pondělí 30. září 2013

LADYBOX ~ ZÁŘÍ 2013


Na tento Ladybox jsem se extrémně těšila. Už kvůli tomu, že se měl specifikovat hlavně na MUA. Produkty od této značky jsem si už dlouho přála vyzkoušet, ale nechtělo se mi nic objednávat. Další radostnou zprávou byla nápověda, že se v krabičce bude nacházet celkem 5 plných produktů + bonus (který mimochodem byl také v plném balení).
Krabička byla tentokrát stylizovaná do černé barvičky s matným povrchem, na kterém mě teda neskutečně rozčiluje, že jsou na něm vidět otisky prstů. Jinak designově obdobná předešlé srpnové krabičce. Tentokrát však s ornamenty na vnější straně  a produkty MUA na víku krabičky.
Vzhled úvodního dopisu se mi tento měsíc líbí snad nejvíce. Opět najdeme černé pozadí s ornamenty, stejně jako na krabičce, doplněné tradiční růžovou barvou LB. Musím poznamenat, že o proti minulému měsíci jde konečně to bílé písmo na růžovém podkladu přečíst. Co může opět někdo vytknout je, že chybí pečeť - ale na to já si nepotrpím. Vzhledově se mi tento dopis líbí zatím nejvíc ze všech.
Co všechno jsem našla v krabičce?

Dermacol Perfect Cleanser 2in1 - plné balení (200 ml), cena v obchodě: 99,-
Trochu mě rozesmívá, když si představím, kolik čistících produktů momentálně vlastním. Pokud čtete tento blog pravidelně, tak asi víte, že zrovna před krátkou dobou jsem si přímo z Dermacolu objednala sadu na čištění pleti - mléko i tonikum + čistící gel proti akné. No, ale vůbec se nezlobím. Odličovač se vždycky hodí. Nechám si ho v zásobě a aspoň nemusím nějakou dobu pořizovat.

MUA Gel liner Underground - plné balení, cena v obchodě www.makeupacademy.cz: 129,-
Gelové linky jsem už dloouho chtěla vyzkoušet. A konečně mám příležitost.
EDIT: Díky za upozornění dvěma milým dámám, které mě informovaly, že štěteček k linkám je ve víčku. No, pokud ho budete hledat jako já - je to u toho dokonce napsané.

MUA Kiss Proof Lip Stain - plné balení, cena v obchodě www.makeupacademy.cz: 129,-
Tento fix na rty jsem ve své krabičce našla v odstínu Fabulicious. Popravdě, nic podobného jsem ještě v životě nezkoušela - držím se těch obvyklých rtěnek, balzámů a lesků. Takže jsem na to opravdu zvědavá. Pokusím se napsat recenze.

MUA Trio Eyeshadow Innocence - plné balení, cena v obchodě www.makeupacademy.cz: 109,-
Tohle trio jsem ve své krabičce našla v odstínu Innocence, jedná se o úžasné hnědé odstíny - přesně odpovídající mému vkusu. No, mám z nich radost. Ale samozřejmě jsem zvědavá na jejich výdrž.

MUA FashionistA Flawless Primer - plné balení (35 ml), cena v obchodě www.makeupacademy.cz: 399,-
Z tohoto produktu mám opravdu velkou radost. Bázi jsem si ještě nikdy nebyla schopná pořídit, takže jakoby někdo vyslyšel moje chutě a tadá? Báze je tady. Už se moc těším, až jí budu moc vyzkoušet.

Palmer´s CBF Lotion - cestovní balení (50 ml), cena v obchodě 145,- za 250 ml (tj. cca 36,- za 50 ml)
Tento krém smrdí jak vazelína, ale má hydratovat, změkčit a vyhlazovat suchou pokožku, na kterou já trpím - hlavně na pažích. Takže jsem na něj zvědavá. Nezatracuji kvůli vůni, třeba se z toho může vyklubat super produkt.

BONUS
Colgate Max White One Luminious - plné balení (75 ml), cena v obchodě: 85,-
Já osobně proti pastám v krabičce nic nemám, však péče o zuby taky patří do Beauty péče. A však už jsem se mockrát setkala s názorem, že pasta někoho urazila. Což jako můj případ není. Mě pasta neurazí, ale ani nenadchne. Jako bonus super. Nestěžuji si.

Shrnutí:
Já jsem s Ladyboxem opět spokojená - když kouknu do krabičky, vidím samé supr produkty a mám z nich radost. Další věcí je, jak moc budu spokojená až vše vyzkouším. Doufám, že mě nebude čekat žádné zklamání. Pokud se moje výpočty nepletou, za všechny produkty z této krabičky bych musela vydat ze své peněženky celých 986,-

20 komentářů:

  1. štěteček na linky je ve víčku..:-)))))
    Jarka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu?? :-O jsem si vůbec nevšimla. Díky za info..

      Vymazat
    2. No opravdu jo! Já jsem slepoň. Už je to v Editu opravené + poděkování.

      Vymazat
    3. O tom štětečku jsem taky nevěděla a přišla jsem na to až teď. Jinak s boxem spokojená nejsem, moc mi vadí, že tam mám tři věci co už v boxech byly a ještě jsem je nestihla ani otevřít:-/

      Vymazat
  2. Tak tenhle ladybox je naprosto parádní !:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Fakt se povedl, fix na rty jsem taky nikdy nemela:)

    OdpovědětVymazat
  4. tyhle linky od MUA mám doma nějakej ten pátek a jsou skvělé, hlavně ten štěteček mě překvapil :) tento měsíc vypadá ladybox opravdu dobře! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám akorát jinačí bázi :) Jinak jsem převelice moc spokojená :)


    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Tento LB předčil veškerá má očekávání, jsem moc ráda, že jsem si jej objednala:-)*
    Glamour and Beauty

    OdpovědětVymazat
  7. O ladyboxu jsem už slyšela. Taky jsem uvažovala jestli si ho neobjednám. Ale rozhodně to vypadá lákavě .)

    OdpovědětVymazat
  8. ta zubní pasta je báječná :) .. opravdu mi trochu vybělila zuby :)

    OdpovědětVymazat
  9. Mně se obsah líbí, myslím, že poměr cena-výkon je skvělý!

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
  10. joo docela fajn LB :) MUA ujde, ale musim uznat , že ty linky jsou lepší než jsem čekala ;) mimochodem na tvuj blok jsem nahodou "narazila" včera a už ho mám celej projetej a zatim mě vážně baví !

    OdpovědětVymazat
  11. Odpovědi
    1. V pořádku :) Jsme jen lidi a ty dělají chyby - kor na klávesnici, já se přepisuji věčně + hlavně ztrácím myšlenku, a pak mi to nedává smysl :D

      Vymazat
  12. aaaaa, tak tohle je snad nejsympatičtější balení Ladyboxu zatím ;) design se mi taky líbí asi ze všech nejvíc, ale co mě nadchlo ještě víc jsou ty gelové linky, fix na rty a báze! tyjo, teď nejvíc lituju, že jsem si to taky neobjednala :( :D

    OdpovědětVymazat