neděle 27. října 2013

RECENZE ~ EVELINE DIAMOND SPRCHOVÝ PEELINGOVÝ GEL PROTI CELULITIDĚ

Tento produkt jsem našla jako dárek v srpnovém Ladyboxu a mě osobně tedy potěšil. Bohužel na celulitidu trpím, a jak pozoruju, jedno období je to horší, pak se mi zdá, že zas trochu zmizí - no nevim, možná se mi to jen zdá. Co se týče tohoto produktu, tak samozřejmě nemůžete čekat, že vás zázračně zbaví celulitidy. K tomu, abyste se jí zbavili je potřeba opravdu mnohé, a i přesto se jí někdo prostě úplně nezbaví. Co jsem zjistila, tak na celulitidu je potřeba hodně pít čistou vodu a pleť udržovat hydratovanou - což jsou u mě dva zásadní problémy. Piju totiž hrozně málo, většinou jsem ráda, že vypiju 1,5 litru za den, a pleť na stehnech mám dost suchou, takže jí musím často mazat krémem (po každém vykoupání).
No, tak a teď už k tomuto gelu. Používám ho jednou za nějakou dobu, né nějako pravidelně - většinou jednou za dva týdny. Má nádhernou (řekla bych) citrusovou vůni. Kůži krásně prokrví, očistí od odumřelé a suché kůže - takže pleť je po umytí opravdu jemná. Nemá příliš drsné peelingové částečky, takže vám kůži nesedře. Tento produkt má i velice příjemnou cenu - 250 ml stojí 99,- Já osobně používám tento peeling ráda, takže mu uděluji 4 kočky z 5.

4 komentáře:

  1. Super, čuper :D :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. už dlouho hledám nějaký dobrý peelingový gel do sprchy, tak mrknu na tenhle, vypadá úžasně :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já bohužel na celulitidu taky trochu trpím, sice to není nic hrozného nebo extrémního, co člověk vidí na fotkách celebrit, ale znáš to :) a s pitným režimem mám bohužel taky zásadní problém. Nicméně díky za tip, ráda jej vyzkouším.

    A pokud můžu malinko otravovat, ráda bych pozvala tebe i tvé čtenářky ne Giveaway :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2013/10/blobox-vyhlaseni-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, nominovala jsem tě v Liebster Award :) http://s-ally.blog.cz/1310/liebster-award-tag-1

    OdpovědětVymazat