neděle 6. dubna 2014

VÝPRODEJ KOSMETIKY ~ ESSENCE, CATRICE, LIRENE

S kamarádkou jsme se dohodly, že bychom si v pátek mohly udělat výlet do Prahy, a rovnou se tam stavit na výprodej kosmetiky Essence, který pořádá e-shop babybaby.cz. Ani jedna z nás se ještě tohoto výprodeje nezúčastnila, takže jsme moc nevěděly, jak to bude probíhat. No, nakonec jsem si přeci jen nějaké věci přivezla :-)
Už samotná cesta do Prahy byla komická, jelikož se nám cestou porouchal vlak a musely jsme docela dlouhou dobu stát, než se to zas opravilo. Vymotat se v Praze a najít správnou zastávku s příslušnou tramvají, která nás měla dovést až k Belárii, netrvalo zas tak dlouho, našly jsme jí celkem po chvíli. Budovu, kde se výprodej konal, jsme našly hned, jelikož jsem den předtím koumala pomocí google map, jak to tam vůbec vypadá, takže jsem už věděla. 
Trochu mě překvapilo, když jsem viděla, jak si děvčata odnáší plné ruce nějakých produktů, které byly v krabicích u schodů. Jelikož jsem četla na FB stránce essence, že nebudou žádné produkty zdarma, tak jsem nějak nepočítala s tím, že tam nakonec něco zdarma bude.. ale pak nám to nějaká paní řekla, takže jsem si vzala aspoň odličovač na oči a nějaká odličovací mléka pro mamku :-)
Z produktů jsem si nakonec odvezla celkem dost pěkných věcí, většinou tedy od značky Essence, ale vybrala jsem si i nádhernou paletku od Catrice. Také jsem se rozhodla vzít make-up od Lirene, i přesto, že s touto značkou jsem doposud neměla žádné zkušenosti. Na fotce můžete vidět i odličovač na oči od Lirene, který byl v již zmíněných krabicích zadarmo :) A jelikož jsem platila jako první, dostala jsem časopis Žena a život.
Ceny produktů byly hodně rozdílné, většinou od 10,- výš.. limitované edice od Essence většinou produkt po 30,-, Catrice za 40,-, vzorky pak za 5,- (Ve vzorkách tentokrát dominovaly hlavně stíny a mini vzorky nějakých BB krémů). 

6 komentářů:

  1. Kdybych to věděla, že tam jedeš tak bych ti poslala penízky a koupila by jsi mi taky něco :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Tolik věcí. :) Sice mám výprodej asi čtyři zastávky tramvají, autem jsem tam v podstatě hned, ale pátek je prostě mimo. A jít tam až ke konci mi přijde zbytečný, škoda. :-/
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  3. Také jsem tam byla a většina věcí, co máš už tam nebyla :/ Navíc jsem čekala 2 hodiny ve frontě než jsem se vůbec dostala dovnitř :D

    OdpovědětVymazat
  4. jé, tolik věcí :) musím taky už někdy přijet na výprodej essence! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, nevíš, kdy bude další výprodej? furt to kontroluji, tento jsem bohužel prošvihla:(((

    OdpovědětVymazat