čtvrtek 3. července 2014

SPOTŘEBOVÁNO ~ ČERVEN 2014

Tradičně, jako každý měsíc, jsem si pro vás připravila seznam spotřebovaných produktů. Co stojí či nestojí za to si pořídit? K čemu se budu či nebudu vracet? Na to se teď můžete podívat..
1. DOVE PURELY PAMPERING TĚLOVÉ MLÉKO
Tohle mléko jsem dostala k Vánocům a už od té doby jsem se na něj velice těšila, jelikož jsem s výrobky značky Dove většinou hodně spokojená - a tělová mléka této značky si opravdu chválím. U tohoto produktu tomu nebylo jinak, krém byl naprosto suprový, krásně hydratoval, dobře se vstřebával a nádherně voněl.. určitě se k němu ráda někdy vrátím :-)
2. DOVE DEODORANT GREP A CITRUSOVÁ TRÁVA
Tento deodorant jsem si kupovala v Berlíně, protože jsem ho tam objevila v drogérii za naprosto směšný peníz, až mi bylo líto, že bych ho tam za takové vtipné peníze měla nechat. Já osobně jsem s deodoranty Dove také velmi spokojená, stejně jako s krémy.. ale stejně u mě vede můj zlatý okurkáček.
3. FA SPRCHOVÝ GEL SENSUAL&OIL MONOIBLOSSOM
Sprcháč od FA jste dokonce mohli vidět i v oblíbencích za červen, jelikož mi opravdu velmi vyhovoval. Krásně pěnil a přímo náádherně voněl. Až je mi líto, že se s ním musím loučit.
4. L´OREÁL MYTHIC OIL SOUFFLE DOR ŠAMPON
Zde bych řekla asi to samé, jako minulý měsíc u kondicionéru této značky. Vadí mi, že po delším užívání se mi začaly tvořit lupy, takže užívat tento produkt přes zimu, kdy mám pokožku hlavy citlivou, pro mě bylo nemyslitelné. Teď přes jaro/léto to celkem šlo, ale mrzí mě teda, že mi moc nevyhovoval, jelikož konzistenčně i vůně super, krásné balení.. co se dá dělat.
5. VZOREK DENNÍHO KRÉMU OD KIVVI
Popravdě, na tento krém jsem se celkem těšila, i přesto, že měl být spíše na suchou a citlivou pokožku - což zas smíšenou pleť neškodí občas natřít krémem na suchou pleť.. zaujalo mě hlavně, že je to denní krém s malinovým olejem a extraktem z jablka.. takže jsem čekala božskou vůni, která se nakonec absolutně nedostavila. Moc mi nevoněl teda, ale pleť po něm byla pěkná hydratovaná, to zas jo.. ale i ta vůně u mě hraje celkem roli, takže jsem ráda, že nemám doma celé balení.
6. SYNERGEN CHILL-OUT MASKA A MYCÍ GEL
Tohle double baleníčko jsem koupila v Rossmannovi ve výprodeji za cca 11,- jen tak na zkoušku. Úplný zázrak to nebyl, ale zas že bych si stěžovala, to také ne. Jiné masky i mycí gely mi sedí víc, ale tyto mi nedělaly žádné problémy, takže fajn :-)
7. L´OCCITANE EN PROVENCE FLEUR CHÉRIE SPRCHOVÝ GEL
Tento sprchový gel jsem dostala jako dárek k předplatnému od Ladyboxu, takže mi udělal příjemnou radost. Jeho balení je roztomilé, mýt se s ním dalo.. možná by mi nevadila trochu jiná vůně. No, co víc na to říct.. ráda jsem ho zkusila :) Byl dobrý, ale upřednostním jiné sprcháče.

CO BY VÁS MOHLO DÁLE ZAJÍMAT?

4 komentáře:

  1. Dove deodoranty jsou mé nejoblíbenější. Kupuju stále dokola!

    Monča z blogu - By-Moni

    OdpovědětVymazat
  2. Tento Dove deoš jsem teda u nás ani neviděla :D ale třeba se mýlím :D Kivvi by byla super značka kdyby to tak nějak divně nevonělo já vím, že je to přírodní, ale některé ty jejich vůne stojí za prd

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já popravdě taky ne, ale to asi kvůli tomu, že když si jdu pro Dove, tak si beru zásadně okurkový :D

      No, jako mě některé přírodní vůně voní.. ale toto teda nic moc

      Vymazat
  3. Budu muset vyzkoušet ten sprcháč od Fa a zaujal mě i ten deodorant od Dove :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/07/new-in-june-2014.html

    OdpovědětVymazat