čtvrtek 18. července 2013

MAKE UP FOR EVER ~ RED LIP ROUGE

Ve svém červnovém Ladyboxu jsem objevila jako dárek rudou rtěnku od Make Up For Ever. Popravdě, po rudé rtěnce jsem ani moc neprahla, pamatuji si, jak jsem jednu měla, když mi bylo asi 15. Jednou jsem si jí zkusila (a blbka s tím vyšla do školy). V šatně jsem si jí ale ihned setřela kapesníkem, protože mi jedna spolužačka s podivem řekla, že vypadám, jak kdybych se vrátila z nevěstince :D Od té doby jsem se té barvě vyhýbala velkým obloukem a smířila se s tím, že mi rudá asi prostě nesluší.
Teď, když jsem jí ale našla ve své krabičce, rozhodla jsem se jí zase vyzkoušet. A je fakt, že si na to asi nezvyknu :D Máma mě řekla, že vypadám hrozně, táta zas, že jsem upír. Super, díky moc!
Je fakt, že na normální nošení to pro mě asi nebude, každopádně na nějaké akce se mi hodit bude, tím jsem si jistá! Rtěnka má super výdrž, včera jsem jí měla na rtech několik hodin (přitom jsem vypila dvě skleničky vody, kávu a jedno grepové pivo). Setřela jsem jí až pod večer opět kapesníkem, protože se mi zdálo, že se mi začíná rozpatlávat mimo rty, a na to jsem háklivá. 
Co vy a rudá rtěnka?

11 komentářů:

  1. Sluší ti! :) A jak říkáš, na akce bude ideální :) Já jí nosím vždycky třeba na plesy, takže jednou nebo dvakrát za rok :D Moje mamka zase říká, že vypadám, jak když jsem zakousla králika :D :D
    probíhá u mě giveaway! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já červené rtěnky nosím taky výjimečně. Ale tobě sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Tobě aspon ta červená sluší!! Na mě to vypadá hrozně :D

    OdpovědětVymazat
  4. Opravdu Ti slusi. Rtenku mam taky,ale ruda nic pro me. Rty mam pomerne velky a s rudou vypadam fakt jak z nevestince:D

    OdpovědětVymazat
  5. Sluší ti :) Já jí mám ze SenzaBoxu a nosím jí i normálně, ale v menší vrstvě, takže pak tak nápadná není:D

    OdpovědětVymazat
  6. Tobě rtěnka moc sluší, já na rudou nemám koule, jak se říká :D

    OdpovědětVymazat
  7. ta rtěnka je naprosto dokonalá, ale pro mě nemá absolutně žádný využití, protože mi nesluší, hele ale na nějakou party nebo tak jí podle mě můžeš s přehledem nosit a budeš královna večera, protože ta barva je skvostná :)
    H.

    OdpovědětVymazat
  8. Já bych teda řekla, že ti to sekne Kači :) žádný upír a žádná hrůza :) mám taky rudou rtěnku a používám jí mááálo, protože mi to přijde na běžné nošení ven nebo do obchodu moc slavnostní :) když jdu někam ven, jako třeba do divadla nebo i na pohřeb, tak jí provětrám no. Já jsem si koupila ještě k ní červený lesk, který má taky dobrou výdrž :) Takže mi to vydrží ještě déle :) Určitě ji nos! :)

    OdpovědětVymazat
  9. To mně by červená rtěnka slušela a normálně bych jí nosila, ale nesnáším, jak mi dělá žluté zuby, takže smůla, dokud nebudu mít zbytečné tři tisíce na vybělení zubů :D

    OdpovědětVymazat
  10. i já jsem si oblíbila červé rty!! jen tak dál, vypadá to skvěle! :-)

    OdpovědětVymazat
  11. miluju rudou rtěnku! a mám ji od tebe :*

    OdpovědětVymazat