čtvrtek 27. února 2014

BRANDNOOZ BOX ~ ÚNOR 2014

S koncem dalšího měsíce tu máme konečně nový Brandnooz box. Už jsem se nemohla dočkat, až mi obě krabičky (jak LB tak BB) dorazí. Tak šupky dupky k úvodu, který nemohu vynechat. Krabička je opět typicky zelená, úvodní dopis taktéž, takže nebudu znovu popisovat, co už jsem popsala v předchozích článcích. V tomto boxíku ještě tedy navíc jako bonus časopis Svět ženy, takže za mě určitě palec nahoru.
První pohled do krabičky po odstranění slaměné výplně - obsah boxu už je mnou přeskládaný, protože nejprve samozřejmě rychle koumu, co v něm vůbec je (a taky se samozřejmě musím vyjuchat a utřít sliny :D), a pak teprve přijde až čas na focení a tvoření článku. Teď už se ale pojďme rychle podívat na samotné produkty z blízka (dnes nebude video, jelikož ho kvůli škole nestíhám natočit, takže se dneska budu víc věnovat popisům, jak je tomu zvykem u Ladyboxu).
1. TRETTER´S Zeleninové chipsy - cena: 29,90,- (90 g), na trhu od března 2014
Naprosto juchám, že mohu doma vyzkoušet novinku, která se na trhu objeví teprve od března. Jak čtu v popisu, jedná se o ručně vyráběné zeleninové lupínky dle starofrancouzské receptury. Na trhu bude k dostání v šesti variantách, já ve svém boxu našla celer a řepu. No, musím říct, že celer třeba vůbec nejím, ale na zeleninové chipsy jsem velmi zvědavá. A jelikož pro vás připravuji pak souhrnný článek s některými pokrmy připravených z Brandnooz boxu, mohla bych tam napsat i závěrečné hodnocení, jak to chutnalo.

2. RACIO Simply - cena: 18,90,- (40 g), na trhu od února 2013
Jelikož v super a hypermarketech nejsem příliš častým návštěvníkem, základní nákupy u nás vykonává samozřejmě moje maminka - tím pádem tenhle produkt vidím poprvé. Jedná se o minichlebíčky - já v boxu našla s medem, což mi udělalo radost - protože koukám do popisku a na fotce jsou ještě s pomerančem a karotkou, tak to podle mě med je nejlepší. Už jsem moc zvědavá, jak budou chutnat.

3. BOHEMIA NATURA Vícezrnné - cena: 19,90,- (85 g), na trhu od listopadu 2011
Jsem názoru, že takovéto produkty se doma nikdy neztratí, protože se vždycky někdo najde, kdo to zbaští. Já tyhle různé krekry a tak jednou za čas můžu, kor když přijde nějaká návštěva :) 
4. BONDUELLE Cizrna - cena: 31,90,- (425 ml), na trhu od podzimu 2013
Ještě teď se musím smát, protože když jsem rozbalila box, první pohled mi padl zrovna na tuto plechovku od Bonduelle, a už jsem tu začala radovat, že tam dali kukuřici - já jsem totiž šílenej milovník kukuřice, miluju jí snad jakkoliv se dá připravit, nemluvě o popcornu, který fakt můžu pořád. Pak jsem ale zjistila, že je to cizrna, což ani nevím, jestli jsem to někdy jedla - takže aspoň vyzkoušíme doma něco extra jiného.

5. VITANA Grunt - cena: 28,90,- (0,75 l), na trhu od října 2013
O těchto polévkách jsem už slyšela i viděla jsem je - ale ještě jsme je doma nikdy neměli, takže proč ne? :)

6. KOTÁNYI Nová inspirace - cena: 21,90,- (25 g), na trhu od srpna 2013
Jak koukám do popisu, byla ještě varianta pro rýži, takže to jsem opravdu vděčná za těstoviny, protože já jsem přímo šílený milovník těstovin, je to opravdu jedno z mých nejmilovanějších jídel a sama si je neustále vařím a vymýšlím si nové recepty.. takže tohle určitě použiju :-)
7. TEEKANNE Nachlazení se zázvorem - cena: 44,90,- (20 g), na trhu od září 2013
Čaj od Teekanne podle mě super, navíc na nachlazení, když u nás doma teď (hlavně brácha) chrchlá, takže se určitě hodí! :)

8. LIMMI 100% citrónová šťáva - cena: 40,90,- (200 ml), na trhu od prosince 2012
Popis tohohle produktu se mi neskutečně líbí, jelikož se prý jedná o 100% šťávu z citronů ze Sicílie, je bez přídavku vody a cukru - moc pěkné!

9. Zenonade Anti-energy drink, cena 36,90,- (250 ml), na trhu od listopadu 2013
Popravdě nejsem zrovna moc velký fanoušek těchto drinků, ale tak když už ho mám doma, tak samozřejmě proč ho nevyzkoušet :)

10. EMCO Ovesné polomáčené sušenky - cena: 14,90,- (60 g), na trhu od srpna 2013
Tak tyhle produkty se určitě neztratí, protože si je vezmu do školy (nebo brácha) na sváču :) Navíc čokoládová varianta mě vždy potěší.

11. WASA Sandwich - cena: 24,90,- (30 g), na trhu od září 2011
Musím říct, že tohle mě tedy dost zaujalo - ještě nikdy jsem neměla oplatku,která by byla takhle plněná sýrovou omáčkou, takže jsem moc zvědavá, jak to bude chutnat.

12. MANNER Picknick - cena:  9,90,- (30 g), na trhu od února 2013
Já v boxu našla dvakrát tyčinku Sticks, což by tedy měla být čokoládová tyčinka s karamelem - tak to já opravdu tu a tam můžu, ačkoliv sladké nejím zas tak často.. karamel prostě miluju :) 

Shrnutí: Tentokrát tedy v boxu nedominovali žádné skleněné lahve, takže box byl celkem lehoučký, až mě to samotnou překvapilo. Velké plus dávám za zeleninové chipsy, které budou k dostání až od března, a časopis navíc také potěší. A jak se box vůbec vyplatil? Pokud byste si všechny tyto věci koupili za ceny, jež jsou tu uvedené (bez žádné akce), zaplatili byste 333,70,-

9 komentářů:

  1. zrovna mi dnes taky dorazil a jsem z něj nadšená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda :) že jsi nadšená! Já vždycky bych všechno snědla nejradši hned :D

      Vymazat
  2. Dost věcí tam teďka bylo :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Anti-energy drink vypadá dobře! kdybych mohla piju je pořád :D

    OdpovědětVymazat
  4. Je tam toho docela hodně, což by mě asi potěšilo jako odběratelku :D :D

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak množství odběratele vždycky potěší :) A pokud tam jsou ještě produkty, které jsou chuťově dobré, tak pak je to úplně to nejlepší :)

      Vymazat
  5. Já jsem z toho teda docela zklamaná :( Když jsem viděla například ten pečící box... Jinak ten anit-energy drink, znamená, že se ti z něho bude chtít spát, takže s energy drinkem nemá moc nic společného :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, já jsem si ten popisek četla, a jsem si vědoma toho, že tohle má mít ten opačný účinek - celkově nejsem fanoušek těchto drinků - jak na spaní, tak proti spaní.. akorát koukám, že jsem to opravdu blbě napsala :)

      Vymazat
  6. jaaj o tomhle boxu jsem už slyšela, docela by mě zajímaly ty zeleninové cripsy..Ale asi bych spoustu věcí z boxu ani nevyužila takže si ho objednávat nebudu

    OdpovědětVymazat