středa 27. srpna 2014

LADYBOX ~ SRPEN 2014

Stejně jako v případě červnového boxu, tak i u srpnového jsem se nechala nakonec nalákat na akci (tentokrát žádný produkt navíc, ale sleva), takže i když jsem statečně odolávala, stejně mám nakonec krabičku doma. Zda to za to stálo, či nestálo se pojďte podívat dál :-)
Co si tedy velmi chválím je, že konečně změnili design krabičky. Krabička má dnes krásné víko, které vypadá jako svítící sluníčko. Samotná krabička má pak motiv vln - to jsem, bohužel, na fotce nezachytila. Úvodní dopis jako tradičně ve stylovém designu, na tom si dávají záležet každý měsíc. Takže dnes dvojitá pochvala za styl.
A už tu máme první pohled do krabičky, který já osobně zbožňuju, jelikož ještě pořád člověk pořádně neví, co ho potěší (a co bohužel zas moc ne). Teď už ale k jednotlivým produktům.
Anatomicals Sprchový gel ve vybrané variantě - plné balení (250 ml), cena: 119,-
Sprchový gel nebyl zrovna produktem, který bych extra potřebovala, protože jich mám doma ještě neskutečnou zásobu, ale co si budeme povídat, zas je to produkt, který využije naprosto každý. Navíc značka Anatomicals je podle mě taková pestrá a mě osobně se líbí. V boxu byly k nalezení různé varianty, já našla tento krásně zelený a měla by to být limetka. Co jsem čuchala (ze strachu, aby to zas nesmrdělo jako jar), tak voní velmi příjemně. Už se těším, až si ho odnesu do sprchy.

Calypso Demake-up odličovací houbičky viskózní - plné balení, cena: 26,90,-
Tak tyhle houbičky na odličování a čištění pleti jsem ještě nezkoušela, a jsem na ně popravdě docela zvědavá. Sice bude asi otravné je po každém odličování a čištění pleti umývat, ale na druhou stranu si myslím, že mé pleti, která trpí na různé póry a akné by to třeba mohlo sedět. No, uvidíme :-)

Jordana Linkovač se štětečkem Semi-pernament - plné balení (4,5 ml), cena: 59,-
Tady opět záleželo na dělbě v řadách Ladyboxu, protože každá odběratelka mohla najít různou barevnou variantu těchto linek - já našla barvičku Timeless Green a na první pohled mě to teda šokovalo, protože se jedná o zvláštní zlato-zelený odstín. Na očích vypadá ale neskutečně dobře, takže i když v balení vypadá spíš děsivě a odpudivě, na očích je to velmi příjemná barvička, která krásně rozjasní oči.

Keims Regenerační balzám na rty s ginkgo bilobou - plné balení (10 ml), cena: 199,-
Když se psalo, že se v boxu bude vyskytovat produkt v plném balení od španělské značky Keims, nějak mi ani nepřišlo na mysl, že by to mohl být balzám na rty. Teď když nad tím tak přemýšlím, zrovna jsem si chtěla nějaký kupovat, tak teď aspoň nemusím. Co se týče balzámu, tak je dost takový mastný, vypadá na rtech celkem jako průhledný lesk, zvláštně voní, ale jinak je na rtech celkem příjemný.

Paese Lak na nehty ve vybraném odstínu - plné balení (9 ml), cena: 75,-
Tady se mi skoro až chce brečet, jelikož jsem v boxu našla tak NÁDHERNÝ odstín! Až mi málem poskočilo srdce. Jedná se o odstín 217 a je fakt nádherný. Nejhorší na tom celém je, že si nelakuju nehty, protože jaksi na těch mých kraťoučkých nehtech by to vypadalo spíš odpudivě než hezky. Takže ho asi budu muset s těžkým srdcem věnovat či prodat :/ 
Mixa Testovací balíček pro pleť i pokožku celého těla - vzorky
Testovací balíček jako malý bonus nikoho neurazí, sama jsem si chtěla o tento testovací balíček zažádat, tak aspoň jsem si ušetřila práci. Na vyzkoušení je v balíčku Regenerační promašťující tělové mléko, Zklidňující péče proti začervenání s OF 15 a 24H vyživující krém proti vysušování pleti. Tak lepší než drátem do oka, že :-)
+ SLEVOVÝ KUPON NA DARA BAGS - který teda nevyužiju, takže pokud by některá z vás měla zájem, mohu kuponek věnovat :-)

