neděle 23. února 2014

23.02.2014 ~ BERLIN, BERLIN

(zdroj: weheartit.com)
Ani netušíte, jak jsem nadšená z dnešního dne. Už dlouho se chci podívat do Berlína, je to takový můj menší sen.. To město mě prostě láká. Dneska mi kamarádka z ničeho nic napsala, jestli bych nechtěla jet s ní, protože našla ubytování i dopravu za velmi dobré ceny. Spontánně jsem na to kývla, a teď už se vesele kochám zaplacenou jízdenkou a zarezervovaným hotelem na svém emailu. Tudíž si koncem března splním svůj sen a užiju si tři krásné dny ve víru tohoto města :-) Nemůžu se dočkat, až se pak konečně budu moc rozepsat v travel tipech, které píšu hrozně moc ráda. Určitě se máte na co těšit... 

6 komentářů:

  1. Jé to je výborné, užij si to. Taky se těším, až konečně někdy někam vycestuju. :) Doufám, že potom budou i fotografie a tipy na místa, kam se podívat. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě budou :) Už se na to těším, až to budu moc sepsat, o cestování píšu hrozně ráda :)

      Vymazat
    2. Já taky, ráda jezdím po česku, zaznamenávám, kochám se a tak.. Ale od podzimu jsme pořádně nikde nebyli, takže se těším, až se zas rozjedeme... :D

      Vymazat
  2. jé, tak to si užij! v Berlíně jsem před několika lety byla, teta tam chvíli bydlela, a je to vážně nádherný město :) těším se na články z cesty! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé tak to se moc těším na článek :))) Do Berlína bych se ráda jela podívat :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. To je super, užij si to!:) V Berlíně jsem byla asi před rokem a půl, sice jen na jeden den, ale moc se mi tam líbilo.:)

    OdpovědětVymazat