmatená, jelikož se nenachází na úvodním dopise, takže netuším jestli se ke mě dostal omylem, nebo jen nějaké podrobnější info zapomněli doplnit. Každopádně se jedná o alkoholický nápoj a já jsem velmi zvědavá, jak bude chutnat :-)

4. Kand Hořčice Delikates - cena: 29,- (200 g), na trhu od roku 2011
Tak hořčice se v naší rodině opravdu nikdy neztratí, protože hlavně mužská část naší rodiny opravdu hořčici miluje. Co se týče produktů od značky Kand, vždycky jsme zatím byli spokojení, takže si myslím, že tato hořčice nebude výjimkou :-)
5. Vitana Bešamelový základ - cena: 40,- (400 g), na trhu od srpna 2014
Tak tento produkt mě velmi potěšil, jelikož jsem si zrovna před pár dny říkala, že mám chuť na lasagne, takže už hned i vím, na co omáčku využijeme :-) Jupí, nemůžu se dočkat!

6. Chocoland Hebra - cena: 23,90,- (90 g), na trhu od září 2014
Úplnou novinkou jsou tyto pomerančovo-zázvorové bonbonky. Jsem na ně popravdě tedy velmi zvědavá. Takže už se těším, až vyzkoušíme!

7. Knorr Bohatá šťáva - cena: 45,90,- (4x28g), na trhu od října 2014
Bujony od Knorru jsme měli už tu šanci díky Brandnooz vyzkoušet, mamka s nimi byla velmi spokojená a od té doby si je také kupujeme. Nyní máme (hlavně teda zatím ještě mamka) šanci vyzkoušet absolutní novinku v říjnovém boxu - Knorr Bohatou šťávu. Takže už se nemůžu dočkat, jaké dobroty se za pomocí těchto kalíšků vykouzlí :-)

8. Chocoland Jsem kávová - cena: 9,90,- (31 g), na trhu od září 2014
Čokoládová tyčinka se v naší rodině asi moc dlouho neohřeje, ještě navíc pokud je z belgické čokolády. Mňam! Už teď se mi sbíhají sliny :) 

9. Mentos Rainbow - cena: 17,90,- (37,5 g), na trhu od září 2014
Zrovna nedávno jsem si tyto Mentosky kupovala, a už je opět mám doma. Juchů, byly výborné, takže jsem moc ráda.
BONUS: Chio Pop corners 
Tyhle pečené krekry jsem si velice oblíbila (no, asi hlavně kvůli tomu, že je tam popcorn :D), takže jsem opravdu moc ráda, že na mě zas po nějakém tom měsíci vyšel bonus v rámci věrnostního programu. Opravdu jsem nadšená.

Shrnutí: Box mě opět velmi potěšil a popravdě už ani nevím, co vždycky do shrnutí psát, jelikož mám vždy velkou radost z většiny obdržených produktů, Velké plus u mě má samozřejmě Jumex, Krteček, Popcornové chipsy.. ale samozřejmě i další produkty :) Už se moc těším na další měsíc! A co vy?

14 komentářů:

  1. Páni to je pecka!!! A Somersby miluju! ♥

    OdpovědětVymazat
  2. To nene :D To šampáňo s krtečkem chci taky :D Musím se po něm poohlídnout :D
    °°Instantní krása

    OdpovědětVymazat
  3. Mě by udělal radost mentos, pop cornes, čokoládová tyčinky, pomeračovo-zázvorové bonbony a džus :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. musím si už taky objednat, minule jsem díky boxu poznala nejlepší řepové bramburky <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo, na Tretter´s jsem dělala i teď u nás v Pardubicích promo akci. Mě osobně ale zas tak nechutnaj. Tak ještě můžeš vyzkoušet variantu mrkev a pastyňák :-)

      Vymazat
  5. Ach a me ten box tak chybiii
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Na Brandnooz už se chystám delší dobu, ale zdá se mi, že tam dávají dost nezdravé produkty, což mě docela odrazuje. No ještě si to budu muset rozmyslet :).

    http://pragueinstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Šampaňské s krtečkem vypadá skvostně! :) Po tom se musím v obchodě podívat a koupit sestře, zbožňuje ho. Zajímal by mě i ta Knorr bohatá šťáva - znám ty jejich gelové bujony a jsem s nimi moc spokojená. Obzvlášť ten hovězí mi do guláše skvěle sedí.

    OdpovědětVymazat