středa 3. dubna 2013

RECENZE ~ ZIAJA OKURKOVÝ KRÉM

Okurkový krém na mastnou, smíšenou a normální pleť (50ml). Zvlhčující krém s výtažky okurky. Sklidňuje a vyživuje, stabilizuje působení mazových žláz. Pleť rozjasňuje a zlepšuje její vzhled.

Popravdě, dlouho jsem hledala nějaký krém na mojí pleť. Od dětství jsem trpěla na suchou pleť se spoustou šupinek, během dospívání jsem začala ale mít ještě další problém a to, že na mém obličeji byly jak ty hloupé šupinky, tak se začal i viditelně mastit. Nyní mám pleť smíšenou.
Na tento krém jsem narazila úplnou náhodou, a to díky mé kamarádce, která měla tenkrát stejný problém jako já a doporučila mi jej - proto jsem vyrazila do drogerie a koupila jsem si ho. Momentálně mám tuto "okurku" asi už čtvrtou a nedám na ní dopustit. Po nanešení je má pleť úplně heboučká, nádherná na dotek. Natírám si obličej vždy před nanasením make-upu a můžu říct, že se mi díky tomu nedělá tolik šupinek (které se mi obyčejně po nanašení make-upu dělají), navíc mám obličej hebký a pružný celý den. Nedám na tento krém dopustit a pokud máte podobný typ pleti, vřele jej doporučuji! I cena je velice rozumná, nevím jak je na tom momentálně, ale pohybuje se kolem 50,-  Za mě získává 5 koček z 5.

6 komentářů:

  1. Mám také smíšenou pleť, ale bohužel mi vždycky nějaký určitý krém po delším užívání přestane vyhovovat. Takže ke 4. balení jsem se nikdy nedostala a pořád je střídám. Tenhle mám v plánu zkusit :)

    OdpovědětVymazat
  2. Slyším na tenhle krém samou chválu. Já ho snad taky vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  3. okurky krásně voní! :)
    krém bude určitě super ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Jeheheeee, musí náádherně vonět! :) Úplně ho cítím na tu dálku :D

    OdpovědětVymazat
  5. pěkný článek:) To musí zajímavě vonět:)
    www.andreykab.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. ja mám strašne rada vôňu uhoriek .. a keď je ešte v kréme ;3 musí krásne voniať! :)

    OdpovědětVymazat