neděle 27. dubna 2014

LADYBOX ~ DUBEN 2014

S menším zpožděním tu pro vás mám první pohled do dubnové krabičky krásy. Pojďte se podívat, zda to tedy stálo za to, nebo spíše ne.
Pokud tento blog sledujete pravidelněji a čtete články o LB, psala jsem tu, že si další box teď objednávat nebudu. Březnová krabička byla poslední z předplatného, které jsem dostala k narozeninám, a musím říct, že březnový box, který mě celkem na první pohled zklamal, tak produkty z něj používám opravdu ráda a nemohu si na nic stěžovat. Někdy nejsou věci na první pohled takové, jaké se zdají. Dubnový box jsem ale už rozhodně neměla v plánu kupovat, ale nakonec jsem si ho objednala, protože mě nalákaly (jak jinak) nápovědy a taky akce Happy Friday, při které jsem navíc dostala do krabičky produkt od Anatomicals.
Krabička byla tento měsíc opět jemně růžovoučká, úplně stejná jako v únoru. Úvodní dopis je na druhou stranu veselý, krásně barevný, mě osobně se velmi líbí ta stránka, kde jsou vypsané produkty. Abych se přiznala, první pohled do krabičky mě celkem zklamal, jelikož laky na nehty nepoužívám, tužka mi přišla v naprosto děsivé barvě.. No, pojďme se tedy na produkty podívat z blízka :-)
Fennel tělové máslo - plné balení (200 ml), cena v obchodě: 80,-
Já jsem v boxu našla variantu okurka a meloun, mě osobně to opravdu voní a sama takovéhle vůně vyhledávám, ale kamarádka mi říkala, že byly i další různé varianty, tak třeba kokos by mě udělal ještě větší radost (pokud byl, já sama jsem ještě nekoukala, protože mi nejde internet a na mobilu to šíleně trvá). Máslo mi udělalo z boxu snad největší radost.

LASplash Cosmetics Chubby Twist - plné balení, cena v obchodě: 299,-
V tomhle případě se mi opravdu chtělo brečet, když jsem tohle viděla. Na tužku na rty jsem se těšila, očekávala jsem jí - a pak rozbalím box a tam takovýhle totálně tragický odstín? Trochu mě to připomnělo odstín rtěnky, kterým se líčí moje babička.. takže jsem si fakt říkala: Sakra!! Tak já si koupím box skoro za 350,- a pak mě tam dají tohle??? Nakonec na puse to nevypadá zas tak tragicky, tužka je zbarvená do červena, takže to docela jde, ale stejně jí mohu používat jen k určitému oblečení a líčení, jinak je to tragédie na Ntou.. Fakt škoda, protože jinak je perfektní :/ 

BONUS: Colgate Max White One Optic - plné balení (50 ml), cena v obchodě: 89,90,-
Tak si říkám, že kdybych v boxu neměla tenhle bonus v podobě zubní pasty, a dárek navíc od Anatomicals, tak je v něm za ty peníze opravdu velký kulový. Pasta jako bonus potěší, už jsem měla tu čest jí vyzkoušet v jednom z boxů a mě osobně byla sympatická.. takže nevidím problém :-)
Skin79 Snail Nutrition BB Cream - cestovní balení (5 g), prodejní cena: 595,- za 40 g
Tento produkt se chystám vyzkoušet dnes, ale včera jsem jej zkoušela na ruku a myslím si, že bude zatraceně světlý. K tomu je navíc na vyhlazení vrásek, takže ve svých 20 letech jich mám opravdu plný obličej :D takže nevím, asi ho dám mamce...

Skin79 Silky Green BB Cream - cestovní balení (5 g), prodejní cena: 595,- za 40 g
Tento BB krém jsem zkoušela včera, na pleti sedí opravdu dobře, ale prostě je šíleně světlý, když si ho dám na svou pleť, je to jak kdyby na mě sáhla smrt - takže fakt nevím, zrovna teď před létem.. se mi to absolutně nehodí. Fakt škoda :/

Alessandro Pro White Original - vzorek (7 ml), cena za plné balení 10 ml: 280,-
V první chvíli jsem byla naštvaná, že je opět v krabičce lak, když já prostě laky nepoužívám, ale nakonec mě mamka přemluvila, ať se ho nezbavuji, že se s ním bude lakovat i ona. Rozhodla jsem se ho vyzkoušet, a musím říct, že teda špatný není. Je průhledný, ale mírně zbarvený do fialkova, aby vyrovnal přirozenou barvu nehtů.. takže je to fajn :-)

