čtvrtek 25. srpna 2016

NÁKUPY ZA ČERVENEC ~ ESSENCE, SLEEK, DOVE A DALŠÍ

Čauky mňauky,

jak jsem psala již v minulém souhrnném článečku s kosmetickými novinkami - každý měsíc pro vás teď budu psát kosmetické novinky v jednom souhrnném článku za měsíc, ale aby vám neunikly nějaké zajímavé akce, tak ty vám budu zveřejňovat na facebookové stránce tohoto blogu :-) Za srpen se tam nějaké akcičky objevily, tak moc děkuji za vaše reakce a návštěvy mé FB stránky. Dělá mi moc radost, že vás tam chodí opravdu hodně a nepíšu si tam jen pro sebe. Zároveň je mi líto, že nejsem tak aktivní na blogu, ale ani ne za tři týdny mám státnice, a tak je pro mě snazší hodit nějaké info na facebook, než psát zdlouhavé články tady :-) Takže pokud nechcete přijít aspoň o takové kratší příspěvečky a info - tak určitě dejte lajk mé stránce - ZDE. No a teď už teda k novinkám za měsíc červenec :-)
Prvním produktem je rtěnka od značky Essence z limitky Nauti Girl. Jsem teda hrozná ostuda, protože rtěnku jsem koupila už v červnu, ale zastrčila jsem jí, abych si jí připravila na focení a úplně jsem na ní zapomněla. Tuto limitku jste právě ještě do června mohli vidět v sítích drogérie Teta, kde pak byla v akci. V té jsem jí koupila právě i já. Jedná se tedy o rtěnku v odstínu 02 CREW FIRST a musím říct, že je to asi jediná rtěnka od Essence, se kterou nejsem nějak extra spokojená. Na rozdíl od ostatních rtěnek Essence má tato takovou balzámovou konzistenci a ani příliš nekryje. Docela mě to mrzí, protože barvička je to nádherná - na fotce je to mírně zkreslené, ve skutečnosti je taková světlounce oranžová. Stála ale 29,90,-, takže mi to ruku neutrhne a stejně pro ni určitě využití najdu.
Dalšími produkty jsou opět produkty od značky Essence. Zde se asi nějak extra rozepisovat nebudu, protože jsem těmto produktům věnovala samostatný článek, který si můžete přečíst TADY.
Dalším produktem je tato přenádherná paletka očních stínů od značky Sleek. Jedná se o paletku i-Divine Storm. Paletka obsahuje 12 stínů ve třpytivých i matných odstínech (převažují ty třpytivé). Na pohled paletka vypadá opravdu božsky, obsahuje také oboustranný aplikátor a zrcátko. Ke stínům se zatím vyjadřovat nemůžu, protože jsem jí ještě nepoužila, ale už se na ní chystám :-)  
Dalším produktem od značky Sleek je tato úžasná rtěnka v odstínu Bare All. Tuto rtěnku jsem si neskutečně oblíbila. Má naprosto boží odstín a navíc na rtech drží jak přibitá. Určitě to není moje poslední rtěnka od této značky a vám jí také doporučuji. 
Už v minulém článku s novinkami jsem vám ukazovala tento Dove deodorant s dárkem navíc v podobě holícího strojku. Jelikož jsem v drogérii na tuto akci ještě narazila, tak jsem si vzala ještě jeden. Posledním produktem je přírodní šampon značky Cannaderm. Je určen pro normální a mastné vlasy. Kupovala mi ho přítelova mamka, protože poslední dobou opět bojuji s lupy. Tento šampon mi od nich ale moc nepomohl, spíš mi přijde, že i moje vlasy dost vysušuje. Možná by bylo pro mě tedy lepší sáhnout po šamponu na suché vlasy.

A co nového jste si v poslední době koupili vy?

8 komentářů:

  1. Paletky Sleek jsou srdcovka :-) Jinak moc pěkné nákupy :-) A nauti rtěnka má božský odstín :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem si kupovala ten okurkovej antiperspirant od Dove a pak ještě ten samej jsem dostala od ségry k narozkám. A jsem ráda, že jsou oba pryč, protože tak nesnesitelně dusily, mega bílej oblak, to mi ještě žádný sprej nedělal už tuhle variantu nechci :D. Ve výprodeji Essence jsem koupila makeup, korektor a bronzer, vše za 35 korun, paráda :) Přeju hodně sil při učení na státnice

    OdpovědětVymazat
  3. Tento šampon od Cannadermu mám taky, ale až po třetí aplikaci mi přijde, že jsou vlasy nemastné a celkem hezké :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Rtěnky od essence já miluji by jsme si mohly povyprávět :D Jinak ten Dove i s holitkem by se hodil. Sleek paletky se mi hodně líbí a také přemýšlím jakou bych si pořídila, tak snad se dočkáme na tu tvoji recenzi :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. paletka Sleek je krásna :) tiež mám teraz jednu novú :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  6. Makeup jsem měla a byl to jeden z nejlepších, jaké jsem vyzkoušela.

    Monča / KOSMETIKA PŘÍRODNĚ /

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo.. no ten make-up není můj. Je na tom pozadí, na kterém je položená ta rtěnka :)

      Vymazat