Shrnutí: Když teda vezmu v potaz, co se za poslední dobu v boxech vyskytovalo, tak bych řekla, že se tady opět trochu zvedla lajna. Krabička je celkem plná - s celkovým počtem pěti plných produktů, konečně má pěkný nový kabátek, což se mi opravdu líbí (jen kdyby mi krabka nepřišla trochu odřená, ale což!). Ale jo, dá se říct, že jsem po dlouhé době zase spokojená :-) A co vy?

13 komentářů:

  1. příští měsíc si plánuji LB objednat, tak snad nezklame :)

    OdpovědětVymazat
  2. jééé, já ho ještě nemám :(( ale budu :D

    OdpovědětVymazat
  3. Když jsem viděla tu fotku kde je krabička narvaná produkty a nakonec z toho sešlo že je tam jen 5 produktů :)) No ty houbičky se dají koupit v Rossmannu takže to tam dávat teda fakt nemusely. :) Jinak by mi tohle vydání i celkem vyhovovalo :))) ten lak na nehty vypadá neskutečně pěkně! :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JJ vím to no, ale tak nevadí.. já bych si je sama jinak asi nekoupila :D páč si jedu pořád to svoje naučený - tedy ty normální odličovací tamponky. Jinak ano, jsem spokojená.. určitě je to lepší než červnový a dubnový (ty jsem měla naposledy).

      Vymazat
  4. Tak z téhle krabičky bych využila snad všechno :)
    chickflickcherry.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Já s Ladyboxem moc spokojená nejsem, naštěstí co nevyužiju já tak dám mamce a ta si s tím poradí :)
    Linky i lak mám ve fialovém odstínu a sprchový gel mám oranžový :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já plánuji pořízení příští měsíc, tentokrát mě na nic nenalákali. Nejvíc se mi líbí totiž krabička :D

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/08/omamena-fifty-shades.html

    OdpovědětVymazat
  7. Já ladyboxům úspěšně odolávám:) Občas se tam sice najde něco pro mě zajímavého, ale většinou mi přijde, že bych byla zklamaná. Tentokrát mě nejvíc zaujal ten lak na nehty. Má fakt úžasný odstín:)
    Instantní krása

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem si ladybox objednala teď poprvé a jsem hrozně zklamaná. Barevné linky nevynosím, houbičky se dají koupit v drogerce za 20 kč a ten balzám na rty mi hrozně smrdí :(. Odolávala jsem a po zhlédnutí jednoho videa, kde mě ty věci fakt nadchly, jsem si řekla, že to zkusím a teď toho lituju. Těch 300 kč bych dovedla utratit lépe. Ale jsem ráda, že jsem to zkusila a aspoň vím, že už to nekoupím.

    OdpovědětVymazat
  9. Po dlouhý době jsem spokojená, obsah je skvělej :)

    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  10. Teďka jsem boxu odolala a ani nijak nelituji :) Skoro v každém boxu je nějaký sprchový gel a to zase není nic extra, jinak by mi ty produkty udělaly radost, ale zase bych z nich nebyla paf :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Ten lak má super barvu! Já jsem ladybox nikdy nezkusila a popravdě mě to ani moc neláká.

    STYLE WITHOUT LIMITS

    OdpovědětVymazat
  12. Srpnový Ladybox mě neuvěřitelně zklamal. Celá recenze zde:
    http://inkathrenesworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat