čtvrtek 1. května 2014

SPOTŘEBOVÁNO ~ DUBEN 2014

1. ELSEVE ŠAMPON PROTI LÁMAVOSTI
Tenhle šampon nebyl špatný, vlasy po něm byly pěkné, seděl mi - ale nemůžu říct, že by nějak extra víc zamezil třepení konečků nebo tak :/ Nebo to třeba jen na mě nepůsobí, nevím :D
2. DERMACOL OSVĚŽUJÍCÍ PLEŤOVÉ TONIKUM
Tak tenhle produkt jsem měla opravdu hodně ráda, vyhovoval mi, takže se k němu třeba někdy opět vrátím. Momentálně mám ale dvě tonika v zásobě a jedno z nich je také od Dermacolu, akorát trochu jiné - tak uvidím které bude lepší :-)
3. DOVE OKURKOVÝ DEODORANT
Tak tohohle krasavce tu máme už poněkolikáté a já se k němu pořád ráda vracím :-) Je to prostě můj oblíbenec. 
4. URBAN VEDA DENNÍ KRÉM
Tenhle krém jste mohli vidět i v oblíbencích - mě opravdu moc vyhovoval, opravdu lituji, že nedaly do LB větší balení. Krém od této značky je totiž jinak poměrně drahý, takže si ho určitě v nejbližší době nepořídím, protože dát 500,- za krém je na moje studentské finance opravdu hodně :/
5. GOLDWELL RICH REPAIR ŠAMPON
Tenhle šampon jsem používala opravdu ráda, vlasy po něm byly krásné, lesklé, jemné na dotek - opravdu mi vyhovoval, navíc mě osobně i příjemně voněl. Opět lituji - stejně jako u krému Urban Veda - že v boxu nebylo větší balení.
6. ORIFLAME PRETTY SWAN
Tuhle vůni jsem přímo milovala :-) V nádherném balení, že na ní byla radost pohledět - a ta vůně. Fakt nádherná. Asi budu muset mrkat do Oriflame katalogu :-)
7. DOVE TĚLOVÝ KRÉM
Tohle mini baleníčko bylo jako dárek v Joy. Mě osobně krémy od Dove opravdu vyhovují, takže jsem byla spokojená :-)
8. WELEDA ZKLIDŇUJÍCÍ TĚLOVÉ MLÉKO
Jako o každém vzorečku, člověk nemůže moc soudit, zda mu to opravdu vyhovuje nebo ne :-) Každopádně na jedno použití byl krém celkem příjemný..je bez parfermace, což mě osobně úplně nevyhovuje, radši upřednostňuji, když produkty trochu voní - protože i přes to, že nemá být cítit ničím, tak mě prostě trochu smrděl :D Jinak si nemohu ale na nic stěžovat.

7 komentářů:

  1. Pleťové tonikum od Dermacolu jsem měla taky kdysi a bylo fajné :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Zaujal mě ten deodorant od Dove. A s pleťovým krémem od Urban Veda jsem byla taky velice spokojená i tělový krém Dove byl super :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/new-in-april-2014.html

    OdpovědětVymazat
  3. Okurkový Dově uplně krásně voní, měla jsem ho a rozhodně není můj poslední :)
    http://oreoobsessionbeautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. tento deodorant od Dove zrovna používám a je moc fajn, taková svěží příjemná vůně :)

    OdpovědětVymazat
  5. já jsem si na exchange vyměnila ještě jeden ten krém (ale zelený) a vážně uvažuju o plném balení. fakt mi vyhovuje, mám teď úžasnou pleť (tfuj tfuj, snad to nezakřiknu) a navíc na něj jde uplatnit sleva za Ladybody. takže až přijde výplata, přijde i krém :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukala jsem právě na LB, že bych si na to uplatnila tu slevu skrz ty Ladybox body.. jenže bodů mám hromadu a na ten krém lze uplatnit jen asi 100 bodů nebo kolik.. takže krém stejně výjde na nějaký 400,- + pošta.. takže je to na mě pořád docela pálka. No uvidím, až budu mít teď přes léto brigádu, tak bych do něj taky možná mohla zainvestovat.. :-)

      Vymazat
  6. Goldwell produkty chci už dlouho vyzkoušet, deodoranty Dove moc hezky voní, ale přijde mi, že dělají docela fleky na oblečení :( jinak hezký článek!!! :)

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat