středa 26. března 2014

JOY ~ DUBEN 2014

Když teď koukám do rubriky Hot news, tak se tu pěkně dlouho neobjevil článek o nějakém časopisu. Jelikož nejsem pravidelný odběratel, časopis si prostě koupím když mám na něj náladu, nebo když mě zaujme dárek v něm (je to asi divný, ale je to fakt :D). Tentokrát u mě převládl spíš ten první důvod, jelikož jsem se tu už zmínila, že pojedu do Berlína (a to už zítra), tak jsem si koupila časopis, abych se v autobuse nenudila..
Moje volba nakonec padla na časopis Joy. Tento časopis mám ráda, články jsou fajn a aspoň většinu z nich si vždycky přečtu, na rozdíl od jiných časopisů, které jsou spíš o prohlížení, juchání a snění, když víte, že si z příjmu z občasných brigád určitě nemůžete dovolit halenku za 40 tisíc. Navíc mě zaujala titulní stránka, kterou pro měsíc duben zdobí krásná Nina Dobrev.
V případě časopisu Joy jsem navíc spojila příjemné s užitečným. Časopis se tento měsíc může totiž pyšnit dárkem navíc - jak můžete vidět na fotce - a to malým krémíkem od Dove. To se mi totiž náramně hodí do krámu, protože si hodlám toto mini balení sebou vzít do Berlína, abych nemusela tahat velké balení.
Přímo tenhle krém je na suchou pokožku, což se mi opravdu hodí. Navíc krémy Dove můžu sama za sebe velmi doporučit. Abych se přiznala, nevím, zda byly i jiné dárky v tomto čísle.. v trafice, kde jsem byla já, byly jen Dove krémy. Cena časopisu je 39,90,-

4 komentáře:

  1. Jeste jsem ho nekoupila, protoze jsem chtela neco jineho nez Dove, ale asi mam smulu, tak priste ho uz vemu. Joy kupuji pravidelne.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. jé, na titulce je Nina, tak to si musím hned jít Joy koupit! :)
    díky za tip :))

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to se půjdu zítra podívat po něm :)) Já si kupovala Žena a Život a tam byl šampon gliss kurr malé balení :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat