pátek 27. června 2014

LADYBOX ~ ČERVEN 2014

V prvé řadě tedy musím říct, že přesvědčovací metody Ladyboxu jsou pro mě opravdu slabým místem, a i když si vždy řeknu, že si box neobjednám, tak nakonec mě stejně něco přesvědčí a objednat si ho musím. A přesně to samé se mi opět stalo v případě červnového boxu. Pojďte se podívat, jestli to nakonec za to stálo a nebo spíš ne..
Krabička je opět růžová, jako už asi po čtvrté v řadě - mě už tento design ani moc netěší, jelikož barva je téměř nijaká, předtím jsem si velmi pochvalovala různé designy krabiček. Ale což, je pořád krásně pevná, a já jí využiju i tak. Naopak s úvodním dopisem si vždycky dají pěknou práci, a i tentokrát je dopis moc povedený a já ho velmi chválím.
Na první pohled do krabičky se vždy velmi těším, jelikož pořád jsem ještě v očekávání, co krabička bude obsahovat a zda mi bude vyhovovat. Teď už ale konkrétněji k produktům, které obsahovala..
Zde už můžete vidět celý obsah boxu.. na první pohled se zdá, že tam toho ani moc není, což? A to ještě mohu být ráda, že mám produkt navíc v podobě LaSplash, který jsem získala kvůli tomu, že jsem objednala v den probíhající akce. Takže, pojďme si produkty podrobněji popsat.

Dara bags kosmetická taštička Baggie - cena v obchodě: od 222,-
U taštičky jsem teda v šíleném rozporu. Strašně si pochvaluji její stavbu - je krásně pevná, vzadu jakoby kožená, hezký tvar.. ale kriste pane ten design! Barevná kombinace je podle mě v pořádku.. ale ten potisk se mi osobně tedy nelíbí.. hlavně pavouk, který mě spíš odpuzuje a děsí, než aby mi dělal radost. Každopádně si jí jinak vychvaluji a určitě využiju, ale jiný design by mi udělal asi větší radost.

Palmolive sprchový gel Smooth Delight - plné balení (250 ml), cena v obchodě: 68,90,-
Já nevím, jak ostatní, ale Ladybox si kupuji hlavně kvůli tomu, že se tam nachází věci, které bych si sama nekoupila, nebo nejsou pro mě tak dostupné.. což tedy o Palmolive absolutně říct nejde, jelikož ho seženete snad všude. No, nevadí. Na druhou stranu, sprchové mléko využije úplně každý. Navíc si velmi chválím nádhernou vůni.. takže aspoň tak :-)

Ladybox štětec na rty - cena na oficiálních stránkách LB: 89,-
Štěteček vypadá podle mého názoru velmi pěkně a cením si toho, že tím doplnili Inglot barvičku. Až vyzkouším, budu moci plně hodnotit jeho kvalitu.. na oko vypadá pěkně :)

Inglot Freedom systém lesk - plné balení (1,8 g), cena v obchodě: 170,-
Produkt, který mi udělal šílenou radost a zárověň mě neskutečně zklamal, a to jen z toho důvodu, že jsem opět v krabičce našla odstín, kterým se nelíčím - a to odstín 202, který je červený. PROTO ROVNOU I ZDE PÍŠU, ŽE VELMI RÁDA VYMĚNÍM ZA JINÝ ODSTÍN - NEJLÉPE DO RŮŽOVA. Kontaktovat mě můžete na můj email: ketfl@email.cz

Philip B Paraben Free Light Weight Deep-Cond Creme Rinse - vzorek (15 ml), cena v obchodě za plné balení (176 ml): 769,-
Tak, na toto mini balení jsem velmi zvědavá, už jen cena plného balení mě celkem překvapila, takže určitě ráda vyzkouším.. jen tak miniaturní balení mě trochu rozesmívá a doufám, že mi to dá aspoň na celé vlasy na jedno umytí :)

Philip B African Shea Butter Gentle&Conditioning Shampoo - vzorek (15 ml), cena v obchodě za plné balení (220 ml): 789,-
Asi bych zde řekla to samé, jako u kondicionéru výše.. jsem na tento šampon velmi zvědavá.

BONUS: LaSplash Cosmetics Báze pod oční stíny - plné balení (9 ml), cena v obchodě: 249,-
Abych se přiznala, nebýt této báze, tak mě asi LB tolik nepřesvědčí o koupi.. Nicméně, báze vypadá pěkně, takže až vyzkouším, určitě poreferuji.

SHRNUTÍ: Abych se přiznala, zjistila jsem, že se mi LB na první dojem velmi špatně hodnotí. Někdy zkritizuji produkty, které jsou v závěru velmi dobré a ráda je používám a nebo vychválím ty, které mě třeba na první dojem zaujmou a v konečném závěru je to pro mě naprostá katastrofa. Nechci tedy ani nějak reagovat na tento box. Jsem s některými věcmi méně spokojená, s některými více.. Trochu mě i mrzí pořád stejná verze designu krabiček, a kdybych našla v boxu i jinou barvičku Inglotu, tak myslím, že budu naprosto spokojená. Každopádně, když vezmu v úvahu to, že mám navíc v krabičce LaSplash, což všichni nemají - a tím pádem krabička působí prázdným dojmem, tak mohu být ještě asi opravdu spokojená :-)

23 komentářů:

  1. Jako já ti teda řeknu že za 300 kč bych tento box nekoupila! :D zase umí jen nalákat a dají tam vzorky! no popravdě tento box je celkem k ničemu jako! :D mě teda v ničem nezaujal, maximálně ten inglot no ale taky bych nechtěla červenou barvičku...ach jo ach jo snad se někdy zlepší. :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona ta barvička je fakt krásná, taková jahůdková.. ale víš jak, já nosím spíš růžové odstíny, nebo takové spíš světlounké.. Takže mě to celkem mrzí.

