čtvrtek 28. srpna 2014

BRANDNOOZ BOX ~ SRPEN 2014

Boxománie ve velkém dneškem pokračuje, jelikož tu máme nový Brandnooz box! Jste-li zvědaví, co všechno tato zelená krabička obsahuje, tak se pojďte rychle podívat :-)
1. ISOLINE 3d TOP 24 Detox - cena: 36,- (0,33 l), na trhu od prosince 2012
Pokud odebíráte Brandnooz box po nějakou dobu pravidelně, tak už víte, že se tohle pití v boxu už vyskytovalo. Bylo myslím pro děti a mě absolutně nechutnalo. Šťávy mi přišly neskutečně chemické a celkově ta chuť nebyla nic pro mě. Tentokrát máme na ochutnání jinou variantu, tak tedy nesmírně doufám, že bude lepší než ta předešlá.

2. Avanti Spritz - cena: 79,90,- (0,75 l), na trhu od července 2014
Jednu dvě lahve od Avanti už jsme měli doma, jednalo se myslím o nějaké bowle nebo tak něco a mě osobně to chutnalo. Byly to takové lahodné letní drinky. Proto už jsem neskutečně zvědavá, jak bude chutnat obsah této lahve. 

3. Zlatopramen Radler N.A Grep - cena: 17,90,- (0,5 l), na trhu od května 2013
Abych se přiznala, normální pivo mi nechutná a vůbec ho nepiji. Velmi výjimečně max jednu skleničku, ale jinak vůbec. To se však nedá říct o ovocném pivu, které mi naopak velmi chutná. Takže se u nás tento Radler asi příliš dlouho neohřeje :-)

4. NESCAFÉ Ledová káva - cena: 31,90,- (250 ml), na trhu od července 2014
Kávu od NESCAFÉ opravdu můžu, kupujeme domů od této značky rozpustnou kávu, ale i pytlíčky s 2in1 a 3in1, takže mě velmi těší, že od nich mohu ochutnat i ledovou kávu, která navíc dorazila ve velmi příjemné variantě - Cappuccino White. Kterou variantu jste nalezli vy?

5. JUMEX Nektar Švestka - cena: 22,- (335 ml), na trhu od ledna 2014
U tohoto produktu se přihodila taková zvláštní situace, kdy obal produktu mi tvrdí, že se jedná o švestkový nektar, nicméně přilepený popisek z druhé strany mi tvrdí, že se jedná o broskvový. No což, švestka nebo broskev, já nektary opravdu můžu a jsem na něj tedy velmi zvědavá. 
6. Chio POP Cornes - cena: 24,90,- (60 g), na trhu od června 2014
Ach bože! Jak já miluju popcorn.. ALÁ největší milovnice popcornu právě objevila výrobek pro sebe! Jsem absolutně zvědavá a natěšená na to, jak bude chutnat! Nejraději bych ten pytlík ihned rozdělala a ochutnala, ale další členové rodiny, kteří se vždy na Brandnooz box těší asi jako já by nadávali, kdybych jim box vyjedla před tím, než si ho oni vůbec prohlídnou :-) 

7. SCHWARTAU Extra džem Jahoda limetka - cena: 69,90,- (340 g), na trhu od června 2014
Zde byly možné dvě varianty, já v boxu našla jahodu limetku - na tuto kombinaci jsem teda velmi zvědavá. Jinak tento džem je opravdu výborný, v jednom z boxů už byl k ochutnání ve variantě třešně a marcipán nebo tak něco. A na to, že my si doma děláme vlastní marmelády a džemy, tak i tento německý džem u nás dlouho nezůstane :-)

8. PATIFU Gourmet Prémiová tofu paštika - cena: 27,90,- (100 g), na trhu od ledna 2014
Tato paštika už byla v dubnovém boxu, takže moc žádná novinka. Já osobně nejím paštiky vůbec, ale taťka ano a tato mu chutnala už minule, takže myslím, že bude rád :-)

9. KOTÁNYI Paprika uzená - cena: 19,90,- (25 g), na trhu od dubna 2014
Docela mě zaujalo, že se jedná o papriku uzenou a stejně tak to zaujalo mojí maminu, která se toho hnedka chopila. Takže se určitě u nás využije :-)

10. DELISSA Křehká - cena: 7,90,- (42 g), na trhu od srpna 2014
A tady zase něco pro mě :-) Delissky domů kupujeme naprosto normálně, takže je fajn, že můžu vyzkoušet novinku. Jenom dodávám, že zde byly různé varianty a já našla v boxu oříškovou :-)
+ Lahev Nordic Ice Jablko, která byla v minulém boxíku, jenže na mě jaksi malinko zapomněli a já tam láhev nenašla. Tímto bych chtěla moc poděkovat za velmi příjemný přístup a rychlé vyřízení "reklamace" a zaslání. Moc mě těší takovýhle přístup k zákazníkům :-) 

Shrnutí: Já jsem s boxem opět spokojená, našla jsem v něm mnoho produktů - až mě docela zaujalo, že valná většina jsou nápoje. Každopádně objevily se tu i věci, které už v boxu byly a já bych teda klidně brala něco jiného.. ale je fakt, že se jedná aspoň o jiné příchutě a podobně, takže je to vlastně pořád něco nového :-) Jak jsem psala, navíc mě potěšil i přístup k zákazníkovi. Takže opět palec nahoru já už se nemůžu dočkat dalšího boxu!

A JAK JSTE SPOKOJENI S BOXEM VY?

7 komentářů:

  1. No téda tolik pitího! :D Spritz jsem chutnala na dovolené a teda musím říct, že mi to nějak nechutnalo :D :D Jsem zvedava jestli já tam dneska vubec neco najdu :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo, tak já jsem na to teda zvědavá, já už právě měla ty bowle a mě to fakt chutnalo, tak jsem zvědavá na toto :) Prosim tě! Ti to dojde, akorát chyba v zápisu na maila nooo :)

      Vymazat
  2. Část jídla by mě potěšila, ale nebyla bych nadšená, že tam mám tolik nápojů :) Já radši jídlo, než pití
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Z celé krabičky využiju jen nektar, marmeládu, koření a paštiku. Zbytek poputuje dál, snažím se kupovat spíš zdravé věci a to teda brambůrky, Delisa, ani radler nebo cukrová štávička pro děti nejsou, bohužel :(

    OdpovědětVymazat
  4. Zůstávám věrná ladyboxu, ale BRANDNOOZ BOX mě také láká jen srpnové vydání by mě moc nepotěšilo až moc pití.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám z boxu ohromnou radost! Marmeládu máme Rio de Janeiro ( třešeň, maracuja ) a jsem na ní moc zvědavá, osobně mě zaujala nejvíc a kafe máme Latté Macchiatto, které hned zabavil přítel jakožto velký milovník kávy :) Box využijeme určitě celý a rozhodně si pořídíme i ten další :)

    OdpovědětVymazat
  6. Avanti je hrozně dobré pití! :D sice jsem neměla tuto příchut, ale jinak je to taková fajná bublinková šťávička, takže myslím, že budeš spokojená:)
    Instantní krása

    OdpovědětVymazat