čtvrtek 15. srpna 2013

MIX OF COSMETICS ~ ANEB VÝHRA V GIVEAWAY

Není to tak dávno, co jsem vás informovala, že jsem vyhrála úžasný kosmetický Pink balíček na blogu worldbybella. Do dnes těžko chápu, jaké štěstí jsem měla, jelikož zúčastněných bylo opravdu mnoho (poznámka: bylo zveřejněno 449 komentářů). Ale? Štěstíčko se na mě jednou usmálo. S Bellou byla neuvěřitelná komunikace (musím říct, že je to jedna z nejmilejších blogerek) a před pár dny mi balíček dorazil. Ani nevíte, jak zuřivě jsem ho rozbalovala - byla jsem strašně moc natěšená a zvědavá.. Balíček mě neskutečně potěšil a teď se pojďte podívat, co všechno jsem v něm tedy našla :-)
(V prvé řadě bych ráda omluvila kvalitu a tmavost fotografií, jelikož zrovna, když jsem fotila, objevil se znenadání velký tmavý mrak, a jelikož mám okno ještě ke všemu na západ, měla jsem v pokojíčku neuvěřitelnou tmu! - pokud si chcete fotografii zvětšit, stačí na ni kliknout)
V balíčku jsem našla i milou kartičku s ručně malovaným obrázkem na přední straně. Přišlo mi to od Belly moc hezké! :-)
V balíčku jsem mimo kosmetiky našla i tento růžový dres (ach, jak já miluju růžovou barvu) od Mary Kay. Trochu jsem se musela smát, protože (jak se zmiňuji pořád) růžová barva a kolo jsou zrovna moji oblíbenci. Ještě jsem si ho nerozbalila, ale mám z toho radost, protože téměř každý rok jezdím na cyklistickou dovolenou + projezdím celé léto, protože kolo je pro mě neuvěřitelně suprový dopravní prostředek, a také při jízdě hrozně ráda odpočívám a relaxuji (a pozor! nevadí mi ani kopce - ale v okolí Pardubic jich stejně moc není). 
Teď už tedy k té kosmetice. V balíčku jsem našla hromadu různorodé kosmetiky, u některých značek je to i moje premiéra, protože třeba od Matis Paris jsem ještě nic neměla :-)

1. Avon Planet spa - pleťový čistící krém
2. Avon Solution - tělové mléko na strie
3. Avon Anew Vitale - denní krém 
4. Mary Kay - hydratační gelová maska
5. Dermacol - BB krém
6. Bruno Banani - Dangerous Woman (má nádherný vanilkový podtón - a to já zbožňuju)
7. Matis Paris - peeling
8. Sephora - oční stíny tropical rose
9. Lee Stafford - Sprej proti vlhkosti
10. Saloos - Bio regenerační obličejový olej
11. Maybelline - Colorsensational odstín 255 Mauve Diamonds
12. Dermacol - lak na nehty

Abych se přiznala, úplně největší radost mám vůně Bruno Banani, jelikož jak jsem napsala, cítím z ní vanilku a já prostě vanilku můžu. Radost mám i z ostatních věcí, ale ještě jsem zatím nic nevyzkoušela, čekala jsem, až to všechno nafotím a teprve teď začínám testovat :-) Určitě se můžete těšit na recenze nebo na Beauty tipy. Závěrečné hodnocení pak zjistíte ve Spotřebováno, až produkty dopotřebuji.

3 komentáře:

  1. Také jsem se zucastnila a nic :D Těším se na recenze :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Páni v giveaway máš fakt štěstí! :)

    OdpovědětVymazat