      Vymazat
    2. Taky takové nosím :)) Červená podle mého názoru mi nesluší :D

      Vymazat
    3. Mě podle mého názoru taky ne.. i když.. nevím, spíš se v ní necítím no :(

      Vymazat
  2. tak tohle vydání teda nic moc, já vím, proč už je dlouho nekupuju :D a ta taštička... pavouk na kosmetické taštičce?!?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jako pardooon, ten potisk je teda úplně na palici.. ale když vidím, co dalšího se objevovalo, tak to ještě asi můžu být ráda za pavouka!! :D

      Vymazat
    2. Já mám potisk taštičky ještě horší. Nedá se Ladybox reklamovat? S chutí bych jim ho omlátila o hlavu :)

      Vymazat
    3. Já teda vůbec nevím, s tím nemám vůbec zkušenost.. Zkuste jim napsat a uvidíte :-)

      Vymazat
  3. Můžu se zeptat na ten bonus? Jakto, že ho tam máte?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Objednala jsem v den, kdy probíhala akce u LB :-)

      Vymazat
  4. Bonus byl za objednání v určitý den. No jsem moc ráda, že jsem si neobjednala. Taštička se mi nelíbí, Palmolive seženu v každé drogerce za pár korun, na to si nemusím objednávat Ladybox za tři stovky-navíc používám přírodní oleje, takže tělové mléko bych stejně darovala. Vlasová kosmetika, na kterou lákali, je ve směšně malém balení, takže žádný zázrak.Rtěnek a lesků mám dost-barvy od Inglotu bych nevyužila. Snad jen ten štěteček by se mi hodil, ale to je trochu málo za 300 Kč :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak já mám taštičku asi tak pětinovou - cca 5x7 cm, takže tak na žvýkačky a drobné.. nebo na dvě rtěnky, možná. Takže se mi bude válet doma úplmě k ničemu, žvýkačky si dám normálně do malé kapsy v kabelce..
    Štěteček mi přijde teda hroznej štětinama, nechápu, jak přírodní, jako z čeho? Mě připomíná štětec, když si koupíty ty nejlevnější vodovky - jak tam jsou takové úplně ty obyč., tvrdé z umělé hmoty. lesk inglot - fajn, ale tohle hrozný balení??
    objednávala jsem předplatné na 3 měsíce, tohle byla moje třetí krabička a na nějakou dobu taky poslední.. fakt zklamání.
    věřím, že mít k otmu i tu bázi a příp. ten lesk od sleeku, byla bych spokojená, takhle je to ale fakt málo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tá taštička je napríklad perfektná ako obal na sluchátka!!!

      Vymazat
  6. Já jsem tento box taky naivně koupila, ale je to vážně pěkný podvod, dodané věci hodnotu 340 Kč rozhodně nemají, dají se pořídit v akci levněj, půlka jsou neprodejné vzorky! Taštičku nekomentuji, vybírají snad jen neprodejné kusy. Prostě dneska člověka všude jen oklamou a okradou, zvlášť takové "kočky v pytli" nebrat, kdysi se to prodávalo na pouti, ale stálo to aspoň pár kaček. Aspoň jsem poučená, reklamu si mohou dělat, jakou chtějí. Taky kdyby to bylo prodělečné, asi by to neexistovalo.

    OdpovědětVymazat
  7. Přijde mi, že s LB to jde čím dál víc z kopce... už ani na ty reklamy nijak nereaguju, nějak mi není už po chuti ho kupovat...
    lakomanie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Jak to, že nemám žádný bonus, ani bízi ani lesk? Tohle nějak nechápu :-/ Jinak box hroznej, ty máš aspon hezkou taštičku :D
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám oboje.. i ten lesk.. ale nevěděla jsem, zda nejde o nějakou chybu, tak jsem ho ani nefotila :D

      Vymazat
  9. Chtěla jsem objednat kvůli taštičce, ale když jsem si pak uvědomila, že mi nemusí přijít zrovna líbivý vzor.. Dobře jsem udělala :) Ostatní produkty mě vůbec nezaujaly...
    <"Wonderfull Today">

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co si budeme povídat, je to fakt bída.. nechápu, že si dovolili s tímhle vůbec vyrukovat ven. Jako já jsem jedna z těch šťastných, dostala jsem velkou tašku, když jsem viděla ostatní vzory, tak ještě mám taky jeden z těch příjemnějších bych řekla.. a navíc mám i tu bázi i lesk.. který tu nemám vyfocený, jelikož jsem nechápala, o co jde :DDD Ostatní měli prázdnou krabičku více méně.. za těch 330,- bych jim to hodila na palici, fakt že jo :(

      Vymazat
  10. To me se ten potisk na prenasedle naopak libi moc :D

    OdpovědětVymazat
  11. tiež sa mi páčila potlač taštičky, čo som videla na iných blogoch:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No je fakt, že oproti ostatním mám ještě opravdu krásnou taštičku :D

      Vymazat