pátek 14. června 2013

PŘIJATÁ NA PRVNÍ VŠ

Dneska jsem se dozvěděla výsledky z mého prvního přijímacího řízení na VŠ. Podávala jsem si přihlášku na Filozofickou fakultu u nás v Pardubicích na Angličtinu - Specializace v pedagogice. Měla to být taková záchrana, kdybych se nedostala na Uni do HK. Jenže po napsání testu jsem tak nějako přestala doufat, že Pardubice budou moje záchrana. Přihlášku jsem si tam dala proto, že to byl obor s angličtinou a v mém rodném městě, protože já odmítám odejít někam na kolej :D Jsem hold asi rozmazlená a mám ráda maminku a tatínka - no jo, co nadělám?
Počet získaných bodů jsem věděla už před pár dny, myslím, že už hned v úterý nebo ve středu. Když jsem ty body poprvé uviděla, ani jsem nevěděla, jestli se mám smát nebo brečet - nevěděla jsem, jestli je to dobré, nebo špatné a jaké budou moje šance na přijetí. Měla jsem trochu přes polovinu bodů, což mě i potěšilo, protože test byl na moje vědomosti docela těžký - obsahoval mnoho reálií anglicky mluvících zemí. Dnes mě ale překvapil výsledek PŘIJATA NA ZÁKLADĚ PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY. Opravdu mi spadl kámen ze srdce, už mám totiž tedy jasné, že od nového školního roku budu studentem vysoké školy - záleží však na tom, jestli budu studentem UPCE (Univerzity Pardubice) nebo UHK (Univerzity Hradec Králové).
(když teď píšu a koukám na tu svojí fotku, to vypadá, jako bych ty kraťasy na sobě ani neměla :D)
Dneska má můj milovaný přítel narozeniny, tudíž se chystáme zajít do kina na Velkého Gatsbyho - mluvím o tom už od maturity, tak konečně jsem se k tomu dostala :) Také pro něj mám dárkovou tašku, doufám, že se mu dárek bude líbit!

13 komentářů:

  1. Jéé a na co si se hlásila do HK? :) Já tam chodím :D :) Gatsby je super, byla jsem s kamarádkou, protože jsme obě četly knížku minulý rok k maturitě a paráda :) Jinak k Pardubkám gratuluji! :)

    http://shoemaniacr.blogspot.cz

    R.:)

    OdpovědětVymazat
  2. Jsi šikovná :)) moc ti přeju, aby ses dostala tam, kam chceš! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ještě jednou ti gratuluji! :)) A pak povykládej jak se mu dárek zalíbil :))

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je krásné. Strašně ti přeju, že tě přijali! :) Olalala. To musí být šílená radost. Určitě tě přijmou i na tu druhou školu, podle toho, co vím a jak tě znám za ten rok - tuším, že tak dlouho blogujeme spolu :D, jsi chytrá, hooooooodně chytrá slečna :) Držím ti pěsti!

    OdpovědětVymazat
  5. Moc gratuluju,hlavně abys byla spokojená a dělala školu,co tě bude bavit. :)

    OdpovědětVymazat
  6. opět gratuluju :) .. taky bych ráda věděla, co bude v září :D .. jestli budu mít dále statut studenta nebo půjdu pracovat :D

    OdpovědětVymazat
  7. moc Ti gratuluju k přijetí :) já zatím úspěšně dodělala na VŠ prvák a musím říct, že oproti gymplu je to fakt super! :))
    Hanny.

    OdpovědětVymazat
  8. Jééé to je super! Že mu to líbilo :) Tý jo už na rodinné večeři to jsem trošku pozadu :D

    OdpovědětVymazat
  9. gratulujeem :)
    Mimochodom krásne balerínky máš na fotke :)

    OdpovědětVymazat
  10. ty jsi neskutečný stresér a přitom máš vždycky dobrou známku a všude tě přijmou (šprtko :DDDDD).. tak jste si doufám kin užili :) a tvůj přítel má narozky stejně, jako můj taťka a kamarádky brácha :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak kdo by se nestresoval, když jde o takové věci jako maturita nebo VŠ :D já nevím jak ostatní, ale já bych ráda studovala - tudíž je pochopitelné, že ten strach tam je :)))

      Vymazat
  11. Kači děkuju moc za podporu! :) Podle mě máš teda skvělou postavu :) Co jsem teda viděla na fotkách i na facebooku. A pokud se teda ani moc nehýbeš a pořád máš takovou postavu, tak chci být tebou :) :D

    OdpovědětVymazat
  12. budu ti moc držet palce, hele a vážně, já chodila teda na gympl na střední a oproti střední je pro mě vysoká super :) nemáš každodenní stres, že tě může vyzkoušet, nebo že můžete psát, tady máš daný termíny na zápočet (v zápočtovém týdnu) + teda zkoušky, ale ty máš ve zkouškovém období takže nervy máš sice hodně v tomhle období, ale zbytek roku je to pohodička :) tak pak dej určitě vědět, jak si na tom ty :) ale řekla bych, že budeš spokojená ;) a děkuji za odběr :) taky dávám ^^
    Hanny.

    OdpovědětVymazat