čtvrtek 10. října 2013

ONE DAY IN HK

Dnes jsem v Hradci podnikla konečně taky něco jiného než učení. Hned od rána jsem měla přednášku z Reálií, na kterou chodím moc ráda - takže jsem se jí zúčastnila. Po té jsem však měla 50 minutovou pauzu, následovala téměř dvou hodinová přednáška z managementu a po té opět 50 minutová pauza, která mě oddělovala od dalšího cvičení. Vůbec se mi ale na tu přednášku z managementu nechtělo, a tak jsem si místo toho vyrazila na nákupy!
(všechny fotografie lze zvětšit tím, že si na ně kliknete)
Nedaleko univerzity je Futurum, takže jsem se rozhodla, že se vypravím tam. Když už se pro něco rozhodnu, tak si dělám plán - pokud mám nějaký rezervovaný čas, abych si stihla všechno oběhat. Můj plán byl tedy následující: Obejít si obchody, které mě budou lákat, koupit si šampon na vlasy a dát si oběd. 
Oběd byl hlavní prioritou. Musím se přiznat, že už mám po krk tý typický studentský stravy - typu polívky z pytlíku, pečivo s něčím, míchaná vajíčka a podobně (třeba to máte podobně, když přijedete hladoví a vyčerpaní ze školy - kouknete do lednice a tam nic!). Takže jsem se těšila, že si dám konečně něco jiného. Jelikož přímo do restaurace se mi nechtělo, McDonald´s a KFC - díky nechci, rozhodla jsem se, že si dám čínské nudle s kuřecím masem. Já mám prostě čínu ráda a už jsem jí zas nějakej ten pátek neměla, takže mi opravdu přišla k chuti.
V New Yorkeru jsem si vybrala obyč svetřík, takže ho určitě brzy budete moc očekávat v nejbližším Fashion NEW IN! :-)
Těšila jsem se hlavně i do Lindexu, jelikož ten u nás v Pardubicích nemáme. V kabinách jsem se musela pousmát nad komentáři u věšáčků. (mimochodem, to zelené tričko jsem si stejně nevzala :D)
Můj čas se pomalu chýlil ke konci, a mě čekalo ještě cvičení z němčiny, na které jsem musela jít - takže jsem se musela vrátit k univerzitě. Tadá, tady jí máme, potvůrku! :)

6 komentářů:

  1. Tobě to na fotce sluší, krásko :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. taky bych si chtěla někdy jen tak vynechat školu a jít místo toho na nákupy :(( :D bohužel nemůžu, no :D
    ale na tý fotce ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, jsem hrozná :D ale když já jsem dneska na tu přednášku neměla absolutní náladu :D

      Vymazat
  3. čínské nudle s masem si dávám v čínské restauraci taky docela často, jsou nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělý fotky! :-) Ty popisky u věšáčků jsou boží :-) V Lindexu V Ostravě jsem to ještě neviděla! ;DD
    . . .
    Dreamer Clara^^
    http://dreamersuniverse.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat