pátek 23. srpna 2013

LADYBOX ~ SRPEN 2013

V prvé řadě bych chtěla popřát Ladyboxu vše nejlepší k prvnímu roku jeho existence!
(všechny fotky lze zvětšit kliknutím)
Konečně jsme se jí dočkaly. Na tuhle krabičku jsem se těšila už od té doby, co jsem si zaplatila tříměsíční předplatné. V prvé řadě mě uchvátil design krabičky. Je fakt moc povedený. Teď však už k tomu, co jsem v krabičce našla :-)
Jako každý měsíc jsem našla hned na vrchu úvodní dopis. U něj teda mám malou výtku, že ta strana, kde jsou popsané produkty je hrozně špatně čitelná. To bílé písmo v růžovém pozadí hrozně zaniká. Jinak designově opět na jedničku!
Když jsem prvně nakoukla do krabičky, trochu jsem se lekla, že v ní téměř nic není. Ale planý poplach. Produkty mi totiž zapadly pod ty drťánky, a tak nebyly vidět. Už na první pohled jsem byla s produkty spokojená! (poznámka: krabičku jsem před focením znovu naaranžovala)
Co jsem všechno našla v krabičce?

Korres lesk na rty - plné balení (6 ml), cena v obchodě: 249,-
Abych se přiznala, když jsem poprvé viděla tenhle lesk, myslela jsem si, že mi nebude slušet. Má totiž takovou hrozně zvláštní červenohnědou barvu (odstín 12 Washed off pink). Ale přesně jsem věděla, že na rtech může vypadat úplně jinak, proto jsem ho hned vyzkoušela. A měla jsem pravdu! Na rtech vypadá fakt moc dobře, navíc krásně voní. Teprve pak jsem si všimla, že je třešňový! Juchů! Palec nahoru :)

Ryor uvolňující mátový gel - cestovní balení (50 ml), cena v obchodě: 162,- za 200 ml (tj. 40,50,- za 50 ml)
Vůni máty úplně nevyhledávám, ale zas to není vůně, která by mi vyloženě vadila. Určitě se mi hodí, jak jsem si přečetla na zadní stránce produktu, pomáhá i při bodnutí hmyzem nebo žahavými rostlinami. Myslím, že na léto je tento produkt super, škoda jenom, že ho nedali do krabičky už třeba v červnu :-) Ale nevadí, využiji i tak.

Inglot oční stín - plné balení (3,2 g), cena v obchodě: 150,-
Teď se musím trochu smát, jelikož jsem (myslím, že to bylo dokonce včera) přemýšlela nad tím, že jsem velice spokojená s tvářenkou od této značky (byla v červnové krabičce), a že bych moc ráda vyzkoušela něco dalšího. A hle? Otevřu krabičku a Inglot je tam! Mám radost i z odstínu (odstín č. 46), který je takový světlounce hnědý. A já hnědé stíny přímo zbožňuju.

Pure Fiji kondicionér z kokosového mléka - cestovní balení (30 ml), cena v obchodě: 460,- za 265 ml & Pure Fiji šampon z kokosového mléka - cestovní balení (30 ml), cena v obchodě: 460,- za 265 ml (oba tj. cca 51,- za 30 ml)
Řekla bych, že kokos z těchto produktů moc necítím. Ale tak to už je detail. Od Pure Fiji jsem již měla k vyzkoušení ananasový tělový krém a byla jsem spokojená. Jsem ráda, že mohu vyzkoušet i něco jiného :)

TMT Inca Oil - Pandora Oil - vzorek (3 ml), cena v obchodě: 550,- za 100 ml (tj. 17,- za 3 ml)
Jak jsem se dočetla na úvodním dopisu od LB, jedná se o vlasový olej, který vlasy revitalizuje, zabraňuje jejich stárnutí, eliminuje poškození a třepící se konečky. No, konečky se mi třepí dost! Vyzkouším ráda.

TMT - Cristall Liquidi Latte - vzorek (6 ml), cena v obchodě: 349,- za 150 ml (tj. 14,- za 6 ml)
Toto vlasové mléko se postará o vaše krepaté a suché vlasy. Stejně jako u oleje, bohužel trpím na suché a třepící se konečky, tak to na ně vyzkouším a uvidím, jaké to bude mít účinky. Třeba se budou dít zázraky i po vyzkoušení vzorku :)

+ DÁREK 
Eveline cosmetics Diamond peelingový gel proti celulitidě - balení ??? (50 ml)
Bohužel, nevím jestli se jedná o plné balení nebo ne. Na stránkach LB psali, že ano, ale na oficiálních stránkách Eveline má tento peeling 250 ml a více. No, těžko říct. Jsem ale ráda, že zrovna tento produkt jsem našla ve svém balíčku, jelikož u mě určitě najde uplatnění. Moc hezký dáreček :)
A v neposlední řadě, jelikož jsem si objednala předplatné, našla jsem v balíčku ještě tekuté oční stíny od Lambre odstín 05 Zlatý med, což je krásná teplá zlato hnědá barvička. Opět se mi ladybox trefil do vkusu.  Cena na internetových stránkách lambreshop je 139,-

Shrnutí:
Já jsem se srpnovým LB velice spokojená a jsem opravdu ráda, že jsem si zaplatila předplatné na tři měsíce. Celková cena všech produktů je tedy cca 712,- (v ceně není započítaná hodnota Eveline peeling gelu, jehož hodnotu neznám)

Závěrečná poznámka: Pokud v některém z výpočtů odhadovaných cen je chyba, prosím upozorněte mě. Děkuji, Ketrin.

8 komentářů:

  1. Jsem zvědavá co já tam budu mít :) Kokos voní vzdycky hezky :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle vydání je moje první a jsem také spokojená. Mám úplně stejné složení výrobků jako ty a jsem za ně moc ráda!:)
    http://wonderfull-today.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se líbí obě vydání, jak s tím leskem a lakem tak se stíny a máslem, ale ty ostaní produkty nevím jestli bych využila..asi ale jo ;) ale červencový byl podle mě větší pecka :)

    OdpovědětVymazat
  4. tentokrát se mi LB opravdu líbí! :)

    OdpovědětVymazat
  5. zajímavé věci! já zase moc na kosmetiku nejsem, radši si nakoupím oblečení (:D), takže pro mě by tohle nemělo význam, raději si občas zajdu do drogerie a koupím to, co opravdu potřebuju :)

    ale pro takové nadšence, jako jsi ty se to myslím perfektně hodí, a ještě, když se ti takto trefují do vkusu :)

    OdpovědětVymazat
  6. http://blogblondateholky.blogspot.cz/2013/08/muj-prvy-ladybox.html

    OdpovědětVymazat
  7. Heh, jak tak na to koukám, tak pod pozitivními recenzemi se hromadí pozitivní komentáře a pod negativními zas ty negativní :-) Co jsem četla, tak jsi zatím jedna z mála spokojených. Já už boxíky jen sleduji z povzdálí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak je jasné, že každému nesedne vždycky vše, co ale předvedly některé dívky u tohoto boxu, to podle mě nemá obdoby. :)

      Vymazat