pátek 2. května 2014

NEW IN ~ SYNERGEN & SWISS O´PAR

Asi před 14 dny jsem si v Rossmannovi koupila na zkoušku tuto masku Synergen, protože jsem plánovala, že si jí hned o víkendu nanesu a pěkně si u toho odpočinu. Bohužel, v poslední době mi škola a další akce nenechávají moc času na nějaké beauty relaxování, takže jsem se k ní ještě nedostala :-) Zakoupila jsem jí v akci asi za 11,- a opravdu se mi na ní líbí, že obsahuje v prvním pytlíčku mycí gel na obličej s extraktem z tygří trávy a bambusu, a ve druhém pytlíčku právě masku - také s extraktem z tygří trávy a bambusu. Takže jsem na ní moc zvědavá, závěrečné hodnocení určitě uvidíte ve Spotřebováno. 
Ve středu jsem se stavila do DM, kde jsem pro změnu objevila v akci tuto vlasovou kúru s arganovým olejem od značky Swiss O´par. Jelikož jsem už nějaké produkty s arganovým olejem zkoušela a povětšinou mi seděly, rozhodla jsem se, že jí zkusím. V akci tato kúra stála 50,- - v běžné ceně je cca o 10,- dražší, v závislosti, kde jí seženete. Kúru jsem zatím zkoušela pouze 1x a po nanesení byly vlasy pěkně jemné - tak uvidíme, jak se projeví po delším používání. Pokud nebude recenze, určitě uvidíte závěrečné hodnocení ve Spotřebováno.

7 komentářů:

  1. Na masku jsem se taky dívala, jelikož byla v akci. Nakonec jsem si jí ale nevzala, protože jsem s jedním produktem od této značky byla velmi nespokojená a bojím se, že s tímhle by to dopadlo podobně.

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem tuto značku ještě nevyzkoušela, takže jsem na to zvědavá :-)

      Vymazat
    2. Jsem zvědavá na recenzi, jestli bude ;)

      Vymazat
  2. tu vlasovou kůru asi taky zkusím :)

    OdpovědětVymazat
  3. Synergen je fajn značka :)) A tu vlasovou kuru tý jo bych mohla aji vyzkoušet :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Tu masku s mycím gelem si musím koupit!! :D

    http://www.kajahasidea.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Pytlíčkovou masku s tygří trávou jsem měla a byla celkem fajn. Jen mi hrozně vadilo, že mi vůní připomínala nějaký saponát na nádobí...
    LuLu

    OdpovědětVymazat