středa 31. srpna 2016

BRANDNOOZ BOX ~ SRPEN 2016

Ahojky, zdravím všechny milé čtenáře,

pro někoho dnešním dnem končí prázdniny, pro jiné jen letní měsíc, pro někoho je konec měsíce také očekáváním z doručení zeleného boxu jménem Brandnooz box. Ano, i já jsem dneska vyhlížela poštu a očekávala, co bude další box ukrývat. Teď už to ale vím, tak se pojďte taky mrknout :-)
Box mě tento měsíc opět překvapil svou vyšší váhou, takže jsem byla neskutečně zvědavá, co bude ukrývat. Po otevření mě také udivilo, že tento měsíc je box opravdu dost napěchovaný. Úvodní dopis navíc ukrývá překvápko v podobě křížovky, tak to jen taková malá tečka na závěr :-) 
1. Lorenz Monster Munch - cena: 9,90,- (20 g), na trhu od září 2016
S prvním produktem tu mám hned takovou připomínku na dětství, protože tyhle brambůrky si pamatuju jako malá holka, že mi je mamka občas koupila. Teď ale koukám, že by to vlastně měla být novinka na trhu, tak si nejsem jistá, jestli jsme tenkrát jen kupovali jinou značku, nebo se tento produkt znovu "vrací" na trh. Nicméně já se těším a myslím, že je ocení i vaše děti, hlavně kvůli tomu, že brambůrky nejsou tradičně tvarované.

2. Racio Cornies s medvědím česnekem - cena: 21,90,- (115 g), na trhu od července 2016
Racio přichází na trh  s novou příchutí oblíbených Cornies. Tentokrát se jedná o lahodnou kombinaci tenkých kukuřičných koleček a medvědího česneku. No já osobně jsem na to opravdu moc zvědavá, jak to bude chutnat :-)

3. Hamé Easy sandwich - cena: 26,90,- (100 g), na trhu od ???
Jedná se o snadno roztíratelnou pomazánku s tuňákem, která je vyrobena na bázi rostlinných olejů a bez lepku. Vhodné na sandwich, chléb i bagetku. Můžete vyzkoušet i další příchutě - Makrelu nebo Sardinky. Osobně jsem celkem zvědavá, jak bude pomazánka chutnat. 
4. Opavia Zlaté ovesné, ovesné s jablky - cena: 29,90,- (215-225 g), na trhu od září 2016
Opavia sušenky jsou jedny z nejoblíbenějších v České republice a nyní přichází na trh s novými produkty. Mezi nimi právě i tyto sušenky Zlaté ovesné s jablkem. Jsou upečeny z kombinace ovesných vloček a celozrnné pšeničné mouky. 

5. Nestlé KIT KAT - cena: 12,90,- (41,5 g), na trhu od ???
Tyčinku Kit Kat určitě nemusím blíže představovat, protože tuhle dobrotu v podobě oplatky v čokoládě musí znát téměř každý. 

6. Emco Tyčinky 100% ovoce - cena: 19,90,- (30 g), na trhu od července 2016
Tyčinka ze 100% ovoce bez lepku a s minimem tuků, neobsahuje navíc ani žádný přidaný cukr ani palmový olej. Navíc je tyčinka bohatá na vlákninu. K dostání ve třech variantách - jahoda, meruňka a lesní ovoce. Myslím, že ke sváče ideální :-)

7. Pedro Medvědi na jahodách - cena: 14,90,- (80 g), na trhu od srpna 2016
Pedro představuje další směs želé bonbonků s jahodovou a hroznovou šťávou. Určitě potěší nejen děti, ale i dospělé :-)

8. Kotányi Citron a máta - cena: 17,90,-, na trhu od ???
Originální kořenící směs na přípravu lehkého dipu. Snadné na přípravu - stačí jen smíchat s jogurtem či kysanou smetanou, případně s majonézou. Výborně se hodí hlavně k drůbeži, rybám a zelenině - i grilovaným :-) Tak třeba ještě stihnete využít k nějaké grilovačce. 
9. Toma Nádech okurky a limety - cena: 14,90,- (1,5 l), na trhu od června 2016
Toma představuje novou příchuť svých neslazených vod - okurka a limetka. Všimla jsem si, že tato příchuť je teď hodně populární, přichází s ní na trh (nebo spíše přišly) i jiné značky. Já osobně tedy ještě nechutnala, takže jsem zvědavá.

10. Mirinda Hruška - cena: 21,90,- (500 ml), na trhu od června 2016
I Mirinda přichází s novou příchutí v podobě hrušky. Je možné jí zakoupit ve velikostech 0,5 a 1,5 a 2 litry. Lepší je podávat jí vychlazenou.

11. Tranquini - cena: 35,90,- (250 ml),  na trhu od dubna 2016
A závěrem tu jsou dva nové nápoje, které zmírňují stres, zvyšují soustředění a umožňují příliv pozitivní energie. Netuším, jak se toho tedy dosahuje, ale musím říct, že mi Brandnooz tyto nápoje seslal jak z nebe, neboť mám pár dní před státnicema, takže je určitě využiju :-)

Shrnutí: Tento měsíc jsem absolutně nadšená! Box je totálně napěchovaný a obsahuje hromadu novinek. Všechny produkty tento měsíc využiju, což se mi také nestává tak často, takže ho tento měsíc musím opravdu vychválit. Pravděpodobně mi však chybí jeden produkt - jedno balení bonbonku od Pedro, protože na úvodním dopisu jsou, ale v boxu jsem je neobjevila, ale neberu to nějak tragicky :-) Jsem prostě tentokrát opravdu velice spokojená.

A co říkáte na box vy?

9 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že tě box také potěšil :-)

      Vymazat
  2. Nooo to je teda pěkná nadílka :) Zase nějaká nová příchut i mirindy? :D Hruška mě teda ale moc neláká, jinak celkem vážně povedený box :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teda tyhle sladký pití moc nepiju. Ale klasickou Mirindu jsem chutnala a tato mě možná chutná i víc :-)

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Sto lidí, sto chutí :-) Třeba by tě potěšil box, který bych zas tolik nepotěšil mě.

      Vymazat
  4. Tento box se mi velice líbí a určitě bych snad všechny dobroty využila :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat