pondělí 1. září 2014

SPOTŘEBOVÁNO ~ SRPEN 2014

I propršený měsíc srpen, který se tedy absolutně nenesl v letním duchu, sebou přináší několik spotřebovaných produktů, takže se můžete podívat, jestli vám nedám nějaký typ ke koupi.
1. YVES ROCHER HYDRATAČNÍ MICELÁRNÍ VODA
Jedná se o micelární vodu pro normální a smíšenou pleť. Ze začátku jsem z ní byla celkem zklamaná, jelikož mi vyhovovala o něco méně než předešlá Dermacol micelárka, takže to se možná podepsalo i na recenzi, kterou jsem na tuto vodu napsala. Po nějaké době jsem si na ní ale zvykla a nakonec jsem s ní byla celkem spokojená. Je fakt, že až si budu zase nějakou vodu kupovat, tak sáhnu spíše po jiné, ale jsem ráda, že jsem jí mohla zkusit :-)
2. ZIAJA OSVĚŽUJÍCÍ SPRCHOVÝ GEL LIMETA-CITRUS
Se sprchovým gelem od Ziaji jsem měla premiéru. Hodně lidí psalo, že jim smrdí jako jar - nevím, asi mám jiný čuch, ale náš jar takto nesmrdí, mě to opravdu vonělo jako citróny a limetky, takže jsem si na to nemohla stěžovat. Akorát mě přišlo, že míň pění - a to já se zase ráda pěkně namydlím pěnou, takže to mě malinko vadilo. Jinak si na nic nemůžu stěžovat, ale sama si asi další jen tak nepořídím - osobně bych dala přednost asi jiným značkám.
3. NIVEA ANTIPERSPIRANT DOUBLE EFFECT VIOLET SENSES
Další sprej do podpaží, na který si nemohu stěžovat. Nivea je velmi šetrná na podpaží i po oholení, navíc velmi příjemně voněla, taky celkem dobře zabraňovala podpaží. Určitě si na nic nemohu stěžovat :-) 
4. DOVE ESSENTIAL NOURISHMENT PRO KRÉM NA RUCE
S tímto krémem na ruce jsem byla spokojená, takže jsem darem dostala další balení, ale bohužel nejsem ten typ, který by si pravidelně krémoval ruce (abych to přivedla na správnou míru - každý den si krémuji tělo a tím pádem hydratuji i ruce, takže nemám potřebu vlastnit ještě hromadu krémů na ruce). A jelikož v současné době mám asi 4 krémy na ruce, tak jsem tento moc často nepoužívala, i když mi velmi vyhovuje, tak bohužel putuje půlka krému do koše, jelikož už ho mám doma dlouho. Ale nemám proti němu jedinou výtku, mě opravu sedí. 
5. AMELIA CESTOVNÍ UBROUSKY VLHČENÉ 15KS
Kvůli cestám jsem si pořídila v Kaufláči tyhle vlhčené ubrousky, které nebyly teda vyloženě extra, ale zas na očištění rukou někde, kde nemáte možnost umytí bohatě stačily. Svůj účel tedy splnily dokonale.
6. RIMMEL ŘASENKA SCANDALEYES FLEX
Takhle řasenka byla absolutně perfektní! Nikdy jsem neměla na řasenky od Rimmelu jedinou výtku. Tento typ řasenky mi opravdu velmi vyhovoval. Měla úžasný kartáček, takže řasy byly pěkně zhuštěné a prodloužené. Až je mi líto, že už mi došla. Ale určitě to není jedna z posledních řasenek od této značky, co jsem si pořídila.
7. COLGATE MAX WHITE ONE
Normálně sem pasty nedávám, ale u těch z Ladyboxu vždycky dělám výjimku, protože si tyto pasty používám jen já sama. Někdy před půl rokem jste tu už tuto pastu mohli vidět, a pořád bych napsala to samé jako předtím. Pasta mi vyhovovala, chuťově byla dobrá (nebyla extra pálivá, ale ani málo), zuby mi nějak vybělenější nepřišly, ale nebyla jinak špatná. Jako bonus v LB dobrý.
8. KASHKHA ARABSKÝ PARFÉM
V minulém spotřebováno jste mohli už jeden vzorek arabského parfému vidět. Na rozdíl od toho minulého, který mi voněl naprosto perfektně, se toto příliš o tomto napsat nedá. Né, že by mě smrděl, to vůbec nemohu napsat, ale tak nějak nechápu, jestli si ze mě dělají srandu nebo to je opravdu parfém. Jeho konzistence je dost olejovitá a prostě voní jak nějaký olejíček k vonným svícím nebo něco takového. Takže vůně celkem ujde, ale určitě né jako parfém.

9 komentářů:

  1. řasenky Scandal eyes mi vyhovují snad všechny, hlavně ta oranžová :)

    OdpovědětVymazat
  2. No Ladybox ty vůně prezentoval tuším právě jako arabské parfémy, ale když mrkneš na jejich ofiko stránky, tak tam už se dočteš, že jde o dámské parfémové oleje, takže tak :)
    Jinak micerálku mám taky, zatím jsem ji nezkoušela, ale těším se na ni :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/08/s-yves-rocher-u-stredozemniho-more.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, já abych se ti přiznala, nějako extra jsem to nekoumala, páč si je stejně nehodlám pořizovat. Jen mě to právě udivilo, že ten jeden byl fakt jakože parfém - normálně tekutá konzistence, příjemná vůně, a druhý prostě olejovitý a taková prazvláštní vůně..

      Vymazat
  3. Nivea je prostě fajná :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. O Rimmel řasenkách čtu poslední dobou samé pochvalné recenze..:) ale žádnou jsem ještě nezkoušela (jenom kdysi a ty mi neseděly)...tak uvažuju, zda neudělat velký a odvážný krok a nezkusit taky něco jiného než moji oblíbenou Maybellinku:) :D

    Instantní krása♥

    OdpovědětVymazat
  5. Jé, to jsem nevěděla, že Dove má i krém na ruce :D Ten sprcháč od Ziaji jsem měla v ladyboxu a nebyla jsem z něj nadšená, já tu vůni citrónů vůbec nemusím
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Ten krém od Dove jsem měla, nejdřív jsem byla hrozně spokojená a pak zničeho nic ( asi po týdnu ) začal hrozně smrdět :D

    OdpovědětVymazat
  7. Ta micelárka od YR mě poměrně dost láká :-)!
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  8. Micelárka od YR bola zatiaľ naj, ktorú som mala :)

    http://mackacierna.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat