pondělí 19. září 2016

NOVINKY ~ Bc. KETRIN, NOVÁ ŠKOLA & DOVOLENÁ

Ahoj, ahoj, zdravím vás všechny,

dlouho jsem se tu neukázala, já vím, ale chci vám to teď vše vynahradit a podělit se s vámi o ty největší novinky za poslední dobu. První věcí je to, že bych vám ráda vysvětlila, proč jsem se blogu posledního cca půl roku věnovala tak málo. Těch důvodů bylo víc, ale takovým největším důvodem byla škola. Byla jsem ve třetím ročníku bakalářského studia, psala jsem bakalářku, a tak nějak to úplně nevycházelo podle mých představ. Můj vedoucí práce se mi do toho opravdu hodně angažoval a věčně se mu na mé práci něco nelíbilo, takže jsem neustále přepisovala, přepisovala a přepisovala. Naštěstí v závěru vše dobře dopadlo.
Dne 14.9. jsem konala státní závěrečné zkoušky, které naštěstí dopadly parádně, takže si teď před své jméno mohu psát Bc. Huráááá!! Ani nevíte, jak jsem neskutečně šťastná, že to dopadlo hned napoprvé, a že mi tím pádem nepovedené státnice nezkazily další studium, které mám teď v plánu. Což je hned tedy další věc, o které chci mluvit. Můj život se totiž teď asi dost změní, protože můj studentský život vlastně končí. I když tedy budu pokračovat ve studium na ČZU Praha - obor Veřejná správa a regionální rozvoj, tak na toto studium už nastupuji jen dálkově a tudíž mě čeká nová velká etapa - HLEDÁNÍ PRÁCE. Abych řekla pravdu, mám z toho trochu strach, ale určitě se o tom budu ještě zmiňovat.

Hned po státnicích jsem s přítelem vyrazila na zaslouženou dovolenou, protože jsem vlastně tohle léto ani nikde nebyla. Za prvé na to nebyl ani nějak čas, za druhé přítel si bral dovolenou až teď v září, abychom to mohli ještě nějak společně dohnat. Takže hned ve čtvrtek jsme sbalili pár věcí a vyrazili jsme na blind do Jeseníků na prodloužený víkend.
Ve čtvrtek jsme se po cestě zastavili na Dolní Moravě a prošli se pěkně po stezce v oblacích. Musím říct, že to bylo opravdu parádní a ještě na toto téma připravím samostatný článek, protože kromě stezky můžete na Dolní Moravě podniknout hned několik dalších aktivit - například skok volným pádem nebo můžete vyzkoušet maxi houpačku. My s přítelem jsme do toho šli, takže vám o tom ještě napíšu.
V pátek jsme pak podnikli túru k Vysokému vodopádu, a pak jsme se vydali na Praděd. Docela jsme funěli (nebo teda aspoň já), ale výsledek stál za to, i když nebyla úplně 100% viditelnost. Od soboty se počasí už bohužel zhoršilo. Dopoledne jsme ještě stihli prohlídku jeskyně Na Pomezí, nicméně po cestě z ní už začalo poprchávat a pršelo už pak celý den, takže jsme ho strávili v penzionu v Ramzové, kde jsme byli ubytovaní. 

No, a teď už jsem doma a hned vás musím připravit na to, co vás čeká, a co vás nemine:

• Glanc box za měsíc září
• Kosmetické novinky za měsíc srpen

- co dalšího je v plánu?
• Giveaway pro věrné čtenáře a sledující na FB :-)

Poslední informace je pro čtenáře spotřebováno. Tento měsíc spotřebováno nebude, bude až začátkem října za měsíc srpen a září dohromady :)

Toť ode mě zatím vše a budu se těšit u dalšího článku.

Ketrin

6 komentářů:

  1. Já ti teda gratuluji! :) A už se těším na článek o dovolené! :))) Jinak no s prací to bude těžké, ale věřím že ty to zvládneš :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju, Miško. No, věřím, že to nebude med. Ale tak projít si tím musí každý, no. A i kdyby hned ta první práce nebyla snová, člověk musí získat nějaké zkušenosti, a pak může mířit někam dál.. tak uvidíme, jak to bude :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluji!! :) :) A přeji mnoho štěstí do dalšího života - pracovního i studijního!

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluji. Dovolená s přítelem byla určitě zasloužená a těším se na další článek. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Moc Ti Kači gratuluju a přeju Ti, aby se Ti na dálkovém studium dařilo a hlavně, ať si najdeš práci, ve které budeš spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  6. Holky, moc vám děkuju za milé komentáře :-)

    OdpovědětVymazat