pátek 7. února 2014

MOJE SBÍRKA ~ LESKY, RTĚNKY A BALZÁMY NA RTY + ORGANIZÉR

Už dlouho jsem měla v plánu představit vám svou sbírku lesků, rtěnek a balzámů - ale jelikož tento nápad mělo teď více blogerek, tak jsem to odkládala a odkládala, ale stále tyto články někde vidím, takže to bych se k tomu asi nikdy nedostala. Zároveň tento článek chci využít k tomu, abych vám ukázala, kde tyto produkty uschovávám - jelikož mě už nudilo, aby se mi všechny tyhle "patláčky" na rty válely někde po poličce nebo v kosmetické taštičce, kde na ně pak věčně zapomínám.
Některým z vás možná bude připadat, že lesků, rtěnek, balzámů a podobně, nemám zas až tolik, ale na mě je to celkem dost - už takhle je to pro mě docela problém vypotřebovat, protože nejsem zas úplně ten typ, který by nevydržel bez natřených rtů. Lesky používám už od základní školy, ale vždycky jsem si vystačila tak s jedním, dvěma - to až poslední dobou se mi sbírka začala rozrůstat, protože je to teprve tak rok-dva, co jsem v kosmetice našla celkem velkou oblibu. Takže, pojďme na ty lesky:
Začínáme zleva: 
• MISS SPORTY - MISS COCTAIL lesk na rty v odstínu 004 Jacuzzi Break
• ESSENCE - Tint it! lesk měnící barevný odstín
• NYC - lesk na rty v odstínu 531 City Sorbet
• KORRES - lesk na rty v odstínu 12 Washed off pink
• MAYBELLINE - lesk na rtyv odstínu 613 Cosmic Coral
• ESSENCE - krém na rty Stay Matt v odstínu 02 Smooth Berry
• ESSENCE - Gel Tint v odstínu 01 Hot red a 04 Pink exposed

VÍCE V CELÉM ČLÁNKU

Balzám na rty jsem si nepořídila nový už ani nepamatuju. Ačkoliv se jimi mažu opravdu často, tyhle tři potvůrky se mě drží už věčnost a já je né a né vypotřebovat :D 
• BALEA YOUNG - Lovely Raspberry
• ORIFLAME - kouzelný kelímek
• LABELLO - Fruity Shine Cherry

Abych se přiznala, rtěnky jsou záležitostí teprve několika málo měsíců. Nikdy jsem k nim neměla moc dobrý vztah, používala jsem spíše lesky - ale lidé se mění a s nimi i já, a rtěnky teď snad používám ještě radši než lesky - a to je co říct :-)
• MAKE UP FOR EVER - v odstínu 42 Rouge Artist Intense
• CATRICE - v odstínu 60 Don´t pink and drive
• MUA - v odstínu č. 4
• MAYBELLINE - v odstínu 255 Mauve Diamonds
• ORIFLAME - v odstínu Soft Pink
• ESSENCE - v odstínech 54 Honey Bee a 64 Flirty Pink

A teď přecházíme k tomu, v čem všechny tyhle serepetičky skladuju. Jde o to, že jsem (asi líná) si pořídit nějaký organizátor, ke všemu svůj pokoj pořád nemám ještě dodělaný (od té doby, co jsme se přestěhovali) a nové kusy nábytku a další vybavení už si sem popravdě moc kupovat nechci, jelikož nevím, jak dlouho budu doma ještě bydlet. Takže jsem si udělala takový home-made.
Využila jsem dvě plastové krabičky z bonboniér Ferrero Rocher a vložila jsem je do sebe - v té menší mám uschované lesky a v té větší rtěnky a balzámy - výsledek vypadá takto:
Co jsem se tak dřív koukala po organizérech rtěnek, většinou jsem našla na internetu taky takové z průhledného plastu. Takže, když to vezmu kolem a kolem, krabičky z bonboniér ještě poslouží dobrému účelu :-)

8 komentářů:

  1. ty plastové krabičky vypadají pěkně, ani bych netipla že jsou z bonboniér :)
    jaký je ten lesk na rty od Korres? vypadá moc dobře! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, já je mám doma už rok, ale prvně jsem v nich skladovala nějaký krámy, a až teď nedávno jsem si řekla, že by šly takhle využít, jsou totiž pěkné, plastové..

      Ten lesk od Korres zas tak často nepoužívám. Osobně mi vyhovuje barva, nádherně voní (po třešních), akorát se hůř roztírá.. ale jinak je fajn.

      Vymazat
  2. Ty krabičky jsou hezký a všedchny ty produkty samozřejmě taky :) nádhera :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tý jo měla jsi super nápad s těmi krabičkami :)) Tak a teď by jsi mohla udělat recenze :PPP

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Krabičky jsi hezky vyřešila:) jinak můžu tě uklidnit, že máš určitě větší sbírku než já, ale já mám zase takové oblíbence,které používám každý den do té doby než je vypotřebuju a pak si musím letět pro ten stejný znovu:D

    OdpovědětVymazat
  5. super sbírka :-)

    http://poli-sirotina.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Takmer so všetkým mám nejakú skúsenosť, samozrejme dobrú. :) Tie krabičky sú skvelý nápad. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásná sbírka a dobrý nápad na organizér :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/loreal-kod-mladi-rozjasnujici-pece.html

    OdpovědětVymazat