středa 9. července 2014

INSTAGRAM ~ JUNE 2014

Neskutečné, jak to utíká. Nový insta článek je opět tu. Koukněte se, co vše jsem zveřejnila na Instagramu za červen.
V červnu vyšlo nové album od mé oblíbené zpěvačky Lany Del Rey. Nové album se jmenuje Ultraviolence a je plné extrémně nabušených songů nazpívaných úžasným hlasem té nejúžasnější zpěvačky. Už nějaký den si pohrávám s myšlenkou, že vám album představím v samostatném článku.

Tak takovýhle nádherný výhled mám kousek od baráčku, kde žije moje babička s dědou. Tyhle úžasné skály se jmenují Suché a je na ně neskutečně nádherný pohled :-)

O tradiční akci - tzv. Pernštýnské noci, která se každoročně koná u nás v Pardubicích jsem vás již informovala. Jednu fotku ze Zelené brány jsem samozřejmě musela zveřejnit i na svém Instagramu, protože mnoho lidí zapomíná, že i Pardubice můžou být opravdu krásné :-) A hlavně jejich okolí (PS: Miluji pohled na nedaleký hrad, který se nazývá Kunětická hora..) 
Začíná být celkem tradicí, že při návštěvě své milované tetičky z Liberce vždy obdržíme s mamkou nějaké dárečky nebo si něco nakoupíme od značky Mary Kay. Tentokrát jsem díky tetě bohatší o krémík na ruce a krásné trio očních stínů v úžasné barevné kombinaci. Tohle všechno jste již samozřejmě mohli vidět v beauty NEW IN! :-) 
Někdy je škoda tak rychle dospívat, kor když vám pak unikají takové "dobrůtky", jaké se dělají pro děti. Aneb svačíme Brumíka, i když dávno nám není pět a méně :-) 
Také nesmí chybět jedna fotka z úžasného hotelu Jezerka, o kterém jsem se tu zmiňovala asi už tak tisíckrát. S přítelem jsme si šli zahrát bowling a zde mám super sexy hot bowlingovou obuv :D 
Tuto košili s hroty a knoflíčky jste tu už taky mohli párkrát vidět - a když ne, tak kuk na fotku výše. Jeden z mých nejnovějších úlovků z Gate, který jsem si neskutečně zamilovala :-)

5 komentářů: