čtvrtek 7. srpna 2014

SPOTŘEBOVÁNO ~ ČERVENEC 2014

S menším zpožděním je tu Spotřebováno za měsíc červenec a vy si teď můžete přečíst, co podle mě za to stálo a co za to moc nestálo :-)
1. SCHWARZKOPF GLISS KUR HAIR REPAIR
Toto sérum s pečujícím olejovým elixírem a zlatavými částicemi jsem používala opravdu hodně ráda. Vlasy byly po použití znatelně lepší, navíc se dobře rozčesávaly. Ke všemu mi tento přípravek krásně voněl, ale samozřejmě poničené roztřepené vlasy už zachrání jen nůžky kadeřníka, ale řekla bych, že dalšímu poničení celkem zabraňoval. Takže se určitě po něm zase poohlédnu.
2. PANTENE PRO-V ŠAMPON PRO BARVENÉ VLASY
Tady došlo k tomu, že jsem mamině lohla šampon, takže jsem se myla šamponem pro barvené vlasy, i když sama barvené vlasy nemám (na rozdíl od mé maminy). Ale vůbec si nemůžu na tento šampon stěžovat. Hodně šamponů mi nesedí, svědí mě po nich pokožka hlavy a tvoří se mi lupy. Po tomto jsem měla vždy vlasy velmi pěkné a pokožka mě nikdy nezasvědila. Takže palec nahoru! :-) 
3. LABELLO FRUITY SHINE CHERRY
Tak tenhle balzám na rty jsem měla opravdu ráda. Úžasně voněl, byl se třpytky, takže se dal vesele používat i místo lesku na rty :-) Třeba se časem zas k nějakému Labellu dokopu :-)
4. ESSENCE TINT IT! BARVU MĚNÍCÍ LESK NA RTY
Na tomto lesku od Essence bylo hlavně zábavné to, že měnil barvu v závislosti na teplotě. Výdrž sice nic moc, ale aspoň s ním byla sranda. 
5. VZOREK NIVEA TĚLOVÉ MLÉKO DO SPRCHY KAKAO&MLÉKO
Tento vzorek jsem sehnala v DM, takže jsem hnedka sobě i mojí mamince jeden vzala na vyzkoušení s tím, že hned druhý den za mnou mamka přišla, jestli jsem se nespletla a nebyl to krém. Ale kdepak krém! Tohle tělové mléko do sprchy totiž nepění a opravdu vypadá spíš jako krém. Pleť je po umytí vodou dost hydratovaná a víc mastnější, skoro jakoby jste se po koupeli natřeli krémem. Myslím, že by mi tento produkt vyhoval na ruce a nohy, ale na zbytek těla asi spíš moc ne :-)
6. SCHWARZKOPF GLISS KUR HAIR REPAIR ŠAMPON CESTOVNÍ BALENÍ
Popravdě, u tohohle šamponu nevím ani moc co mám psát, jelikož jsme ho používali s přítelem na dovolené, takže jsem si s ním zrovna mockrát hlavu neumyla, jelikož byl hned pryč a po jednom či dvou použití se nedá velmi poznat, zda vám produkt sedí nebo ne. Každopádně velmi příjemně voněl a po těch cca 2 použitích jsem nezaznamenala žádný problém s pokožkou hlavy, takže jako cestovní balení mi velmi dobře posloužil :-)
7. VZOREK ARABSKÝ PARFÉM EL NABIL BUTTERFLY
Tento vzorek jsem našla v únorovém Ladyboxu společně ještě s jedním arabským parfémem. Tento mi voněl opravdu nádherně. Docela jsem si ho šetřila, ale tak co si budeme povídat, ve vzorku té vůně moc není, takže se s ním musím rozloučit. Plné balení bych si asi nekoupila, i když nádherně voní, upřednostnila bych jinou vůni :-)

DÁLE BY VÁS MOHLO ZAJÍMAT

8 komentářů:

  1. Mě právě že to tělové mléko do sprchy dělá dobře :) Já jsem si ho velice oblíbila :)) A ta vůněěě :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. To sérum a šampon Gliss kur mám taky, ale teprve v zásobě, jejich čas teprve přijde :D
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  3. Pořád váhám jestli si to tělové mléko do sprchy koupit .. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten lesk, co má měnit barvu, od Balei mám taky. A je moc příjemný, je hezky sladký, ale na mých rtech se žádná změna v barvě neděje. Mám teda ten tmavší odstín:(

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem měla vzorek tělové mléka a čekala jsem jak bude pěnit :D Jinak jsem z Tvých produktů zatím nic nezkoušela :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. O telovom mlieku do sprchy som jeden čas rozmýšľala, že si ho kúpim, avšak (našťastie) ma to prešlo. Radšej si kúpim normálne telové mlieko. :)

    http://just-followyourdreams.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  7. Aaaaa, Gliss Kur, fuj :D Sice jinak značku Schwarzkopf miluju, a všechno od nich mi zatím na vlasy udělalo jen a jen dobře, ale tenhle šampon byl obrovským zklamáním. Měla jsem plné balení, ale použila jsem ho jen párkrát a pak letěl do koše. Ještě měsíc mě po něm totiž tak strašně svědila pokožka hlavy, že jsem se kolikrát doškrábala do krve. Docela mě to mrzelo, protože séra, kondicionéry a další Gliss kurovské věci jsem mívala hrozně ráda, ale po téhle zkušenosti už se té značky trochu bojím. No nic :D

    Labello :3 Miluju jejich balzámy^^

    OdpovědětVymazat
  8. Mně osobně tento Gliss Kur šampon vyhovuje ze všech drogerkových záležitostí nejvíc:) Vlasy krásně zjemní, hezky voní, vlasy se pak lépe rozčesávají. Byla jsem s ním dlouhou dobu fakt spokojená:)
    Intantní krása

    OdpovědětVymazat