čtvrtek 23. ledna 2014

VÝPRODEJ ESSENCE ~ LEDEN 2014 PART II.

Dneska jsem si zajela do města, protože konečně se dostaly do prodeje lístky na maturitní ples mé bývalé střední školy (fotky pak asi budou v Random) - rovnou jsem to tedy využila k rychlé mrkačce v DM i Rossmannovi. A přímo v Rossmann drogérii ještě stojan Essence nezel čirou prázdnotou, a tak jsem si s úsměvem na tváři odnesla ještě další dva produkty.

Co jsem to tedy ještě ukořistila za 29,90?
• Krém na rty Stay Matt - tenhle produkt se prodával ve čtyřech odstínech, a to ve světle růžovém, nude (no, v tom stojanu mi oba přišly spíš nude) v červeném a tmavě růžovém. Samozřejmě jsem chňapla po tom tmavě růžovém - tedy po odstínu 02 SMOOTH BERRY. A jelikož jsem nevěděla, co od KRÉMU na rty mám jako očekávat (jenže to bych nebyla zas já, já ráda testuju něco, co jsem ještě neměla) rychle jsem s tím zamířila ke kase, abych si to ještě nerozmyslela. Doma jsem samozřejmě ihned testovala, a holky, to vám mohu říct, že je to fakt síla. Barva je velmi intenzivní, do rtů se to vpije a ta výdrž! Už nějakou tu hodinku mám krém na rtech a pořád to vypadá, jako bych si zrovna rty smočila do kýblu s tmavě růžovou barvou. Akorát to dost vysušuje, ale tak nevadí - asi si na to budu nanášet bezbarvý balzám na rty.

• Gelová barva na rty 01 HOT RED - tohohle geláčka jsem si koupila už minule a ze začátku jsem moc nechápala, co si na tom holky mohou vychvalovat (a vůbec jsem se nedivila, proč to stahují z prodeje) - háček je totiž v tom: když si nanášíte tenhle geláček na rty (nebo aspoň to tak dělá u mě), vypadá to, jak když si z vás ten lesk prostě utahuje, protože pusa je flekatá jak kráva strakatá - JENŽE, ta vychytávka je v tom, že se to poté do rtů vpije, a pak to na rtech vypadá fakt totálně bombasticky. Takže jsem neodolala a koupila jsem si teda ještě červený. 

Pokusím se udělat pak souhrn i s fotkami, abyste měli přehled, jak to vypadá na rtech - pokud s těmito produkty nemáte zkušenost. No, nevím, jestli si je pak ještě teda někdy budete moc koupit - ale bůh ví, co zas Essence vymyslí. Znáte to - zruší produkt, a za chvíli se objeví, akorát má trochu jiné balení :)

13 komentářů:

  1. Oběma produktům jsem odolala a ted nevim, zda to nebyla chyba :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toť otázka.. já osobně jsem z nich nadšená :))

      Vymazat
    2. To je velká chyba! Tinty jsou .... ách ách! :D

      Vymazat
  2. snad ještě někde seženu ten gel, vypadá dost dobře podle toho co píšeš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já když jsem si to dala na pusu poprvý, tak jsem se tomu fakt smála - ale? Všechno není láska na první pohled... a tak jsem šťastná, že jsem ukořistila ještě jeden (ačkoliv měla jsem touhy odnést si minimálně dva - ale ta druhá byla nějaká oranžová, tak to jsem si pak teda rozmyslela :D)

      Vymazat
  3. Věděla jsem, že budeš úspěšná! O tom krému jsem taky uvažovala, ale říkala jsem si, že takové množství věcí na rty bych nedokázala nikdy spotřebovat. Tak snad někdy něco příště...! :D A geláčci jsou boží nejbožejší! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Štěstí to bylo! Byly tam 4 poslední :)

      Vymazat
    2. Ještě dodatek.. já taky nevím,jak to vyplácám - asi se budu muset matlat i před spaním :D Zítra ještě dojde ladybox, tak doufám, že tam nebude nějaký patlání na pusu :D

      Vymazat
    3. Haha, no jo vlastně. :-D Doufám že nám tu krabičku ukážeš. :-)

      Vymazat
    4. No určitě :) zítra tu určitě bude hned článek :)

      Vymazat
  4. Mám Stay Matt a je teda úžasný a je to asi jediná červená, která mi jako blondýně na rtech sluší.

    OdpovědětVymazat
  5. Stay Matte mám taky akorát to bude asi v té růžové :)) protože je to taková krásná barvička, která na rtech vydrží dlouho :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Krém na rty má nádhernou barvičku!:)

    OdpovědětVymazat