pondělí 23. září 2013

INFO ~ 23.09.2013

Víte, nemůžu nějako uvěřit, že moje nejdelší prázdniny jsou u konce. Volno jsem vlastně měla už od dubna, kdy jsem uzavřela všechny známky na střední, a pak jsem tam už asi týden nebo dva před koncem téměř nechodila - pomalu se připravovala na tu těžkou zkoušku dospělosti - na maturitu. Takového stresu a prožívání, a když se nad tím ohlédnu zpět, vidím, jaká byla maturita brnkačka. Stálo mě to několik proučených dnů, ale nakonec mám na maturitním vysvědčení napsáno: Prospěla s vyznamenáním... a tím celá ta věc končí. Nějako nechápu, jak mohlo utéct téměř 5 měsíců od doby, co jsem ukončila střední. Dneska zase stojím na začátku, dneska totiž poprvé oficiálně jdu do své nové školy. 

Ve čtvrtek jsem si musela volit rozvrh, povím vám, to bylo něco na mě. Měla jsem z toho hrozný stres a hlavně strach, abych si to stihla navolit. Doma jsem si na papír připravila dvě verze rozvrhu, které byly naprosto totožné - asi jsem nedokázala vytvořit dvě rozdílné verze, všechno mi na sebe navazuje, nic vylepšit nešlo. Akorát jediné cvičení jsem dokázala pozměnit - což se mi hodilo, protože opravdu toto jediné cvičení bylo plné ještě než jsem se k němu dostala, takže jsem bojovala o ten druhý termín - který jsem si navrhla na náčrtovém rozvrhu č.2. Naštěstí jsem to stihla, a rozvrh mám přesně takový, jaký jsem si ho nakreslila na papír. K mému štěstí se všechny přihlášení do předmětů načítaly "celkem rychle" (musela jsem čekat pár minut, ale asi jsem čekala míň než ostatní).

K závěru bych chtěla jenom poznamenat, že moc volna si na VŠ neužiju. Volné mám jenom pondělí, s tím, že dnes tam musím jet, jelikož tam mám jednu přednášku. Chybět i na úvodní hodině by mi bylo trapné. Ke svým povinným předmětů jsem si musela vzít ještě 5 volitelných, abych nemusela hrotit kredity, kdybych něco nezvládala. Nyní jsem na krásných 32 kreditech, tak doufám, že je úspěšně vybojuji!

4 komentáře:

  1. No konečně i tobě to začlo! :D :D tak přeji hodně štěstí :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. hodně štěstí, ty to zvládneš :)

    OdpovědětVymazat
  3. přeju ti moc štěstí a věřím, že s tím rozvrhem to asi nebylo úplně jednoduché, kamarádka mi vyprávěla :D :D
    taky jsem na začátku, i když na jiném, jako ty :D střední a vysoká se nedají porovnat :D

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné vysokoškolské období přeji! :)
    Jo, maturita... má noční můra :D
    :))

    OdpovědětVymazat