čtvrtek 12. prosince 2013

BRANDNOOZ BOX ~ PROSINEC 2013

Hurá, hurá, máme tu první vydání českého Brandnooz boxu. Takže se pojďte podívat, co box ukrýval za překvapení :-)
Krabička je opět sladěná do zelené barvy s potiskem - jak jste už mohli vidět v článku s německými boxíky za měsíc říjen a listopad. Překvapilo mě, že krabička byla úplně naditá a narvaná až po okraj - první pohled do ní toho moc neprozradil, protože celý vršek zabral časopis, úvodní dopis a krabice s fitness lupínky.. ale to ještě nebudu předbíhat.
Jak jsem psala, v boxu se mimo produktů nacházel také časopis Apetit. Ještě jsem ho nestihla pořádně prozkoumat, ale ještě je tam přidaná nějaká knížka se slevami a vouchery. Úvodní dopis je obdobný jako ten německý - produkty jsou pěkně popsané i s fotkou, s obvyklou prodejní cenou a s datem, kdy se objevily na českém trhu.
První pohled do krabičky po odebrání časopisu a úvodního dopisu. Ty brambůrky ve mě úplně vyvolaly vzpomínky na dětství - nevím proč, jednou jsem tyhle brambůrky dostala k narozeninám, když jsem byla malá, a ten okamžik si pamatuji ještě teď. Mám velkou radost, že se v boxu objevily. Ráda po x letech znovu ochutnám :-)
Teď už tedy celkový view na všechny produkty, které se nacházely v boxu :-) 

• STOCK Magister Dark - cena: 165,- (0,5l), na trhu od srpna 2013
• NESTLÉ FITNESS Med a mandle - cena: 89,90,- (425g), na trhu od září 2013
• KOFOLA Vanilka - cena: 17,90,- (0,5l), na trhu od listopadu 2013
• POM-BÄR Sněhulák - cena: 21,80,- (55g), na trhu od listopadu 2013
• NESCAFÉ Capuccino Chocolate - cena: 49,90,- (120g), na trhu od října 2013
• DOLMIO Bolognese Original, Bolognese extra česnek a cibule - cena: 49,90,- (500g), na trhu od března 2013
• MENTOS Michelin Pure fresh Mint - cena: 54,90,- (60g), na trhu od března 2013
• CHUPA CHUPS Shootz - cena: 9,90,- (25g), na trhu od dubna 2013

ShrnutÍ: Musím říct, že mě velice překvapilo, že se v boxu objevili samé produkty z roku 2013 - z toho i několik čerstvých novinek. Celková cena všech produktů v boxu je 459,-

13 komentářů:

  1. tak tento box vypadá naprosto úžasně, navíc jsem si děsně zamilovala tohle musli :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to skvěle, ty fitnessky bych si dala hned a vanilkovou kofolu bych taky ráda vyzkoušela (coca cola je na mém top listu!) Jen mi příjde že je tam až moc takového toho sladkého nebo jak to říct... ale věřím, že postupně to bude rozmanitější. Každopádně chutě jsi mi nadělala! :D
    thechangeofmissy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se té vanilkové kofoly zas celkem bojím.. měla jsem čest už s vanilkovou cocacolou před mnoha lety v Bělorusku (bylo mi asi tak 9-10 let), takže nevím o tom, že by se to u nás prodávalo.. a moc mi to nechutnalo.. snad kofola bude lepší. :)

      Ale ze sladkého jsou tam jen ty bonbony nebo ty cereálie.. :P

      Vymazat
    2. Mně právě vanilková cola hrozně chutná... :D a teď je (nevím jestli díky vánocům) zařazena do prodeje. Tak jsem zvědavá právě, jestli ta kofola bude chutnat podobně nebo ne.. ALe víš jak to myslím, celkově že jsou to takové pamlsky... já bych třeba ocenila nějaké u nás nedostupné potraviny nebo koření... :)

      Vymazat
    3. Asi jak komu co vyhovuje.. taky by mi nevadilo něco, co u nás není běžně k dostání, ale zas já jsem v jídle hrozně vyběravá.. a tohle všechno mi zrovna chutná, tak si říkám, že mám fakt štěstí.. I když teda ještě uvidim jak bude chutnat ten likér.. jestli to bude něco jako Becherovka, tak to není nic pro mě :D a ta kofola no.. jako mě celkově chutná kofola víc než cola.. tak snad :)

      Vymazat
    4. Ten likér musíš ochutnat a dát vědět, ten mě hodně zajímá... jestli je to bylinkové nebo spíš sladké nebo jaké vůbec... :D A já su v jídle taky hrozně vybíravá, takže vlastně dobře, že ten box dopadl jak dopadl. Budeš objednávat dál? :)

      Vymazat
  3. Mě teda dostal ten Magistr, když na mě vykoukl z boxu, málem mi vypadly oči:D Po tom německém jsem měla hodně velká očekávání a musím říct, že to vůbec není špatné:) Většina věcí byla vhodně zvolená, jen si při dalším objednávání u osobního dotazníku musím vyplnit, že chci bez alkoholu:D
    Jenn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě teda zas alkohol nevadí :D je to fajn, akorát nevím, jestli zrovna tohle mi bude chutnat - no uvidíme až to otevřu :)
      A taky, měla jsem hodně velké očekávání po těch německých krabičkách, ale musím říct, že se to dost povedlo.. moc pěkný! :)

      Vymazat
  4. Jéé tak to je suprový! :)) Hned bych využila to fitness, nebo-li si tak říkám že vlastně všechno :D Pošli mi něco :D :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nepošlu (hraju si na lakomou) .. všechno si sním/vypiju :D Haha..
      ale věřím ti to.. brácha mi tu furt chodí a ať mu navalím tu kofolu :D

      Vymazat
  5. Ahojky, na blogu je důležitá zpráva! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tenhle box neznam, u tebe ho vidim uplne poprve. Je to neco jineho, nez co jsem zvykla na vselijake kosmeticke boxy, ktere se pohybuji vselikde po ceskych blozích.... vypda to zajimave, uz jen ta kofola, na kterou si brousim zuby uz dlouho, ale jeste jsem nemela moznost ji ochutnat. i to nescafe bude urcite vyborne:)) vypada to na zajimavy výběr vyrobků :) urcite ted mas co ochutnavat;))) a třebas nam pak dat zajimave tipy

    OdpovědětVymazat