BONUS Happy Friday: Anatomicals Day and night spot stick - plné balení (7 ml), cena: 119,-
Jak jsem tu již psala, měla jsem v plánu box na měsíc duben vynechat, ale tak nějak mě nahlodávaly nápovědy.. a když mi pak přišel email na Happy Friday, že prvních 250 objednávek v ten den dostane navíc do krabičky produkt od Anatomicals, ihned jsem si box objednala. A je fakt, že tento produkt mi v boxu opravdu udělal radost, protože na pupínky trpím, tak doufám, že mi s nimi trochu pomůže :-) Jako bonus v krabičce je to fakt super :-)

SHRNUTÍ: Box není vůbec špatný, když vezmu v úvahu, že v něm mám ještě produkt navíc - kdybych ho tam neměla, a měla tuto verzi, kterou mám, tak jsem asi fakt zklamaná. Jelikož odstín tužky je fakt tragédie - vím, že je to prostě moje smůla, že jsem zrovna dostala takový odstín, protože vím, že byly i hezčí odstíny. Tak samozřejmě na někoho tyhle tragický barvy vyjít musely. Škoda jen, že někomu opravdu sluší, ale mě zrovna úplně vyloženě ne, takže na takovou barvu na rtech musí být opravdu vhodná situace - u mě na normální nošení určitě ne!! Preferuji růžovoučké odstíny - a né tohle!!!! Další zklamání jsou pro mě i BB krémy, protože ty odstíny jsou šíleně světlé a já s pletí do béžova, která se mi rychle opaluje.. :/ Abych nebyla jen kritická, tak máslo mi udělalo opravdu radost, protože voní nádherně svěže, a já másla opravdu miluji, pasta taky najde uplatnění - to né že né :-) Lak nakonec není taky úplně k zahození a bonus v podobě Anatomicals mi udělal opravdu radost. 

13 komentářů:

  1. Mě box docela zklamal, i když obsah neni špatnej, mě jen nesedí. BB ráda nemám, ten zelený je světlý a navíc pro mastnout plet, fialový vypadá lépe. Lak mě vyloženě naštval a pastelku mám 09 a je to hezká barva.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak buď ráda, že aspoň tu tužku máš hezkou.. já jsem z toho extra zklamaná, jako tenhle odstín není vůbec pro mě.

      Vymazat
    2. Na fotce vypadá fialově? Co to je za odstín?

      Vymazat
    3. 07 Cinnamon dolce - je to taková hnědočervená barva :D :/

      Vymazat
  2. tento měsíc mě vůbec LB nezaujal, jedině to tělové máslo vypadá skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tento box opravdu nic moc jako, sice ta tužka vypadá na pohled dobře, udělej pak na ní recenzi jak vypadá na rtech :D máslo by bylo fajn. :) Ty BB bych klidně hned využila, ale jak čtu světlé odstíny no tak to asi nebude taky nic pro mě :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No hele, já taky jako podle toho popisu, co přišel prvně od LB, očekávala teda úplně něco jinýho. Docela lituji vyhozených peněz no.. jako teď už si neobjednám. Dřív jsem s boxem byla vždycky spokojená, ale teď poslední boxy, výjma teda únorového.. a teď můžu říct i březnového.. jinak od listopadu je to teda bída..

      Vymazat
  4. já už neobjednávám a upřímně - ty jejich nápovědy mě vždycky akorát odradí :D Skin79 mi už na obličej nesmí, neustále tam cpou mazadla, lak jsem čekala spíš barevný, nedávno měli přece tu Jordanu, pasta už taky byla podobná no a pastelka by byla fajn, ale při mém štěstí bych dostala nějakou tmavě hnědou :D

    OdpovědětVymazat
  5. No mě právě ta docela zlákala, ale teda už jako naposled :-)
    Jinak koukni na to moje štěstí :D já jsem fakt byla úplně hotová, když jsem viděla ten odstín té tužky..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. *ta nápověda - až jsem z toho rozladění vynechala slovo :D

      Vymazat
  6. Zrovna jsem tento měsíc zvažovala koupi boxu. A jsem ráda, že jsem si jej nekoupila. Byla bych z něj hrozně zklamaná!!!.....

    http://www.kajahasidea.blogspot.cz/ (budu moc ráda za každého pravidelného čtenáře) :)

    OdpovědětVymazat
  7. Mně by se zase naopak ten odstín rtěnky hodil, takové tmavé mi jako jediné sluší a už se dlouho nějakou snažím sehnat :) A nic od značky Anatomicals jsem tedy nikdy nevyzkoušela, ale vzhledově se mi strašně líbí jejich produkty, tak se třeba někdy k něčemu dostanu :)

    http://ordinary-silly-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Taky nehýřím nadšením z dubnové krabičky krásy a teď jsem ještě zjistila, že jsem přišla i o bonus :)

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat